Jump to content

ΑΔΕΛΦΙΑ INTEL-άδες ενωθείτε.....Μας φάγανε λάχανο......

hipro5

Recommended Posts

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από enduracell

μωρέ τι λες? αν το βάλεις idle priority χαθήκαμε Realtime θέλει και στο κεφάλι, δε πιστεύω να τρέχεις κανένα άλλο cheat από πίσω.

Επίσης ακόμα ο λαός της AMD περιμένει το 32Μ για ξανακοίταξε το οι A64 δε παθαίνουν τίποτα με τα πολλά volts το πολύ πολύ να μην ακούσουν... :D

και να μηνη κουφος

:D :D :hehe: :hehe:

δεν μετανοω...ποτε... Παντα θα ειμαι υπερ της Intel... απλα χρειαζεται που και που καμια απιστια... :p

Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 14:23]

μωρέ τι λες? αν το βάλεις idle priority χαθήκαμε Realtime θέλει και στο κεφάλι, δε πιστεύω να τρέχεις κανένα άλλο cheat από πίσω.

Επίσης ακόμα ο λαός της AMD περιμένει το 32Μ για ξανακοίταξε το οι A64 δε παθαίνουν τίποτα με τα πολλά volts το πολύ πολύ να μην ακούσουν... :D

μα δε θα βαλω το pi idle, ;) realtime θα μπει αυτο...

τα υπολοιπα ομως....

οσο για το 32.... εχω φαει ηττα γιατι μαλλον ο fx την ακουσε με το 1,762 και αυτη τη στιγμη αναρωνει στα default....εχω φρικαρει....:boxed:

Αρχική απάντηση από unseen

Αυτα που παιρνω bro μετα θα πρεπει να τα ξεφορτωνομαι... (δεν τα αγοραζω) οποτε δεν μπορω να πω στον αλλο θα σου βαλω winchester για server(αν το παρω θα το παρω για μενα οποτε πρεπει να ειμαι σιγουρος).... Δεν ξερουν απο αυτα.

Στην αγορα να ξερεις υπαρχουν τρειων ειδων επεξεργαστες

Το intel

To Celeron

και το server.

Την έλλειψη ΗΤ εννοούσα..... παίρνω(1 thread) + ακούω(1 thread) χρειάζεσαι ΗΤ.. αλλιώς, αν πας σε 64άρη, ή το ένα ή το άλλο....

Αρχική απάντηση από enduracell

με αυτά τα μυαλά δε θα πας μπροστά :p

δεν φταιω εγω.... οι "συμβουλοι επιχειρησεων" αυτα ξερουν και βαζουν στα επιδοτουμενα. :(

Αρχική απάντηση από enduracellαν είναι αυτό σίγουρα και το έχεις τότε φίλε συναγωνιστεί δοκίμασε το και πάσαρε το αν είναι στο βασανισμένο μετανοημένο αγόρι (aka unseen) :hehe:

αυτο ειναι που μου εστειλε ο Onepagebook. τωρα αν ολα πανε καλα θα ενημερωθειτε λιαν συντομος στο αναλογο thread για ταλαιπωρημενα απο την MSI αγορια!

Αρχική απάντηση από RootX

Την έλλειψη ΗΤ εννούσα..... παίρνω(1 thread) + ακούω(1 thread) χρειάζεσαι ΗΤ.. αλλιώς, αν πας σε 64άρη, ή το ένα ή το άλλο....

sorry δεν τα πιανω. uniprocessor στην δουλεια.. :(
Αρχική απάντηση από Zarras

οσο για το 32.... εχω φαει ηττα γιατι μαλλον ο fx την ακουσε με το 1,762 και αυτη τη στιγμη αναρωνει στα default....εχω φρικαρει....:boxed:

αυτό που λες μάλλον δεν ισχύει κάτι άλλο θα φταίει, εγώ έχω δώσει 2.1 με νερό και δε έπαθε απολύτως τίποτα απλά δε ανέβηκε πιο πάνω, με Claw μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο Θόδωρας, απλά δεν ακούνε όχι ότι την ακούνε, δεν είναι P4 οι A64 :)

το board να την "ακουσει" για ποιο λογο ρε γμτ?....οπως και αν τον τρεχω (cpu/ram) με φτυνει στο 32αρι....

και πεφτω στα 2850 για να το βγαλω...

ανεξαρτητου συνδιασμου και Vcore....

ρε συ ενταξη εγω το claw ενω και δεν ακουγε τον εδινα στεγνα ρευμα και εφαγα τα ατελιωτα ρεσταρτ. δεν ειναι δυνατον να τα παιξει ετσι απλα. εγω πιστευο κατι αλλο φταει εκτος τι να πω να επεσες σε ελατοματικο. εγω πιστεο οτι ειναι θεμα μητρικης. ψαξτο λιγο τι ltd εχεις?

αν στο 1Μ εξακολουθεί να τρέχει στην ίδια συχνότητα τότε εννοείται ότι η CPU είναι μια χαρά.

Στο 32M ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά. Εκεί πρέπει να ελέγξεις πρώτα το CPU (διαιρέτη στις μνήμες) να δεις δηλαδή που πάει σταθερά καθαρά το CPU, και μετά να checkάρεις που πάνε σταθερά οι μνήμες. Μετά τα συνδυάζεις εκεί που έρχονται όσο πιο κοντά στα max τους και τα δύο (εγώ με το συγκεκριμένο setup θα προτιμούσα maxάρισμένες μνήμες) Δούλεψε με όλους τους διαιρέτες που σου δίνει το A64tweaker (183, 150 κλπ) και χρησιμοποίήσε A64 MemFreq 1.1 για να βρεις το συνδυασμό που σε βολεύει (τα μισά multi είναι χρήσιμα πολλές φορές γιατί βγάζουν διαιρέτη που αλλιώς δε βγαίνει, τα μισά multi δίνουν άλλο διαιρέτη απ ότι τα ολόκληρα, μισός διαιρέτης δεν υπάρχει στον Κ8), αυτά ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα. Το 32Μ είναι πολύ χρήσιμο γιατί ουσιαστικά σε βοηθάει να βρεις και τα 24/7 που είναι εκεί κοντά benchάροντας οριακά ;)

δηλαδή το CPU βγάζει ακόμα και με διαιρέτη βγάζει στα 2850 μόνο? Δοκίμασε να δουλέψεις με άλλο συνδυασμό (βασικά να χρησιμοποιήσεις άλλο multi), εκτός και αν το LS δε μπορεί να κρατήσει με τίποτα τα Watts εκεί πάνω...

ολη μερα χ8ες συνδιασμους εψαχνα.... :( αλλα ...παπουτσι

8α το παλεψω μετα το 25αρι που 8α βαρεσει σημερα....:p

Αρχική απάντηση από Chris2004

Και εμένα τα άτομα του μισού φόρουμ έχουν γίνει οι προσωπικοί μου γελωτοποιοί, σας ευχαριστώ για την ομαδική προσπάθεια ψυχαγωγίας και άφθονου γέλιου που βγάζετε. Αν μπορέσω θα παρεβρεθώ να δώ απο κοντά αν είστε όντως τόσο γελίοι η το παίζετε...

Αρχική απάντηση από Chris2004

Διορθώνο το Thread και περιμένα να δοθεί και ανάλογη προειδοποίηση στον Vagouridi και να διορθωθεί...

Και ο αγιος φοβερα θελει .....:p :P :p

Διορθώνο το Thread και περιμένα να δοθεί και ανάλογη προειδοποίηση στον Vagouridi και να διορθωθεί...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.