o polonos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2014 Χαιρε κοσμε. HawkersΕπεσα πανω σε καποιες διαφημησεις τους. Μπηκα ειδα κι θελω να παραγγειλω. Απο διαφορα reviews unboxing κλπ πηρα μια μικρη γευση. Εχει κανεις εμπειρια ? Απο ποιοτητα κατασκευης τι λενε ? Γυαλια των 25ε μαζι με μεταφορικα βγαινει συνολο 45ε Το μονο που με φοβιζει ειναι καθυστερησεις που λενε στο προφιλ τους στο fb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 11, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 χωρίς να πρέπει το γυαλί να έχει 200€ για να έχει καλούς φακούς, (πχ έχει πολλά rayban με 100€) σε γυαλί που έχει 30€ ο φακός θα κάνει τίποτα ή σου δίνουν μαζί και κουτάλι για να βγάλεις τα μάτια σου?Κάνω τον τσάκωνα του διαβόλου προφανώς, δεν τα ξέρω τα οπτικά απλά αν μου δώσουν ένα αυτοκίνητο των 1.000€ θα είμαι λίγο σκεπτικός για το πως θα βγώ απο μέσα σε κανένα στούκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 11, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Πολωνε στελνω ΡΜ με ινφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 11, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Dolly γλυκια μου. Πριν 3χρονια σε εναν πελατη με οπτικα στον οποιο εστησα crm κι αφου εσκασε το mysql του. Μπηκα και ειδα τιμολογια αγορας rayban μοδελο 2011.. η τιμη τους ηταν 19+φπα. Εκεινος τα εδινε 120ε... Η λογικη του μαγαζιου που βρηκα ΥΠΟΘΕΤΩ πως ειναι, πουλαμε φθηνα χωρις μεσαζοντες κλπ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 11, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 (edited) η τιμη τους ηταν 19+φπα. Εκεινος τα εδινε 120ε... Η λογικη του μαγαζιου που βρηκα ΥΠΟΘΕΤΩ πως ειναι, πουλαμε φθηνα χωρις μεσαζοντες κλπ ?Τα ιδια εχω ακουσει απο φιλο που εχει μαγαζι οπτικωνΟι Polycarbonate φακοι απο τη φυση τους κόβουν UV (uv400 θα γράφει πχ) φασμα οποτε ακομα και αυτα των "μαυρων" ειναι καλά, νομίζω κιολας έχουν CE πανω στο σκελετό οποτε ειναι ελεγμένα Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 11, 2014 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 11, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Να μου πάρεις και εμένανε τότε ένα ζευγάρι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούλιος 11, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Τα ιδια εχω ακουσει απο φιλο που εχει μαγαζι οπτικωνΟι Polycarbonate φακοι απο τη φυση τους κόβουν UV (uv400 θα γράφει πχ) φασμα οποτε ακομα και αυτα των "μαυρων" ειναι καλά, νομίζω κιολας έχουν CE πανω στο σκελετό οποτε ειναι ελεγμέναΤο CE πολλές φορές σημαίνει και China Export Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 11, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Pricey Vs. Cheap Shades Put to the UV Test - CBS News Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 11, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Φίλος φέρνει μαρκα απο USA παρομοια με την Hawkers. Τιμες απο 30-35 αναλογα μοντελο κλπ. Τσεκαρα με τριτο φιλο ποιοτητα και ειναι μια χαρα. Δεν ισχυει παντα το φτηνο=μαπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 11, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Να μου πάρεις και εμένανε τότε ένα ζευγάρι!! Αγαπη προς το παρον εκοψα τη παραγγελια απο hawkers γιατι διαβαζω για καθυστερησεις 5-6 εβδομαδων. Ειδα αυτα που λεει ο Γιαννης κι εχω βαλει παραγγελια. Τα τσεκαρω κι σου λεω τι κι πως Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 11, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Ποια λέει; Γιατί ΠΜ; εμείς στην απ έξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιούλιος 11, 2014 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 share the knowledge plz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 12, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2014 Δεν μπορω να διαφημισω ετσι χυμα κατι ρε. Θα με φανε οι μπορδοροδοκοκκινοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 13, 2014 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Το ΠΜ έστω θα το πάρουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 14, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2014 Ωπα κοριτσα μη ζμπρωχνετε... Ακομα περιμενω απαντηση εγω, μολις βγαλω ακρη θα φτιαξω το προβατο. Και μετα φατε τον Γιαννη λυσσαρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 24, 2014 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Εγω παντως αγορασα σημερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 24, 2014 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Μοιράστε την γνώση μην μοιράσω κόκκινες και διακοπές!! :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 25, 2014 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2014 και εγώ θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 27, 2014 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2014 Τα δικα μου εφυγαν στις 24/7 απο Ισπανια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 27, 2014 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2014 Τα δικα μου εφυγαν στις 24/7 απο Ισπανια!linky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts