Jump to content

ΑΔΕΛΦΙΑ INTEL-άδες ενωθείτε.....Μας φάγανε λάχανο......

hipro5

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Zarras

πω συνονοματε με εχεις φτιαξει πολυ τον τελευταιο καιρο με τα tips σου :flower:

δε με λες....

κανα πατσακι που να αποκτανε οι α64 ΗΤ παιζει ? :upside: :turn: :upside: :turn:

λολ!! υπαρχει ενα καλυτερο που τον winch σε fx-55

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

ΕΕΕ, όχι και αρκούδα τον Chris.... είπαμε, μακρυά από προσωπικές επιθέσεις, :laughing:

:laughing: :laughing: :laughing:

RootX.... με εκπλήσσεις!!! Πολύ ευχάριστα ομολογώ..... :p

Αρχική απάντηση από zyx

παντος στην συζητηση μονο ο μεγας bill pepas λειπει:D:hehe:

χαχαχαχα μεγάλη η χάρη του (που λείπει) :hehe:

Αρχική απάντηση από zyx

παντος στην συζητηση μονο ο μεγας bill pepas λειπει:D:hehe:

σσσσσσ...... θα ήθελε να συμμετάσχει αλλά μάλλον θα πει να απαντήσουν άλλοι αφού ως γνωστόν δεν έχει χρόνο....

Εχω λιώσει στο γέλιο... λοοοοοοοοοολ , ειπαμε να ειναι full load το thread, αλλα εσεις το μπιιιπ... :p:p:p

@endu: πω συνονοματε με εχεις φτιαξει πολυ τον τελευταιο καιρο με τα tips σου :flower:

δε με λες....

κανα πατσακι που να αποκτανε οι α64 ΗΤ παιζει ? :upside: :turn: :upside: :turn:

ναι βάζεις όλα τα process σε idle priority :hehe: και δε θα έχεις πρόβλημα
Αρχική απάντηση από unseen

μηπως επειδη οι winchester ειναι λιγα watt γινετε αυτο?

είναι πρόβλημα BIOS αυτό συνέβαινε και με άλλες μητρικές στο παρελθόν και άλλους επεξεργαστές, πρέπει να το διορθώσουν απλά.
Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 14:08]

ναι βάζεις όλα τα process σε idle priority :hehe: και δε θα έχεις πρόβλημα

δεν ξερω αν συνηδειτοποιησες οτι μολις τωρα μου χαρισες το 25αρι.... :flower: ;) :flower:

ναι ρε γιαννικο αλλα εγω τι να παρω με αυτα που ακουω....?

Αν θες και να πάρεις και να ακούς... να μείνεις με αυτό που έχεις.... διαφορετικά, ή θα παίρνεις ή θα ακούς... και τα 2 μαζί, ξέχασέ τα :innocent:

δε ξέρω κάτσε να δούμε αν μπορεί να βρεθεί αυτό το BIOS, o Οnepagebook πάντως λένε ότι το έχει από κει και πέρα τι να πω.

Πάντως εγώ δεν έχω πειστεί ότι το MSI παίζει με όλες τις BH, γι αυτό κοίτα και λίγο τι μνήμες διαθέτεις.

Καλά ρε εγώ σε έπριζα 3ώρες με το ρολόι την άλλη φορά να δοκιμάσεις A64 και δεν ήθελες και τώρα που ο λαβαροφόρος σας θα δοκιμάσει πέσατε όλοι με τα μούτρα! :hehe:

Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 14:14]

δεν ξερω αν συνηδειτοποιησες οτι μολις τωρα μου χαρισες το 25αρι.... :flower: ;) :flower:

Να σου κανω κι εγω αλλο ενα δωρακι??? :inlove: :inlove:

post-1498-1416071380,8003_thumb.jpg

ειχα ανοιξει ρε νεος πολυ πιο πριν thread με την ιδια ερωτηση. αλλα οπως παντα το παιζεται μαμουνες... οταν σας ρωταω...

Υγ. Χαθηκε με το hack.

@endu εχω το BIOS του Onepagebook και ο winch + MSI θα κανουν μια βολτα στα χιονα σε 1-2 εβδομαδες οποτε θα ξερουμε ...

Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 11:30]

..............2. MAX BENCHMARKABLE FREQUENCY ..........

Η σωστη ορολογια ειναι "benchable" αν δεν κανω λαθος:hehe: :hehe:

μωρέ τι λες? αν το βάλεις idle priority χαθήκαμε Realtime θέλει και στο κεφάλι, δε πιστεύω να τρέχεις κανένα άλλο cheat από πίσω.

Επίσης ακόμα ο λαός της AMD περιμένει το 32Μ για ξανακοίταξε το οι A64 δε παθαίνουν τίποτα με τα πολλά volts το πολύ πολύ να μην ακούσουν... :D

Αρχική απάντηση από RootX

Αν θες και να πάρεις και να ακούς... να μείνεις με αυτό που έχεις.... διαφορετικά, ή θα παίρνεις ή θα ακούς... και τα 2 μαζί, ξέχασέ τα :innocent:

Αυτα που παιρνω bro μετα θα πρεπει να τα ξεφορτωνομαι... (δεν τα αγοραζω) οποτε δεν μπορω να πω στον αλλο θα σου βαλω winchester για server(αν το παρω θα το παρω για μενα οποτε πρεπει να ειμαι σιγουρος).... Δεν ξερουν απο αυτα.

Στην αγορα να ξερεις υπαρχουν τρειων ειδων επεξεργαστες

Το intel

To Celeron

και το server.

ειχα ανοιξει ρε νεος πολυ πιο πριν thread με την ιδια ερωτηση. αλλα οπως παντα το παιζεται μαμουνες... οταν σας ρωταω...

Υγ. Χαθηκε με το hack.

εντάξει δεν είμαστε πάντα παρών και τα πάντα πληρών, πίστεψε με δεν έχω πρόβλημα να βοηθήσω όσο ξέρω και μπορώ έναν μετανοημένο πρώην αλλόπιστο :D
Αρχική απάντηση από esdee

@endu εχω το BIOS του Onepagebook και ο winch + MSI θα κανουν μια βολτα στα χιονα σε 1-2 εβδομαδες οποτε θα ξερουμε ...

αν είναι αυτό σίγουρα και το έχεις τότε φίλε συναγωνιστεί δοκίμασε το και πάσαρε το αν είναι στο βασανισμένο μετανοημένο αγόρι (aka unseen) :hehe:

Στην αγορα να ξερεις υπαρχουν τρειων ειδων επεξεργαστες

Το intel

To Celeron

και το server.

με αυτά τα μυαλά δε θα πας μπροστά :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.