Jump to content

ΑΔΕΛΦΙΑ INTEL-άδες ενωθείτε.....Μας φάγανε λάχανο......

hipro5

Recommended Posts

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

O Αγώνας τώρα δικαιώνεται....

Τελικά το δίλλημα όμως παραμένει... AMD Vs AMD. Τι να επιλέξω?

Αρχική απάντηση από RootX

1. Tom Holck - 22.0 seconds - - FX55 @ 3730MHz

2. MEMESAMA - 23.0 seconds - - P4 2.8A@5.5 Prescott(Patched)

3. FUGGER - 25.0 seconds - - P4 560 @ 5.6GHz

4. CodeRed - 25.0 seconds - - FX53@3232 (12x269), R507 Prom

Πεστα ρε φανη!

Για όσους δεν ξέρουν τί είναι ο 2.8Α είναι με 533FSB χωρίς ΗΤ(αν και αυτό δε μετράει στο PI) αλλά το FSB μετράει, και όμως κοντράρει στα ίσια τον FX-55. Κρίμα που δεν έχει ποστάρει ακόμα κανείς με τον EE 1066FSB

Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 11:56]

O Αγώνας τώρα δικαιώνεται....

Τελικά το δίλλημα όμως παραμένει... AMD Vs AMD. Τι να επιλέξω?

Ahhh very good sir! Ανησυχουσα που ησουνα....

Ρε παιδια να κανω ενα on-topic σχολιο (πηρα Ιντελ πριν απο 15 λεπτα γιαυτο και η ξαφνικη "στροφη" στα ontopic)?? Τελικα μετα απο 10 σελιδες thread, ενωθηκαν τα αδερφια μας οι Ιντελαδες ή τσαμπα εκρουσε ο Γιωργος μηνυμα ενοτητας και συναίνεσης? Δεν λεω παντως, η Κυριακη μου περασε πολυ ευχαριστα... :T:

Επιστροφη στα off topic (πεταξα τον Ιντελ και ξανπηγα σε AMD) Τελικα τον banarate τον Dag που ποσταρε το μαυρο version του αβαταρ του samael??

δεν ηξερα οτι και το patch ειναι νομιμο. χωρις το patch ειναι το χαος. και εντελος πληροφοριακα ετοιμαζετε spi που θα βλεπει αν τρεχεις με το patch. οποτε καταλαβενης οτι με patch δεν μετρανε τα σκορ

Lol, όχι δα, να banάρουμε τον Dag... εδώ μας τα χώνει και χωρίς να τον πειράξουμε, σκέψου να κάναμε κάτι τέτοιο :hehe:

όσο για την ενότητα, εχμ, σαφώς και ενωθήκαμε(κάνουμε μαζί τα σχέδια για αναβάθμιση σε FX) :)

Αρχική απάντηση από SLN

Δεν λεω παντως, η Κυριακη μου περασε πολυ ευχαριστα... :T:

Χεχε!!Εσύ ζεις για κάτι τέτοια αλητάκο........................ :hehe:

Αλήθεια, πότε θα ανακοινώσεις στο παιδιά οτι σκέφτεσαι να πάρεις Preshott????

Πάντως σε διακαιολογώ...Εκεί που έχει πάει η τιμή του πετρελαίου συμφέρει καλύτερα να βάλεις 2-3 Preshott σπίτι και να καταργήσεις τα καλοριφερ.... :hehe::hehe::hehe:

Αυτος ο 2.8@5.5 δεν εχει ΗΤ?? Πω ρε... και πως ετρεχε pi και πηρε και screen ταυτοχρονα και δεν πιτσικαρε το μηχανημα???

Πaρεπιπτοντως , του fugger ειναι τα 6.3?? στα 6 ειχα μεινει!! Ποτε εβγαλε 300 παραπανω το θηριο?? Παλι με την DFI 875-T?

Αρχική απάντηση από Shaman

Εκεί που έχει πάει η τιμή του πετρελαίου συμφέρει καλύτερα να βάλεις 2-3 Preshott σπίτι και να καταργήσεις τα καλοριφερ.... :hehe::hehe::hehe:

Γιατί το γελάς; με τον prescott στα 3.7G και το reserator που πιάνει 60 βαθμούς έχω φοβερή θέρμανση στο δωμάτιο :hehe: (Αν το ανοίξω το χρησιμοποιώ και σαν βραστήρα για τσάι)

Αρχική απάντηση από Chris2004

Για όσους δεν ξέρουν τί είναι ο 2.8Α είναι με 533FSB χωρίς ΗΤ(αν και αυτό δε μετράει στο PI) αλλά το FSB μετράει, και όμως κοντράρει στα ίσια τον FX-55. Κρίμα που δεν έχει ποστάρει ακόμα κανείς με τον EE 1066FSB

Mα ο 2,8 εχει επιλεγει επιτηδες για το χαμηλο μουλτι για να φτασει μνημες και μοβο στο θεο.

Στα 5,5 που ειναι χρονισμενος το fsb ειναι μιλια μακρια απο τα 533.....

Αρχική απάντηση από DJD

(Αν το ανοίξω το χρησιμοποιώ και σαν βραστήρα για τσάι)

Την άλλη φορά χαμένε να μου πεις ότι έχει betadine μέσα...... ακόμα έχω την γέυση του στο στόμα μου(του betadine εξυπνοι) :p

Αρχική απάντηση από SLN

Ahhh very good sir! Ανησυχουσα που ησουνα....

Aγνοούσα αυτό το thread αλλά πληροφορήθηκα οτι πόσταρες κι εσύ και δε μπορούσα να αντισταθώ... ’λλωστε οι απόψεις μου για επεξεργαστές και ορισμένα μέλη της κοινότητας είναι γνωστές (ειδικά για κάποια μέλη, τα αισθήματα είναι αμοιβαία!!). Δε λέω, ήταν ωραίο που επιβεβαιώθηκα και για τα 2.... Αλλά κι εσύ ρε Σόλωνα.... Αμάν πια!! Ακόμα με AMD το παλεύεις???? Πως μπορείς να σκέφτεσαι και να ποστάρεις την ίδια στιγμή χωρίς ΗΤ???

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 12:22]

(Αν το ανοίξω το χρησιμοποιώ και σαν βραστήρα για τσάι)

"Σφυριζει" οταν ετοιμαστει το νερο??

Δυστυχως το σχεδιο για 775 προσεκρουσε σε παγοβουνο και ναυαγησε... Δεν μου εκανε το χατηρι η Ιντελ... (παρακαλειται ο kostas7GTR και ο vaios να μην σχολιασουν) :cry:

Αρχική απάντηση από DJD

Γιατί το γελάς; με τον prescott στα 3.7G και το reserator που πιάνει 60 βαθμούς έχω φοβερή θέρμανση στο δωμάτιο :hehe: (Αν το ανοίξω το χρησιμοποιώ και σαν βραστήρα για τσάι)

Καλά, Prescott+Reserator είναι αχτύπητο δίδυμο...

Αλήθεια, έχει έρθει στην Ελλάδα το "ειδικό εξάρτημα / σχάρα" της Zalman που προσαρμόζεται στο Reserator για να μπορείς να ψήνεις κάστανα, λουκάνικα κ.ο.κ.??Να το αγοράσεις πάραυτα μάστορα γιατί θα σου έρθω τα Χριστούγεννα....Εγώ θα βάλω τη ρακί!!!

Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 12:25]

Mα ο 2,8 εχει επιλεγει επιτηδες για το χαμηλο μουλτι για να φτασει μνημες και μοβο στο θεο.

Στα 5,5 που ειναι χρονισμενος το fsb ειναι μιλια μακρια απο τα 533.....

Αναποδα νομιζω....

21 multi εχει!!! Χαμηλο ειναι αυτο?? 21*133=2800

Αλλα τι περιμενεις???

Πηρες 939 και καταστραφηκε η αξιοπιστια σου...

Αρχική απάντηση από DJD

Με 60 βαθμούς μόνο τσαι μπορείς να κάνεις...

Κλόκαρε λίγο ακόμα και θα φτιάχνεις και Ελληνικό καφέ!!!

:rofl: :rofl: :rofl:

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 12:28]

"Σφυριζει" οταν ετοιμαστει το νερο??

Δυστυχως το σχεδιο για 775 προσεκρουσε σε παγοβουνο και ναυαγησε... Δεν μου εκανε το χατηρι η Ιντελ... (παρακαλειται ο kostas7GTR και ο vaios να μην σχολιασουν) :cry:

Γιατί να μην σχολιάσω βρε συ :p Αφού το σχέδιο με το 775 έπεσε πάνω σε παγόβουνο και το έλιωσε !!! με αποτέλεσμα να ανέβει η στάθμη της θάλλασας !!!

PS. 939 SLI από τον νέο χρόνο :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.