tzotzo Ιούνιος 22, 2015 #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2015 Παρασκευη παρηγγειλα σημερα ηρθαν με DHL, σπιτι μου. Κεφάλες μη κεφάλες one size fits all.3 ζευγαρια πηρα πολυ ποιοτικοτερα απο περυσι. και στην αισθηση και στον φακο. Το περσινο ζευγαρι αντεξε βαλε-βγαλε τσαντακι και camping ανετα και ευκολα. οι φακοι δεν αντεξαν ομως. θα βαλω με 30 ευρω ενα σετ φακους να τα εχω για την οδηγηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanbono Ιούνιος 24, 2015 #62 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2015 Παρασκευη παρηγγειλα σημερα ηρθαν με DHL, σπιτι μου. Κεφάλες μη κεφάλες one size fits all. 3 ζευγαρια πηρα πολυ ποιοτικοτερα απο περυσι. και στην αισθηση και στον φακο. Το περσινο ζευγαρι αντεξε βαλε-βγαλε τσαντακι και camping ανετα και ευκολα. οι φακοι δεν αντεξαν ομως. θα βαλω με 30 ευρω ενα σετ φακους να τα εχω για την οδηγηση Καλοριζικα. Ποια μοντελα πηρες? Γραψτα αν θελεις με την σειρα οπως στις φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzotzo Ιούνιος 25, 2015 #63 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2015 Dark One XCarbon Black Dark OneFrozen Gray Sky Oneκαι τα πρασσινα Crystal Black Emerald One, τα οποια μαλλον δεν υπαρχουν. Επισης δεν νομιζω το πουγκι να κανει για να τα καθαριζεις. Λεει στις οδηγιες μονο αμα τα πλυνεις κανει για στεγνωμα, να τα αφησεις μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djSfk Ιούνιος 30, 2015 #64 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2015 Με γεια σου! Σκέφτομαι κι εγώ να παραγγείλω. Τι εννοείς όταν λες ότι στο περσινό ζευγάρι οι φακοί δεν άντεξαν με τα πολλά βάλε βγάλε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzotzo Ιούλιος 2, 2015 #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2015 Το ζευγαρι της τελευταιας φωτο ειναι αυτα που πηρα περυσι. Τα ειχα ενα μηνα στις διακοπες βαλε βγαλε στο τσαντακι μεσης. με κινητο κλειδια ψιλα Handsfree Κλπ χωρις να τα βαζω στο πουγκι τους. Ο πλαστικος σκελετος την παλεψε. Η επιστρωση των φακων ομως οχι. Λογικο ομως αφου και εγω τα ταλιμπανισα. Τα φετινα ειναι απειρως καλυτερα και στον σκελετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karamelakiS Ιούλιος 2, 2015 #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2015 Μια χαρά τα Hawkers και πολύ καλή τιμή! Σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ κανα δυο ζευγάρια, αλλά τώρα που δεν μπορούμε να πληρώσουμε με ελληνικές κάρτες σε ξένα site αναβάλλεται επ αόριστον η αγορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Ιούλιος 23, 2015 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Παιδια σκεφτομαι και εγω να παρω απο το Μαρινοπουλο που τα φερνει με 23ευρω. Τα εχει δοκιμασει κανεις με φωτομετρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karamelakiS Ιούλιος 23, 2015 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Έχω ένα γνωστό οπτικό και μου είπε ότι καμία διαφορά δεν έχει η ηλιοπροστασία τους από άλλα γυαλιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Ιούλιος 23, 2015 #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Μαλιστα. Μακαρι,για να τα δοκιμασουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djSfk Ιούλιος 27, 2015 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2015 Φίλε και να μην σου βγουν καλά 20 ευρ΄κάνουν! Το θέμα βέβαια είναι ότι τώρα δεν μπορούμε να τα παραγγείλουμε.... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Ιούλιος 28, 2015 #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2015 Σε λιγες μερες θα ανοιξουν πιστεύω,Θελω να ειμαι αισιόδοξος Link to comment Share on other sites More sharing options...
djSfk Ιούλιος 28, 2015 #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2015 Δεν έλεγες για κανένα τζόκερ! Ανοίξανε κιόλας! Το πρωί διάβασα ότι επιτρέπονται 300.000 ανά τράπεζα ημερησίως! Λίγα βέβαια, αλλά είναι μια αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Ιούλιος 29, 2015 #73 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Το διαβασα και εγω. Αλλα ολοι λενε οτι το Paypal δεν λειτουργει ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Ιούλιος 29, 2015 #74 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Αντε να δουμε.ισως σιγα σιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
penvas Οκτώβριος 10, 2015 #75 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2015 (edited) Το paypal άνοιξε, έκανα αγορά εχθες μια φωτογραφική μηχανή και βρήκα και γυαλιά ηλίου προσφορές Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 11, 2015 από penvas Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 11, 2016 #76 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2016 fyi τα έφεραν στην Ελλάδα τα Pull & Bear. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
annavas Αύγουστος 12, 2016 #77 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2016 Πόσοι από το forum αγόρασαν Hawkers? και πόσοι ξανααγόρασαν? Εγώ πάντως αγόρασα 2 ζευγάρια πέρσι και το ένα με ζάλιζε και το άλλο ξέφτισε ο φακός μετά από μερικά μπανάκια στην θάλασσα... Προφανώς δεν ξανααγόρασα... Η τιμή είναι ξεφτίλα οπότε δεν είναι θέμα τιμής, αλλά καθαρά ποιότητας. Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα με τους φακούς? Τους αλλάξανε από την εταιρεία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 20, 2017 #78 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2017 (edited) Golden shovel, μιας και ψαχνω κανένα κουπόνι πάνω από 15%. Ξέρει κανείς; @annavas εμένα χάλασαν μετά από θάλασσα καθώς πήγα να τα ξεπλύνω με απορρυπαντικό πιάτων. Άρχισε να φεύγει η επικάλυψη για πλάκα. Αλλά YOLO λέω να ξαναπάρω. EDIT: HCP20JOAOR για 20% Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 20, 2017 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 20, 2017 #79 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2017 δοκίμασε SALE20 για 20%. Αν δεν τα βιάζεσαι, μπορείς να περιμένεις, κάποια στιγμή θα σκάσει κάποιο γύρω στο 50% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 20, 2017 #80 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2017 Βρηκα μερικά 50άρια αλλά όλα expired. Ναι δεν τα βιαζομαι είναι η αλήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts