esdee Νοέμβριος 29, 2004 #241 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras πω συνονοματε με εχεις φτιαξει πολυ τον τελευταιο καιρο με τα tips σου :flower: δε με λες.... κανα πατσακι που να αποκτανε οι α64 ΗΤ παιζει ? :turn: :turn: λολ!! υπαρχει ενα καλυτερο που τον winch σε fx-55
JimmyFox Νοέμβριος 29, 2004 #242 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από RootX ΕΕΕ, όχι και αρκούδα τον Chris.... είπαμε, μακρυά από προσωπικές επιθέσεις, :laughing: RootX.... με εκπλήσσεις!!! Πολύ ευχάριστα ομολογώ.....
DJD Νοέμβριος 29, 2004 #244 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από zyx παντος στην συζητηση μονο ο μεγας bill pepas λειπει χαχαχαχα μεγάλη η χάρη του (που λείπει)
JimmyFox Νοέμβριος 29, 2004 #245 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από zyx παντος στην συζητηση μονο ο μεγας bill pepas λειπει σσσσσσ...... θα ήθελε να συμμετάσχει αλλά μάλλον θα πει να απαντήσουν άλλοι αφού ως γνωστόν δεν έχει χρόνο....
Trooper Νοέμβριος 29, 2004 #246 Νοέμβριος 29, 2004 Εχω λιώσει στο γέλιο... λοοοοοοοοοολ , ειπαμε να ειναι full load το thread, αλλα εσεις το μπιιιπ... :p:p
JimmyFox Νοέμβριος 29, 2004 #247 Νοέμβριος 29, 2004 [Οφφ τοπικ] chroma, τρομερό avatar. Από το Full Throttle ε? [/Οφφ Τοπικ]
JimmyFox Νοέμβριος 29, 2004 #248 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Trooperαλλα εσεις το μπιιιπ... :p:p Το παρα-μπιιιπ θα έλεγα......
enduracell Νοέμβριος 29, 2004 #249 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras @endu: πω συνονοματε με εχεις φτιαξει πολυ τον τελευταιο καιρο με τα tips σου :flower: δε με λες.... κανα πατσακι που να αποκτανε οι α64 ΗΤ παιζει ? :turn: :turn: ναι βάζεις όλα τα process σε idle priority και δε θα έχεις πρόβλημα Αρχική απάντηση από unseen μηπως επειδη οι winchester ειναι λιγα watt γινετε αυτο? είναι πρόβλημα BIOS αυτό συνέβαινε και με άλλες μητρικές στο παρελθόν και άλλους επεξεργαστές, πρέπει να το διορθώσουν απλά.
unseen Νοέμβριος 29, 2004 #250 Νοέμβριος 29, 2004 ναι ρε γιαννικο αλλα εγω τι να παρω με αυτα που ακουω....?
Zarras Νοέμβριος 29, 2004 #251 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 14:08] ναι βάζεις όλα τα process σε idle priority και δε θα έχεις πρόβλημα δεν ξερω αν συνηδειτοποιησες οτι μολις τωρα μου χαρισες το 25αρι.... :flower: :flower:
RootX Νοέμβριος 29, 2004 #252 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από unseen ναι ρε γιαννικο αλλα εγω τι να παρω με αυτα που ακουω....? Αν θες και να πάρεις και να ακούς... να μείνεις με αυτό που έχεις.... διαφορετικά, ή θα παίρνεις ή θα ακούς... και τα 2 μαζί, ξέχασέ τα
enduracell Νοέμβριος 29, 2004 #253 Νοέμβριος 29, 2004 δε ξέρω κάτσε να δούμε αν μπορεί να βρεθεί αυτό το BIOS, o Οnepagebook πάντως λένε ότι το έχει από κει και πέρα τι να πω. Πάντως εγώ δεν έχω πειστεί ότι το MSI παίζει με όλες τις BH, γι αυτό κοίτα και λίγο τι μνήμες διαθέτεις. Καλά ρε εγώ σε έπριζα 3ώρες με το ρολόι την άλλη φορά να δοκιμάσεις A64 και δεν ήθελες και τώρα που ο λαβαροφόρος σας θα δοκιμάσει πέσατε όλοι με τα μούτρα!
SLN Νοέμβριος 29, 2004 #254 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 14:14] δεν ξερω αν συνηδειτοποιησες οτι μολις τωρα μου χαρισες το 25αρι.... :flower: :flower: Να σου κανω κι εγω αλλο ενα δωρακι??? :inlove:
unseen Νοέμβριος 29, 2004 #255 Νοέμβριος 29, 2004 ειχα ανοιξει ρε νεος πολυ πιο πριν thread με την ιδια ερωτηση. αλλα οπως παντα το παιζεται μαμουνες... οταν σας ρωταω...Υγ. Χαθηκε με το hack.
esdee Νοέμβριος 29, 2004 #256 Νοέμβριος 29, 2004 @endu εχω το BIOS του Onepagebook και ο winch + MSI θα κανουν μια βολτα στα χιονα σε 1-2 εβδομαδες οποτε θα ξερουμε ...
unstoppable Νοέμβριος 29, 2004 #257 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 11:30] ..............2. MAX BENCHMARKABLE FREQUENCY .......... Η σωστη ορολογια ειναι "benchable" αν δεν κανω λαθος :hehe:
enduracell Νοέμβριος 29, 2004 #258 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras δεν ξερω αν συνηδειτοποιησες οτι μολις τωρα μου χαρισες το 25αρι.... :flower: :flower: μωρέ τι λες? αν το βάλεις idle priority χαθήκαμε Realtime θέλει και στο κεφάλι, δε πιστεύω να τρέχεις κανένα άλλο cheat από πίσω.Επίσης ακόμα ο λαός της AMD περιμένει το 32Μ για ξανακοίταξε το οι A64 δε παθαίνουν τίποτα με τα πολλά volts το πολύ πολύ να μην ακούσουν...
unseen Νοέμβριος 29, 2004 #259 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Αν θες και να πάρεις και να ακούς... να μείνεις με αυτό που έχεις.... διαφορετικά, ή θα παίρνεις ή θα ακούς... και τα 2 μαζί, ξέχασέ τα Αυτα που παιρνω bro μετα θα πρεπει να τα ξεφορτωνομαι... (δεν τα αγοραζω) οποτε δεν μπορω να πω στον αλλο θα σου βαλω winchester για server(αν το παρω θα το παρω για μενα οποτε πρεπει να ειμαι σιγουρος).... Δεν ξερουν απο αυτα. Στην αγορα να ξερεις υπαρχουν τρειων ειδων επεξεργαστες Το intel To Celeron και το server.
enduracell Νοέμβριος 29, 2004 #260 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από unseen ειχα ανοιξει ρε νεος πολυ πιο πριν thread με την ιδια ερωτηση. αλλα οπως παντα το παιζεται μαμουνες... οταν σας ρωταω... Υγ. Χαθηκε με το hack. εντάξει δεν είμαστε πάντα παρών και τα πάντα πληρών, πίστεψε με δεν έχω πρόβλημα να βοηθήσω όσο ξέρω και μπορώ έναν μετανοημένο πρώην αλλόπιστο Αρχική απάντηση από esdee @endu εχω το BIOS του Onepagebook και ο winch + MSI θα κανουν μια βολτα στα χιονα σε 1-2 εβδομαδες οποτε θα ξερουμε ... αν είναι αυτό σίγουρα και το έχεις τότε φίλε συναγωνιστεί δοκίμασε το και πάσαρε το αν είναι στο βασανισμένο μετανοημένο αγόρι (aka unseen) Αρχική απάντηση από unseenΣτην αγορα να ξερεις υπαρχουν τρειων ειδων επεξεργαστες Το intel To Celeron και το server. με αυτά τα μυαλά δε θα πας μπροστά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.