hellrider Νοέμβριος 29, 2004 #261 Νοέμβριος 29, 2004 Σε αντιθεση με τους intel ελπιζω να θυμαστε το SDNS?Για καποιον χτυπαει η καμπανα!!!
zyx Νοέμβριος 29, 2004 #262 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell μωρέ τι λες? αν το βάλεις idle priority χαθήκαμε Realtime θέλει και στο κεφάλι, δε πιστεύω να τρέχεις κανένα άλλο cheat από πίσω. Επίσης ακόμα ο λαός της AMD περιμένει το 32Μ για ξανακοίταξε το οι A64 δε παθαίνουν τίποτα με τα πολλά volts το πολύ πολύ να μην ακούσουν... και να μηνη κουφος :D :hehe:
unseen Νοέμβριος 29, 2004 #263 Νοέμβριος 29, 2004 δεν μετανοω...ποτε... Παντα θα ειμαι υπερ της Intel... απλα χρειαζεται που και που καμια απιστια...
Zarras Νοέμβριος 29, 2004 #264 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 14:23] μωρέ τι λες? αν το βάλεις idle priority χαθήκαμε Realtime θέλει και στο κεφάλι, δε πιστεύω να τρέχεις κανένα άλλο cheat από πίσω. Επίσης ακόμα ο λαός της AMD περιμένει το 32Μ για ξανακοίταξε το οι A64 δε παθαίνουν τίποτα με τα πολλά volts το πολύ πολύ να μην ακούσουν... μα δε θα βαλω το pi idle, realtime θα μπει αυτο... τα υπολοιπα ομως.... οσο για το 32.... εχω φαει ηττα γιατι μαλλον ο fx την ακουσε με το 1,762 και αυτη τη στιγμη αναρωνει στα default....εχω φρικαρει....
RootX Νοέμβριος 29, 2004 #265 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από unseen Αυτα που παιρνω bro μετα θα πρεπει να τα ξεφορτωνομαι... (δεν τα αγοραζω) οποτε δεν μπορω να πω στον αλλο θα σου βαλω winchester για server(αν το παρω θα το παρω για μενα οποτε πρεπει να ειμαι σιγουρος).... Δεν ξερουν απο αυτα.Στην αγορα να ξερεις υπαρχουν τρειων ειδων επεξεργαστεςΤο intelTo Celeronκαι το server. Την έλλειψη ΗΤ εννοούσα..... παίρνω(1 thread) + ακούω(1 thread) χρειάζεσαι ΗΤ.. αλλιώς, αν πας σε 64άρη, ή το ένα ή το άλλο....
unseen Νοέμβριος 29, 2004 #266 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell με αυτά τα μυαλά δε θα πας μπροστά δεν φταιω εγω.... οι "συμβουλοι επιχειρησεων" αυτα ξερουν και βαζουν στα επιδοτουμενα.
esdee Νοέμβριος 29, 2004 #267 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από enduracellαν είναι αυτό σίγουρα και το έχεις τότε φίλε συναγωνιστεί δοκίμασε το και πάσαρε το αν είναι στο βασανισμένο μετανοημένο αγόρι (aka unseen) αυτο ειναι που μου εστειλε ο Onepagebook. τωρα αν ολα πανε καλα θα ενημερωθειτε λιαν συντομος στο αναλογο thread για ταλαιπωρημενα απο την MSI αγορια!
unseen Νοέμβριος 29, 2004 #268 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Την έλλειψη ΗΤ εννούσα..... παίρνω(1 thread) + ακούω(1 thread) χρειάζεσαι ΗΤ.. αλλιώς, αν πας σε 64άρη, ή το ένα ή το άλλο.... sorry δεν τα πιανω. uniprocessor στην δουλεια..
enduracell Νοέμβριος 29, 2004 #270 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Zarrasοσο για το 32.... εχω φαει ηττα γιατι μαλλον ο fx την ακουσε με το 1,762 και αυτη τη στιγμη αναρωνει στα default....εχω φρικαρει.... αυτό που λες μάλλον δεν ισχύει κάτι άλλο θα φταίει, εγώ έχω δώσει 2.1 με νερό και δε έπαθε απολύτως τίποτα απλά δε ανέβηκε πιο πάνω, με Claw μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο Θόδωρας, απλά δεν ακούνε όχι ότι την ακούνε, δεν είναι P4 οι A64
Chris2004 Νοέμβριος 29, 2004 #271 Νοέμβριος 29, 2004 Στην αγορά όχι μόνο υπάρχουν μόνο Intel, Celeron και Server αλλά μόνο HP, ΙΒΜ και DELL.
Zarras Νοέμβριος 29, 2004 #272 Νοέμβριος 29, 2004 το board να την "ακουσει" για ποιο λογο ρε γμτ?....οπως και αν τον τρεχω (cpu/ram) με φτυνει στο 32αρι....και πεφτω στα 2850 για να το βγαλω...ανεξαρτητου συνδιασμου και Vcore....
zyx Νοέμβριος 29, 2004 #273 Νοέμβριος 29, 2004 ρε συ ενταξη εγω το claw ενω και δεν ακουγε τον εδινα στεγνα ρευμα και εφαγα τα ατελιωτα ρεσταρτ. δεν ειναι δυνατον να τα παιξει ετσι απλα. εγω πιστευο κατι αλλο φταει εκτος τι να πω να επεσες σε ελατοματικο. εγω πιστεο οτι ειναι θεμα μητρικης. ψαξτο λιγο τι ltd εχεις?
enduracell Νοέμβριος 29, 2004 #274 Νοέμβριος 29, 2004 αν στο 1Μ εξακολουθεί να τρέχει στην ίδια συχνότητα τότε εννοείται ότι η CPU είναι μια χαρά. Στο 32M ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά. Εκεί πρέπει να ελέγξεις πρώτα το CPU (διαιρέτη στις μνήμες) να δεις δηλαδή που πάει σταθερά καθαρά το CPU, και μετά να checkάρεις που πάνε σταθερά οι μνήμες. Μετά τα συνδυάζεις εκεί που έρχονται όσο πιο κοντά στα max τους και τα δύο (εγώ με το συγκεκριμένο setup θα προτιμούσα maxάρισμένες μνήμες) Δούλεψε με όλους τους διαιρέτες που σου δίνει το A64tweaker (183, 150 κλπ) και χρησιμοποίήσε A64 MemFreq 1.1 για να βρεις το συνδυασμό που σε βολεύει (τα μισά multi είναι χρήσιμα πολλές φορές γιατί βγάζουν διαιρέτη που αλλιώς δε βγαίνει, τα μισά multi δίνουν άλλο διαιρέτη απ ότι τα ολόκληρα, μισός διαιρέτης δεν υπάρχει στον Κ8), αυτά ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα. Το 32Μ είναι πολύ χρήσιμο γιατί ουσιαστικά σε βοηθάει να βρεις και τα 24/7 που είναι εκεί κοντά benchάροντας οριακά
enduracell Νοέμβριος 29, 2004 #276 Νοέμβριος 29, 2004 δηλαδή το CPU βγάζει ακόμα και με διαιρέτη βγάζει στα 2850 μόνο? Δοκίμασε να δουλέψεις με άλλο συνδυασμό (βασικά να χρησιμοποιήσεις άλλο multi), εκτός και αν το LS δε μπορεί να κρατήσει με τίποτα τα Watts εκεί πάνω...
Zarras Νοέμβριος 29, 2004 #277 Νοέμβριος 29, 2004 ολη μερα χ8ες συνδιασμους εψαχνα.... αλλα ...παπουτσι 8α το παλεψω μετα το 25αρι που 8α βαρεσει σημερα....
Vagouridis Νοέμβριος 29, 2004 #278 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004Και εμένα τα άτομα του μισού φόρουμ έχουν γίνει οι προσωπικοί μου γελωτοποιοί, σας ευχαριστώ για την ομαδική προσπάθεια ψυχαγωγίας και άφθονου γέλιου που βγάζετε. Αν μπορέσω θα παρεβρεθώ να δώ απο κοντά αν είστε όντως τόσο γελίοι η το παίζετε... Αρχική απάντηση από Chris2004Διορθώνο το Thread και περιμένα να δοθεί και ανάλογη προειδοποίηση στον Vagouridi και να διορθωθεί... Και ο αγιος φοβερα θελει ..... :P
Chris2004 Νοέμβριος 29, 2004 #279 Νοέμβριος 29, 2004 Διορθώνο το Thread και περιμένα να δοθεί και ανάλογη προειδοποίηση στον Vagouridi και να διορθωθεί...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.