zyx Νοέμβριος 27, 2004 #81 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas την άλλη βδομάδα το θρεντ θα αλλάξει τίτλο. θα γίνει "ΑΔΕΛΦΙΑ INTEL-άδες ενωθείτε.....Σας έφαγα λάχανο......" απλα κορυφαιο.
NoDsl Νοέμβριος 27, 2004 #82 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia [Σήμερα, στις 18:49] Tζαμπα ο τσακωμος δλδ ? Κριμα... Ε μα δεν κάνεις και εσύ τπτ να "σπρώξεις" την κατάσταση :p:p
phil1416003162 Νοέμβριος 27, 2004 #83 Νοέμβριος 27, 2004 Μπααα...Ο τσακομος θα γινωταν ετσι και αλιως.Απλα καποιος επρεπε να τον ξεκινισει Μη ξεχνατε Ελληνες ειμαστε,για κατι πρεπει να τσακονομαστε:clap:
Nos-Dio Νοέμβριος 27, 2004 #84 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από SLN :OT: Αααααχχχ παλια πεθαινα για τετοιες φασεις. Τωρα πλεον δεν εχω ορεξη, μαλλον γερασα... και με πηραν τα χρονια. Down-ιαστηκα ρε γμτ... :OT: πρεπει να ξυπνησει το amdroid μεσα σου παλι...ατιμα χρονια καταστρεφουν τον ανθρωπο
SLN Νοέμβριος 27, 2004 #85 Νοέμβριος 27, 2004 Ισως το SLI και το... 2005 να φερει πισω την χαμενη νιοτη μου!!!
Nos-Dio Νοέμβριος 27, 2004 #86 Νοέμβριος 27, 2004 εμενα παντως δεν νομιζω να φερει πισω την χαμενη μου διαθεση για κλοκαρισμα...βασικα και μια 6600 gt το wow που με ενδιαφερει θα παιζει αψογα...οποτε σκεφτομαι να τσιμπησω κανα 775 να τελειωνω...αλλα οπο την αλλη λεω 775 μουφες τωρα...με ιδια λεφτα παιρνω 939 που ειναι καλυτερο οποτε καταλήγουμε παλι:NFORCE 4...αντε...!!!!!!
Chris2004 Νοέμβριος 27, 2004 #87 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από NoDsl λοιπόν Chris2004 κάνε το εξής και άν πετύχει...Λοιπόν βάλε nfs underground 2 και τρέξε fraps να γράψεις video την ώρα που πάιζεις....Αν καταφέρεις και γράψεις video με 25 fps θα αλλάξω avatar, συστημα και θα βάψω τα μαλλιά μου μπλε....Να δούμε το πραγματικό multitasking Πόσα τέτοια Divx θέλεις να σου φέρω; Με τον P4 δεν έχω ούτε το ελάχιστο Frame Drop και παίζω όποιο παιχνίδι θέλω ταυτόχρονα. Με έναν A64 που δοκίμασα, το Divx μετά απο 3 ώρες είχε φτάσει αισίως στο 5%.Όσο για όλους αυτούς που έχουν καταφύγει σε ειρωνίες και τις ομαδικές προσωπικές επιθέσεις προσβάλλοντας είτε έμμεσα είτε άμεσα την προσωπικότητά μου έχω να πώ ότι τουλάχιστον έχω την αξιοπρέπεια να μήν πέσω σε αυτό το επίπεδο.Εκνευριστικό είναι το γεγονός ότι ο κάθε AMDάς που έκανε Post στο Thread ξέφυγε παντελώς απο το θέμα. Και εγώ DAG έχω φρίξει με το ΜΕΤΑΝΟΙΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ που λές συνέχεια αλλά δεν κάνω έτσι.
