pastelidis.n.s. Ιούλιος 27, 2014 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2014 απλα βλεπω απο το Tracking που εχουν στην σελιδα τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιούλιος 27, 2014 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2014 Τα δικα μου εφυγαν στις 24/7 απο Ισπανια!όταν τα πάρεις θυμίσε μου να σε ρωτήσω γι'αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 27, 2014 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2014 όταν τα πάρεις θυμίσε μου να σε ρωτήσω γι'αυτά.τι θες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 28, 2014 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2014 Εγω δεν εχω κατι νεοτερο. Εχω δωσει τη παραγγελια καμμια 10αρια + μερες τωρα στο παιδι αλλα ακομα να ερθουν. Ενας φιλος εκτος φορουμ ειχε παραγγειλει hawkers και του ηρθαν σε 5εργασιμες και ηταν ολα κομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Αύγουστος 7, 2014 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2014 Τα παρελαβα, ολα καλα και τα γυαλια ακομα καλυτερα... με πολυ καλους φακους! 9 εργασιμες εκαναν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 8, 2014 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 Ρε παιδιά οι φακοί είναι όντως πορτοκαλοπράσινοι παρδαλοί; :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Αύγουστος 8, 2014 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 Ναι ειναι ενα μιξ αυτων που ειπες, αλλα γενικα ειναι ξεκουραστοι πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Αύγουστος 8, 2014 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 pastel ο σκελετός τι λέει από ποιότητα και ελαστικότητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Αύγουστος 8, 2014 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 Πλαστικουρα αλλα μια χαρα πλαστικουρα... Μεχρι εκει που κανει σαν μεντεσε και καλα... δεν ξερω πως το λενε στους ορους των οπτικων, ειναι και αυτο πλαστικο ΑΛΛΑ οι φακοι ειναι πολυ καλοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Αύγουστος 8, 2014 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2014 βάλε και 2 φωτογραφίες τότε ντε.. κάνε ένα unbox, mini review! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mameli Αύγουστος 9, 2014 #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 (edited) Καλησπέρα, Επειδή εχει πέσει στα χέρια μου ολόκληρος ο τιμοκατάλογος της εταιρίας που εισάγει τα ray ban (είχε μεσα Bulgari, polo, dolce gabanna κλπ) σας λέω οτι δεν υπάρχουν γυαλιά εκεί μεσα με 19 ευρω . Για την ακρίβεια τα ray ban τα πιλοτικά είχαν με ΦΠΑ γύρω στα 80-90 ευρω.Αυτο για τον φιλο που είπε για 19+ΦΠΑ.Τωρα για το αν ειναι Πλαστικουρα ο σκελετός δεν μας νοιάζει, το ζητούμενο ειναι να ειναι καλοί οι φακοί, αυτο πώς μπορούμε να το ξέρουμε ? Ετικετες που λένε οτι ειναι απορροφητικά σας εκτυπωνω όσες θέλετε, το θέμα ειναι να μη στραβωθουμε. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2014 από Mameli Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Αύγουστος 9, 2014 #32 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2014 Καλησπέρα, Επειδή εχει πέσει στα χέρια μου ολόκληρος ο τιμοκατάλογος της εταιρίας που εισάγει τα ray ban (είχε μεσα Bulgari, polo, dolce gabanna κλπ) σας λέω οτι δεν υπάρχουν γυαλιά εκεί μεσα με 19 ευρω . Για την ακρίβεια τα ray ban τα πιλοτικά είχαν με ΦΠΑ γύρω στα 80-90 ευρω.Αυτο για τον φιλο που είπε για 19+ΦΠΑ.Τωρα για το αν ειναι Πλαστικουρα ο σκελετός δεν μας νοιάζει, το ζητούμενο ειναι να ειναι καλοί οι φακοί, αυτο πώς μπορούμε να το ξέρουμε ? Ετικετες που λένε οτι ειναι απορροφητικά σας εκτυπωνω όσες θέλετε, το θέμα ειναι να μη στραβωθουμε.Για Oakley μπορει, για rayban με τιποτα τοσο ακριβα. Βαλε μια φωτο τον καταλογο της luxottica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Αύγουστος 11, 2014 #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2014 Έπεσε τελικώς ομαδική; pm plix :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 11, 2014 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2014 Καλησπέρα, Επειδή εχει πέσει στα χέρια μου ολόκληρος ο τιμοκατάλογος της εταιρίας που εισάγει τα ray ban (είχε μεσα Bulgari, polo, dolce gabanna κλπ) σας λέω οτι δεν υπάρχουν γυαλιά εκεί μεσα με 19 ευρω . Για την ακρίβεια τα ray ban τα πιλοτικά είχαν με ΦΠΑ γύρω στα 80-90 ευρω.Αυτο για τον φιλο που είπε για 19+ΦΠΑ.Τωρα για το αν ειναι Πλαστικουρα ο σκελετός δεν μας νοιάζει, το ζητούμενο ειναι να ειναι καλοί οι φακοί, αυτο πώς μπορούμε να το ξέρουμε ? Ετικετες που λένε οτι ειναι απορροφητικά σας εκτυπωνω όσες θέλετε, το θέμα ειναι να μη στραβωθουμε.ΔΕΝ ΥΠΑΡXEI περίπτωση να εισάγει κάποιος χονδρκή με τέτοια τιμή ανα ζευγάρι. Καταστράφηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Αύγουστος 12, 2014 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 τα μεταφορικα πσο βγαινουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Αύγουστος 12, 2014 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 Επειδή είμαι τεμπέλης, ρεταιλ ελλάδα γιοκ αυτά ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagman21 Αύγουστος 12, 2014 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 Παιδιά, εμένα μόλις μου ήρθε η courier και μου έφερε 2 ζευγάρια. Θεσσαλονίκη έχουν ανταποκριτή την ACS. Ωραίο σχέδιο και η ποιότητα φαίνεται καλή, ΑΛΛΑ, το μέγεθος είναι μικρό. Κατά την διάρκεια της παραγγελίας δεν μου δόθηκε η επιλογή να διαλέξω μέγεθος, και απλά έβαλα την ποσότητα. Σχεδιαστικά είναι ακριβώς όπως διαφημίζονται, αλλά αν το μέγεθος είναι fix , σε κάποιους θα είναι μικρά. Επιβεβαιώθηκε η παραγγελία 31/07 και έφτασαν 12/08 σε καλή κατάσταση η συσκευασία. Άρα 2 εβδομάδες να τα περιμένετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 12, 2014 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 Παιδιά, εμένα μόλις μου ήρθε η courier και μου έφερε 2 ζευγάρια. Θεσσαλονίκη έχουν ανταποκριτή την ACS. Ωραίο σχέδιο και η ποιότητα φαίνεται καλή, ΑΛΛΑ, το μέγεθος είναι μικρό. Κατά την διάρκεια της παραγγελίας δεν μου δόθηκε η επιλογή να διαλέξω μέγεθος, και απλά έβαλα την ποσότητα. Σχεδιαστικά είναι ακριβώς όπως διαφημίζονται, αλλά αν το μέγεθος είναι fix , σε κάποιους θα είναι μικρά. Επιβεβαιώθηκε η παραγγελία 31/07 και έφτασαν 12/08 σε καλή κατάσταση η συσκευασία. Άρα 2 εβδομάδες να τα περιμένετε.Μεταφορικά δεν μας λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagman21 Αύγουστος 12, 2014 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 20 ευρώ. Είναι fix. Δοκίμασα και με 1 ζευγάρι και με 3 ζευγάρια κατά την παραγγελία, και πάλι 20 ευρώ μου έβγαζε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 12, 2014 Author #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 Εδω και μερες μου ηρθαν κι μενα τα γυαλια. Τα πηρα απο δω https://www.facebook.com/sportivahellas?fref=ts Η ποιοτητα κατασκευης αρκετα καλη με μεντεσε να δειχνει "δυνατος" Οι φακοι απλα δεν παιζονται, 1ον γιατι δεν με βλεπει η γυναικα να κοιταω αλλα τσιτσια κι 2ον ειναι πολυ ξεκουραστοι. Τα συγκρινα και απο κοντα με τα hawkers και με λιγα λογια χαιρομαι που δεν πηρα τα hawkers Τα δικα μου ειναι stun haze polarized Οριστε κι μια σελφιε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts