Jump to content

ΑΔΕΛΦΙΑ INTEL-άδες ενωθείτε.....Μας φάγανε λάχανο......

hipro5

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chris2004

Πολύ θα ήθελα να δώ τον FX κόντρα σε αυτό....

Εύκολο.. γιατί τα 6.2G είναι παιχνιδάκι για τον καθένα..

Το ότι το 95% των απαντήσεων σε αυτό το θέμα είναι αντίθετες στην δική σου άποψη δεν σε ανησυχεί στο ελάχιστο; Όλοι νομίζεις ότι θέλουν να σε θίξουν ή ότι τους αρέσει να στην "λένε";

• Replies 342
  • Created
  • Last Reply

Πολύ θα ήθελα να δώ τον FX κόντρα σε αυτό....

Ειλικρινα, πολυ θα ηθελα να το δω αυτο σε τι συχνοτητα τρεχει benches αλλα και τι νουμερα βγαζει...

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ένας 4.4 Ghz είναι στα ίδια με έναν 4500+ - 4600+ (γιατί τόσο πάνω κάτω είναι το PR του στα 2.7

Ναι αλλα ποσο ευκολο ειναι να πας εναν p4 στα 4,4 με νερο σταθερα για καθε μερα???

Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 10:04]

Δεν βλέπω να με κράζει ένα ολόκληρο φόρουμ αλλά ορισμένα μεμονωμένα άτομα

Το ειχε πει καλυτερα ο Χαρυ Κλυνν (μιμουμενος τον Ανδρεα το 1987-1988)

"Να σε φτυνουν 10.000.000 Ελληνες κι εσυ να λες : "Ψιχαλιζει!!"

Οτι θελεις βλεπεις ρε Χρηστο... Ολα ειναι θεμα οπτικης γωνιας και σε αυτο δεν μπορω να διαφωνησω... Σορυ που για αλλη μια φορα δεν κανω σοβαρο διαλογο (εχω AMD, περπιπτοντως) αλλα οποτε προσπαθησα στο παρελθον, πηρα εκ των τριων το πλεον επιμηκες, οποτε και το σταματησα το αθλημα...

I see dead people...

Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 10:44]

Ναι αλλα ποσο ευκολο ειναι να πας εναν p4 στα 4,4 με νερο σταθερα για καθε μερα???

Δυστυχώς ή ευτυχώς ΟΛΟΙ οι καινούργοι που θα έρθουν και με 1.25VCore κάπου εκεί θα παίζουν αν όχι με αέρα τότε με νερό ΣΙΓΟΥΡΑ......... ;):)

Αλλα το τραγικο με την περιπτωση σου ειναι οτι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι εισαι κολλημενος. Νομιζεις οτι οταν βλεπει ο κοσμος εναν Ρ4 στα 6.3 αισθανεται απειλημενος;

Εχω τρομερα μεγαλο ενδιαφερον να δω μετρησεις στα 6 γιγα αλλα σε αντιθεση με σενα, ο κοσμος του overclocking θελει να δει νουμερα ***απλως***, οχι "να δει τι θα κανει ενας FX απεναντι σ'αυτο" ...

Ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα. Δεν σε νοιαζει να δεις νουμερα σ'αυτη την εξωπραγματικη ταχυτητα, σε νοιαζει αν θα κατατροπωσει τον FX. Εχεις καταντησει γραφικος, κοντραροντας κοσμο με ξενα screenshots...

Δεν εχω FX και τριπλο cascade για να σου λυσω την απορια, αλλα ουτε και συ εχεις 6.3G για να προκαλεις...

Αρχική απάντηση από hipro5

Δυστυχώς ή ευτυχώς ΟΛΟΙ οι καινούργοι που θα έρθουν και με 1.25VCore κάπου εκεί θα παίζουν αν όχι με αέρα τότε με νερό ΣΙΓΟΥΡΑ......... ;):)

Σε αυτο δεν θα διαφωνησω. Αλλα τοτε μιλαμε για lga 775 με ddr2 pci express και τα λοιπα.

Σε περιπτωση που εκανα τετοια αναβαθμιση θα ηθελα πολυ περισσοτερα χρηματα απο οτι με το 939. Και εφοσον ο chris επεμενε στο 478 εκει αναφερομουν και εγω.

ΥΓ: Ασε που μεχρι να βγουνε θα εχουμε και νεο stepping 0.09 απο την AMD που θα εχει και καλυτερο mem controller και πολυ πιο μεγαλες δυνατοτητες oc!;)

Να ρίξω λίγο ακόμα λάδι στη φωτιά..... :devil:

" If you were looking for an official response from AMD on Intel's HT Technology, we have it. Thanx to Reaper-SS and clawhammer for sending forward this document from AMD for all to see."

The ability to perform multiple tasks at the same time has been supported by Microsoft

Αρχική απάντηση από Daidalos

Σε αυτο δεν θα διαφωνησω. Αλλα τοτε μιλαμε για lga 775 με ddr2 pci express και τα λοιπα.

Σε περιπτωση που εκανα τετοια αναβαθμιση θα ηθελα πολυ περισσοτερα χρηματα απο οτι με το 939. Και εφοσον ο chris επεμενε στο 478 εκει αναφερομουν και εγω.

ΥΓ: Ασε που μεχρι να βγουνε θα εχουμε και νεο stepping 0.09 απο την AMD που θα εχει και καλυτερο mem controller και πολυ πιο μεγαλες δυνατοτητες oc!;)

ο 3.0Ε του Dmylonas πήγε 4.4 σταθερότατος με αέρα....και είναι 478....

ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ INTEL KAI AMD ΑΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΑΥΤΗ ΓΕΜΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ

Αρχική απάντηση από Chosen

Αλλα το τραγικο με την περιπτωση σου ειναι οτι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι εισαι κολλημενος. Νομιζεις οτι οταν βλεπει ο κοσμος εναν Ρ4 στα 6.3 αισθανεται απειλημενος;

Εχω τρομερα μεγαλο ενδιαφερον να δω μετρησεις στα 6 γιγα αλλα σε αντιθεση με σενα, ο κοσμος του overclocking θελει να δει νουμερα ***απλως***, οχι "να δει τι θα κανει ενας FX απεναντι σ'αυτο" ...

Ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα. Δεν σε νοιαζει να δεις νουμερα σ'αυτη την εξωπραγματικη ταχυτητα, σε νοιαζει αν θα κατατροπωσει τον FX. Εχεις καταντησει γραφικος, κοντραροντας κοσμο με ξενα screenshots...

Δεν εχω FX και τριπλο cascade για να σου λυσω την απορια, αλλα ουτε και συ εχεις 6.3G για να προκαλεις...

Τώρα που είδαμε τα 6.3 βλέπω σταμάτησαν τα επιχειρήματα και ξεκινήσαμε τις προσωπικές προσβολές και επιθέσεις. Σίγουρα φαίνεται ότι το 95% έχει διαφορετική άποψη, ο λόγος είναι ότι απλά σε αντίθεση με εμένα δεν έχουν όρεξη να ασχολούνται, ενώ εγώ σα μλκς το κάνω. Όλοι εδώ μέσα με AMD τον FX του Zarras προβάλουν και κοντράρονται, οπότε και εσύ ξένα Screenshots (Του Zarras) προβάλεις για να κοντραριστείς.

ο 3.0Ε του Dmylonas πήγε 4.4 σταθερότατος με αέρα....και είναι 478....

Link me and bench me please!!!

To Thread σβήστηκε προφανώς απο την επίθεση, αλλά το έχει καταχωρήσει στο VR-zone, αλλά είχε ποστάρει και Benches και Prime και τα πάντα.

Τώρα που είδαμε τα 6.3 βλέπω σταμάτησαν τα επιχειρήματα και ξεκινήσαμε τις προσωπικές προσβολές και επιθέσεις. Σίγουρα φαίνεται ότι το 95% έχει διαφορετική άποψη, ο λόγος είναι ότι απλά σε αντίθεση με εμένα δεν έχουν όρεξη να ασχολούνται με κολλημένους, ενώ εγώ σα μλκς το κάνω.

Μα ρε χρηστο συγνωμη κιολας, αλλα οταν σου δινουν χειροπιαστα αποτελεσματα(benches) απο fx που ανηκει σε παιδι απο το φορουμ και που δεν εχει και ξηρο παγο για ψυξη, και εσυ δινεις ενα αγνωσου προελευσεως max post Ουτε καν bench, τοτε τι αντιμετωπιση περιμενεις??

Και ο Zarras εχει max post 3,3 περιπου. Να δεις εκει τι θα εβγαζε αν μπορουσε να βγαλει bench.

Τώρα που είδαμε τα 6.3 βλέπω σταμάτησαν τα επιχειρήματα και ξεκινήσαμε τις προσωπικές προσβολές και επιθέσεις. Σίγουρα φαίνεται ότι το 95% έχει διαφορετική άποψη, ο λόγος είναι ότι απλά σε αντίθεση με εμένα δεν έχουν όρεξη να ασχολούνται, ενώ εγώ σα μλκς το κάνω. Όλοι εδώ μέσα με AMD τον FX του Zarras προβάλουν και κοντράρονται, οπότε και εσύ ξένα Screenshots (Του Zarras) προβάλεις για να κοντραριστείς.

Τα επιχειρήματα εσύ τα σταμάτησες και κότσαρες ένα άσχετο screenshot.... Το οποίο δεν είδαμε τώρα βέβαια, αλλά τότε που βγήκε.... όπως έχουμε δει και τα screens αλλά και τα bench του Tom Holck με τον FX, αλλά και του ΟΡΡ όπως και πολλών άλλων... ξεκινάς με μόνο επιχείρημα το ΗΤ, σου λέμε εμείς τα δικά μας και σκας ένα screen στα 6.3 θέλοντας να πεις τι? ότι αν και όταν benchάρει θα τα πάει καλύτερα από τα amd??

Πραγματικά το βρίσκω αδύνατο να συζητήσω μαζί σου, διότι α) στερείσαι επιχειρημάτων, β) αλλάζεις πολιτική σε κάθε σου απάντηση και γ) θεωρείς τις αντίθετες γνώμες προσωπικές επιθέσεις...

Εδώ σταματά και η δική μου απόπειρα να συνεννοηθώ μαζί σου....

Μα και ότι έβγαλε το PI 1ΜΒ και το Sandra δεν μου λέει εμένα τίποτα απο σταθερότητα, εγώ τα βγάζω αυτά στα 4.2 ενώ είμαι σταθερός στα 4.1

Αρχική απάντηση από RootX

Τα επιχειρήματα εσύ τα σταμάτησες και κότσαρες ένα άσχετο screenshot.... Το οποίο δεν είδαμε τώρα βέβαια, αλλά τότε που βγήκε.... όπως έχουμε δει και τα screens αλλά και τα bench του Tom Holck με τον FX, αλλά και του ΟΡΡ όπως και πολλών άλλων... ξεκινάς με μόνο επιχείρημα το ΗΤ, σου λέμε εμείς τα δικά μας και σκας ένα screen στα 6.3 θέλοντας να πεις τι? ότι αν και όταν benchάρει θα τα πάει καλύτερα από τα amd??

Ο 6.3 αν Bencharei ton FX θα τον αφήσει χιλιόμετρα πίσω. Αλλά και στα 5.5 που σίγουρα Bencharei πάλι πίσω τον αφήνει...

Μα και ότι έβγαλε το PI 1ΜΒ και το Sandra δεν μου λέει εμένα τίποτα απο σταθερότητα, εγώ τα βγάζω αυτά στα 4.2 ενώ είμαι σταθερός στα 4.1

Σε περιπτωση που το ακους για πρωτη φορα στο oc μιλαμε παντα για τα εξης:

1.MAX SCREENSHOT FREQUENCY οπου ειναι η μεγιστη συχνοτητα στην οποια μπορεις να τραβηξεις screenshot πριν φας κολημα η μπλε οθονη.

2. MAX BENCHMARKABLE FREQUENCY οπου ειναι η συχνοτητα στην οποια μπορει να βγαλει καποιο Bench.

3. 24/7 FREQUENCY (PRIME STABLE κατα αλλους) η συχνοτητα που τρεχει τα παντα χωρις κανενα προβλημα σε καθημερινη βαση.

Και ισχυει 1>>2>3.

Το 6,3 που ποσταρες ανοικει στο 1 και τα Bench του Zarra στο 2. Η συχνοτητα στην οποια θα τρεχει bench εστω και ενα super pi ο συγκεκριμενος cpu θα ειναι σιγουρα αρκετα πιο κατω.

Ο 6.3 αν Bencharei ton FX θα τον αφήσει χιλιόμετρα πίσω. Αλλά και στα 5.5 που σίγουρα Bencharei πάλι πίσω τον αφήνει...

1. Tom Holck - 22.0 seconds - - FX55 @ 3730MHz

2. MEMESAMA - 23.0 seconds - - P4 2.8A@5.5 Prescott(Patched)

3. FUGGER - 25.0 seconds - - P4 560 @ 5.6GHz

4. CodeRed - 25.0 seconds - - FX53@3232 (12x269), R507 Prom

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.