DMylonas Νοέμβριος 27, 2004 #88 Νοέμβριος 27, 2004 Εγώ ένα έχω να πω... Τα 6GHz δεν τα έφτασα ποτέ με τον Prescotty μου :cry: , άλλωστε δεν ονειρεύομαι ξύπνιος ποτέ... Μέχρι 4.4GHz πήγα και μάλιστα η εικόνα του CPU-z πέρασε και το authentication του VR-Zone με αποτέλεσμα να βρίσκετε Ε Δ Ω. Α και μην μου κολλάτε πολύ γιατί θα κατεβάσω (τα βρακιά μου θα έλεγα, αλλά) ... Τα παιδιά από την Intel παρακάτω... :P
greekfragma Νοέμβριος 27, 2004 #89 Νοέμβριος 27, 2004 Chris λυπαμαι αλλα μαλλον δεν εχεις καταλαβει το γενικο κλιμα πειραγματος που διακατεχει τους περισσοτερους εδω μεσα........ εχω διαβασει το θρεντ απο την αρχη 2 και 3 φορες για να καταλαβω τι σε πειραξε και το πηρες προσωπικα......οποιος σου απαντησε για το multitasking σαφως και ηθελε να σε τσιγκλησει(οχι μονο εσενα αλλα ολους τους Ιντελαδες) με σκοπο να χαβαλεδιασουμε και να περασουμε καλα με αφορμη τα τελευταια νεα στο σουπερ πι............ το ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ ο Dag και ο καθε AMDακιας δεν το λεει για να σου την πει αλλα για να συνεχιστει αυτη η καλοπροαιρετη κοντρα που αποτελει ενα απο τα αλατοπιπερα των φορουμ με τους υπολογιστες.........προσωπικα πιστευω οτι δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ αρρωστος με την κακη εννοια AMD ακιας εδω μεσα που να σου επιτεθηκε μονο και μονο για να σε θιξει.........παρατηρησα οτι εισαι ο μονος που πηρε τοσο στα σοβαρα το θεμα.......αλλωστε το θεμα ειναι να ειμαστε χαλλλαροι.....τωρα αμα τσιμπησει και κανενας απο το πειραγμα φυσικο ειναι.......σημερα εσυ αυριο εγω κ.ο.κ. αυτο που πρεπει να μην ξεχναμε ειναι να γινεται η κοντρα μεσα στα ορια της πλακας για να περναμε καλα και να μας αφηνει ομορφες εικονες και καλη διαθεση το φορουμ...... τι να το κανω να μπαινω στο λαμπη και σε οποιοδηποτε λαμπη οταν γνωριζω οτι με τετοιου ειδους κοντρες μου χαλαει το κεφι(τσιμπαω) και μπαινω σε μια διαδικασια χωρις νοημα......... φιλικη συμβ0ουλη.......χαλαρωσε και απολαυσε το.....(το φορουμ ρε παλιοπαιδα)
Trooper Νοέμβριος 27, 2004 #90 Νοέμβριος 27, 2004 LOL , χαίρομαι που οι περισσότεροι καταλαβαίνουν το χιούμορ του thread. Ε υπάρχει ένας που τα παίρνει σοβαρά... Φιλε chris, χαλάρωσε λιγάκι, κάνεις λες και η Intel ειναι η εταιρία σου και στην θίξαμε. Εαν γουστάρεις τα ιντελ, μαγκιά σου, αλλα να μην ακούμε χαζομάρες για τα AMD. Ναι η κορυφή ειναι πάντα ακριβή , ειτε λέγεται AMD είτε Intel. Ποσο έχει δηλαδη ο 3.6ΕΕ ? Τον δίνουν μαζί με τις τσίχλες στο περίπτερο ? Οσοι λες οτι σου επιτέθηκαν, μήπως πρεπει να αναρωτηθείς για ποιο λόγο απαντάς σε ενα thread που γενικά έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα, με σοβαρότητα και επιχειρήματα ? Οι περισσότεροι απο εδω μέσα, εχουν παίξει και με AMD, και με Ιντελ...
jax7480 Νοέμβριος 27, 2004 #91 Νοέμβριος 27, 2004 Βασικα τι να κατσεις να πεις σε ενα τετοιο thread. Καποτε(pctech εποχες) γουσταρα τρελα να γραφω και να τα χωνω....τωρα απλα...τιποτα. Ειχα Northy στα 4.1GHz με το προμι και ειχα και A64 3500+ στα 2600ΜΗz για καθε μερα. Και τα 2 συστηματα ειναι εξισου γρηγορα και εκαναν καλα την δουλεια τους. Το θεμα ειναι οτι ο Northy ηθελε και το PROMIE για να φτασει μεχρι εκει, ο 3500+ ηταν με την stock ψυκτρα. Την αισθηση της ταχυτητας (με κατεστραμενα Windows) τις επιδοσεις σε 3D αλλα και στο SuperPi ο Intel απλα δεν τα εφτασε ΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΟ MULTITASKING ουτε στον ενα ουτε στον αλλο.Οτι εκανα εκεινη την στιγμη ηταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εφαρμογη που ετρεχε και δεν ετρεχα ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ.Αυτα.Thats all m8s.
SLN Νοέμβριος 27, 2004 #92 Νοέμβριος 27, 2004 Ειναι λυπηρο οτι εισαι 24χρονων αντρας και καθεσαι και μιλας (στα σοβαρα) για AMDαδες + Intelαδες... Ολοι το περνουνε στην πλακα, ολοι "προσπαθουνε" να κανουνε πλακα κι εσυ καθεσαι και μετρας ποιος βγηκε off topic και τι επεξεργαστη εχει αυτος. Ευγε σε αυτους που ποσταραν on topic... Πισσα και πουπουλα σε αυτους που βγηκαν εκτος θεματος...
Dagalidis Νοέμβριος 27, 2004 #93 Νοέμβριος 27, 2004 Πολύ μαυρίλα ρε παιδί μου ....... Εβαλα και ένα σχετικό Avatar....
GoriLLakoS Νοέμβριος 27, 2004 #95 Νοέμβριος 27, 2004 Καποιος ετοιμαζεται για ban εδωωωωωωω....κ μιλαω για amdα.........
SlotKiller Νοέμβριος 27, 2004 #96 Νοέμβριος 27, 2004 Πολυ γέλιο το ολο thread! Chris2004 χαλαρωσε λιγο, ετοιμος να εκραγεις εισαι συνεχεια! ουτε ποσοστα απο τις πωλησεις των intel να επαιρνες! Ειναι αστειο ακομα να μιλαμε για κολημενους σε ΑΜD ή Intel! Το ολο thread ειναι χιουμοριστικο! Hipro περιμενω πολλα απο σενα Σηκωσε την Πρασινη σημαια ψηλαααα!!! :devil:
Chosen Νοέμβριος 28, 2004 #97 Νοέμβριος 28, 2004 Το κυνηγι για την πρωτια δεν εχει χρωματα και παπαριες. Αν ο Γιωργος παει να κλεισει μηνα στην δευτερη θεση, θα δοκιμασει μεχρι και Transmeta στο Προμι (αμα "παει" το κομματι) ...
SlotKiller Νοέμβριος 28, 2004 #99 Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Το κυνηγι για την πρωτια δεν εχει χρωματα και παπαριες. Αν ο Γιωργος παει να κλεισει μηνα στην δευτερη θεση, θα δοκιμασει μεχρι και Transmeta στο Προμι (αμα "παει" το κομματι) ... πειραγμα ηταν........
greekfragma Νοέμβριος 28, 2004 #100 Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 03:22] Και η Δημαγωγία συνεχίζεται..... Μακαρι να ημουνα αδμινομοδερατοποστερατορας(κατι τελος παντων) και να μπορουσα να πειραξω λιγακι την φατσα του Νιλσεν στο αβαταρ σου....... :devil: ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΝΤΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ AMD ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ............ ................μετα ελπιζω να μην εβγαζες κανα δικανο και να με επαιρνες στο κυνηγι........... :baby: ρε χρηστο χαλλαρωσε ρε αδερφε.........αντε και πλησιαζει και η γιορτη σου......σκεφτομαι να σου στειλω πρασινες 64μπιτες καρτες με ευχες για ταχυτατο μουλτιτασκινγκ:daisy: :daisy:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.