GoriLLakoS Νοέμβριος 28, 2004 #101 Νοέμβριος 28, 2004 Σε μια βδομαδα ο hipro θα εχει τον fx55 του...κ θα βγαλει ενα ωραιοτατο 24pi διοτι θα τον εχει πανω στο φρεσκοτελειωμενο cascade του....!Παρ'ολα αυτα,εχω μαθει οτι εχει κ μια καρτουλα x800xt pe που πιανει χρονισμους με αερα,ιδιους με αλλες pe που τις πιανουν με νερο...αλλα δεν θα περιοριστει εκει....τι τα εχουμε τα προμι...?..οποτε παμε για τις 40.000+ στο 3dmark01 κ στις 19κ+ στο 03!...Παρ'ολα αυτα δεν θα μεινει εκει...!Το 24pi κ μαλιστα με amd δεν ειναι καλο....θα μπει απανω ο 3,8 κ μολις περασει τα 6γιγα(τι?μονο εξω θα περνανε τα 6 γιγα??χε!χε!)θα τραβηξεο ενα ωραιοτατο pi στα 23.....ετσι για την ιντελ βρε παιδακι μου...!χε!χε!κ πανω απο 40κ στο 01....!! Φιλικα Βασιλης :whistling
Vagouridis Νοέμβριος 28, 2004 #102 Νοέμβριος 28, 2004 Βασικα το μεγαλυτερο προβλημα με την amd που ηταν τα καπακια σαν του Π4 για ευκολο ρμα εχει λυθει ,Οποτε βρισκω και τις 2 εταιρειες οκ.Διοτι και η Ιντελ μου εκανε το χατιρι να διωξει τα πινακια ......
hipro5 Νοέμβριος 28, 2004 Author #103 Νοέμβριος 28, 2004 Χρήστο χαλάρωσε βρε παιδί μου...........Πάλι με χρόνια με καιρούς,πάλι δικά μας θα 'ναι........ Υ.Γ. No 1 : Ο FX 55 θα είναι φυσικά του Trooper............χε,χε,χε.............και ΜΗΝ τολμήσεις και δεν έρθεις γιατί θα δείς μέχρι που μπορεί να φτάσει η τεχνολογία..........Θα σου ανατινάξω το Maximizer μέσω Internet την ώρα που θα πας να μπείς στο thelab forum........... :devil: Υ.Γ. Νο2 : Η κάρτα είναι του φίλτατου χρήστη "Βασίλης" και σας πληροφορώ ότι πάει τον κ@λ@ της......Ελπίζω να 800-αρίσει με subzero......... :devil:
esdee Νοέμβριος 28, 2004 #104 Νοέμβριος 28, 2004 @hipro5 οχι fx-55 αλλα και οι winchester αν δεις τι κανουν θα αλλαξεις, φαντασου τι μπορει να κανει στα -50πχ (σ.σ. default vcore ειναι 1.4 και default speed ειναι 2.2Ghz)
mortisboy Νοέμβριος 28, 2004 #105 Νοέμβριος 28, 2004 .....ωρεεε γλεντια .... εχω ριξει πολυ γελιο λεμε....... .......τελικα ειναι μερικοι ανθρωποι που θιγονται πολυ ευκολα και για ασημαντους λογους ...αυτο που ξερω εγω(αν και fun τις Amd εδω και καιρο) ειναι οτι δεν χρειαζεται να ταζομαστε υπερ καμιας πολυεθνικης ...και το μονο που πρεπει να κοιταμε ειναι το τι ικανοποιει εμας ....ενω το tread του Γιωργου ηταν καθαρα χιουμοριστικο/παρακινητικο ....τελικα ξεφυγε.......αρεεε τι κανει ενα 26ρι pi...... :p ......και στην τελικη αν δεν εχεις δοκιμασει ....δεν μπορεις να εισαι κολλημενος με κατι ....ετσι επειδη αυτο εχεις ( πληρωσει) ...και γω στη δουλεια prescott στα 4g εχω....και ο μονος λογος που τον εχω ειναι για το ΗΤ ...σε ολα τα αλλα ειναι πατος σε σχεση με τον 3500+ στο σπιτι.....:devil:
vdeseris Νοέμβριος 28, 2004 #106 Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 16:14] ...και γω στη δουλεια prescott στα 4g εχω....και ο μονος λογος που τον εχω ειναι για το ΗΤ Όχιιιιιιιιιιιιιιι... Είπε τη μαγική λέξη (ΗΤ).... Τρέξτε να κρυφτείτε.......
mortisboy Νοέμβριος 28, 2004 #107 Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 16:20] Όχιιιιιιιιιιιιιιι... Είπε τη μαγική λέξη (ΗΤ).... Τρέξτε να κρυφτείτε....... ....χεχεχε :D ....ξυνω πληγες... :p
Chris2004 Νοέμβριος 28, 2004 #108 Νοέμβριος 28, 2004 Εγώ βλέπω ότι ο κάθε πικραμένος βγάζει τη πίκρα που είχε εδώ και 2 χρόνια....
Daidalos Νοέμβριος 28, 2004 #109 Νοέμβριος 28, 2004 Εγω παλι βλεπω ενα ολοκληρο φορουμ να κανει χαβαλε με αυτο το θρεντ και μονο ενα μελος να το περνει στα σοβαρα.
GoriLLakoS Νοέμβριος 28, 2004 #110 Νοέμβριος 28, 2004 εγω βλεπω οτι εσυ συνεχιζεις με την ιδια διαθεση.....
GoriLLakoS Νοέμβριος 28, 2004 #112 Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Και οι δυο μαζι ειδαμε βασιλη! εγω ομως εχω HT......αρα????Για ξαναπες μου λιγο ποιος ειναι καλυτερος κ ποιος το ειδε πρωτος???Νομιζω οτι επειδη εγω επαιζα κ doom3 κ ποσταρα συγχρωνος....ειμαι καλυτερος!!!Ε τι λες???Συμφωνεισ??
Chris2004 Νοέμβριος 28, 2004 #113 Νοέμβριος 28, 2004 Εγώ βλέπω ένα μεγάλο μέρος του φόρουμ μέσω της μάζας να Δημαγωγεί όποτε του δίνεται η ευκαιρία και κατα συρροή οποιδήποτε μέλος έχει αντίθετη άποψη, όπως ακριβώς έγινε και με το παιδί το οποίο διαμαρτυρήθηκε για τον αριθμό των πόστς και δέχθηκε αναρίθμητες προσωπικές επιθέσεις....έτσι για το καλοσώρισμα, με πολλούς πρωταγωνιστές απο αυτό το thread...
yanni Νοέμβριος 28, 2004 #114 Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos Εγω παλι βλεπω ενα ολοκληρο φορουμ να κανει χαβαλε με αυτο το θρεντ και μονο ενα μελος να το περνει στα σοβαρα. Το οπόιο μέλος παλιότερα μου έλεγε ότι του αρέσει να τσιγγλάει τους AMDάδες.Έχει ο καιρός γυρίσματα. Αλλά το μόνο λάθος που κάνει ο Chriss είναι αυτό που ίσως έχουμε κάνει όλοι στο παρελθόν. Υπερασπίζεται πολυεθνικές οι οποίες απλά θέλουν να μας αδειάσουν τις τσέπες. Είτε το όνομά τους είναι Intel, είτε AMD, είτε NVidia, είτε ΑΤΙ, είτε οτιδήποτε.Κάνε υπομονή ρε Chriss και να ελπίζεις η Intel να αποφασίσει να δώσει τον Pentium M στον λαό σε λογικές τιμές.
Chris2004 Νοέμβριος 28, 2004 #115 Νοέμβριος 28, 2004 Όπως είπα δεν έχω κανέναν λόγο να υπερασπίζομαι την Intel, εξάλλου το Laptop που αγόρασα είναι XP 2600+ λόγω της χαμηλότερης τιμής.
yanni Νοέμβριος 28, 2004 #116 Νοέμβριος 28, 2004 Ναι αλλά τυχαίνει πολλές φορές να συγκρίνεις εμπειρίες σου με το Laptop με εμπειρίες σου από το desktop. Ίσως χωρίς να το θέλεις να ανεβάζεις ποιο ψηλά από όσο πρέπει την Intel και να ρίχνεις πάλι ποιο χαμηλά από όσο είναι σωστό την AMD.’λλες φορές βλέπεις μισογεμάτο το ποτήρι και άλλες μισοάδειο.Αυτό είναι που τουλάχιστον εμένα πολλές φορές με έχει εκνευρίσει - απογοητευσεί. Είναι φορές που έχω ξεκινήσει να διαβάσω post σου, να ξεκινάει σωστά στην αρχή και να λέω να το παιδί ξέρει τι λέει μόνο και μόνο για να καταλήξει αυτό το post πάλι σε υπερβολές του τύπου " Δεν έχετε ΗΤ δεν έχετε Η/Υ ".
Chris2004 Νοέμβριος 28, 2004 #117 Νοέμβριος 28, 2004 Υπερβολές του τύποι δεν έχετε ΗΤ δεν έχετε Η/Υ δεν έχω πεί, καλό θα ήταν να μη παραποιείς τα λόγια μου, και να μή λες πράγματα τα οποια δεν έχω πεί. Οι υπερβολές είναι αυτές που λένε ότι οι Prescott είναι για τα μπάζα και ότι δεν πιάνουν μία μπροστά στους ΑΜΔ τη στιγμή που σε πολλά είναι ακόμα μπροστά και στο PI ο μόνος που είναι μπροστά με AMD είναι αυτός που έδωσε 1000+ ευρώ για τον FX-55 και 1000 για το Prommie...Καταλήγουμε ότι ήταν υποκρισία το σλόγκαν τελικά Κόστος-Απόδοση....τώρα μάλλον δεν είναι βλάκες όσοι δίνουν υπέρογκα ποσά για CPU όπως μας αποκαλούσατε για τα 100 παραπάνω που δίναμε. Τί να πούμε τώρα για τα 800 παραπάνω....Τέλος αυτό Yanni που με εκνευρίζει είναι ότι ΠΟΤΕ όπως έχεις ομολογήσει δεν έχεις δουλέψει με ΗΤ και όμως έχεις άποψη....
SLN Νοέμβριος 28, 2004 #118 Νοέμβριος 28, 2004 Εχω τοσα πολλα να πω κι εχω τοση... λιγη ορεξη να τα πω!!Υ.Γ. [ανωνυμος αλκοολικος] Ειμαι (παλι) off-topic κι εχω AMD!! [\ανωνυμος αλκοολικος]
Nos-Dio Νοέμβριος 28, 2004 #119 Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από yanni Το οπόιο μέλος παλιότερα μου έλεγε ότι του αρέσει να τσιγγλάει τους AMDάδες.Έχει ο καιρός γυρίσματα. Αλλά το μόνο λάθος που κάνει ο Chriss είναι αυτό που ίσως έχουμε κάνει όλοι στο παρελθόν. Υπερασπίζεται πολυεθνικές οι οποίες απλά θέλουν να μας αδειάσουν τις τσέπες. Είτε το όνομά τους είναι Intel, είτε AMD, είτε NVidia, είτε ΑΤΙ, είτε οτιδήποτε.Κάνε υπομονή ρε Chriss και να ελπίζεις η Intel να αποφασίσει να δώσει τον Pentium M στον λαό σε λογικές τιμές. Ρε Γιαννο αμαν πια...μια ζωη λογικη τιμη θες...αλλο λογικη τιμη και αλλο θελω επεξεργαστη με κατω απο 100 ευρω που θες εσυ!Σεβαστη η επιθυμια σου και η γνωμη σου και δεν διαφωνησα ποτε οτι με εναν τετοιον κανεις την δουλεια σου μια χαρα απλα αλλο λογικη αντικειμενικα και αλλο λογικη οτι με συμφαιρει.Μια νορμαλ τιμη για cpu ειναι τα 200-230 ευρω,απο ανεκαθεν οι νορμαλ τιμες για ολους τους χρηστες ηταν 50.000-70.000 δρχ.Μην κοιτας που ηρθε η ΑΜΔ και σας εδινε barton με 100-120 ευρω-παρε κοσμε...
yanni Νοέμβριος 28, 2004 #120 Νοέμβριος 28, 2004 Υπερβολές του τύποι δεν έχετε ΗΤ δεν έχετε Η/Υ δεν έχω πεί, καλό θα ήταν να μη παραποιείς τα λόγια μου, και να μή λες πράγματα τα οποια δεν έχω πεί. Νομίζω σου έχω γράψει το ίδιο ακριβώς παλιότερα? Πάντως αφήνεις να εννοηθεί ότι αν δεν τρέχεις δύο εφαρμογές, βαριές εφαρμογές ταυτόχρονα δεν λέει. Εκτός και αν πάλι κάνω λάθος. Sorry αν παραποίησα πριν τα λόγια σου αλλά αυτό το συμπέρασμα βγάζω από όλα όσο έχεις πει στο παρελθόν. Μπορεί να κάνω λάθος. ότι οι Prescott είναι για τα μπάζα Βασικά είναι για τα μπάζα διότι αυτή τη στιγμή μάλλον είναι η χειρότερη δυνατή σχεδίαση επεξεργαστή για Χ86 στην αγορά. Δεν λέμε ότι δεν είναι καλοί επεξεργαστές. Αλλά για πες μου? Northwood στα 0.09 + SSE3 δεν θα ήταν πολύ μα πολύ καλύτερα? Από εκεί και πέρα το δεν πιάνουν μία μπροστά στους AMD είναι κλασική υπερβολή που όλοι μα όλοι λέμε. Και το λέμε παντού όχι για cpus? Πήρε η ομάδα μου το πρωτάθλημα από την δική σου στην διαφορά τερμάτων? Για τα μπάζα η δικιά σου. Και προς Θεού μην μου πεις ότι τέτοιες εκφράσεις τις λέμε στα σοβαρά. Χαβαλέ κάνουμε. Έλεος. Τώρα για το super Pi δεν θα σχολιάσω αλλά θα κάνω μια ερώτηση-απορία. Αν ο πρώτος ήταν ένας P4 EE και όλοι οι άλλοι AMD τι θα έλεγες? Όσο για το κόστος απόδοση σε καμιά περίπτωση δεν είναι υποκρισία. Απλά ο Ρ4 ήταν ακριβός τότε σε σχέση με έναν AMD. Ήθελες τα μισά λεφτά για να έχεις το 80-90% των επιδόσεων. Αν σήμερα ο Ρ4 3.2GHz ήταν στα 100 και ο Α64 3200+ ήταν στα 200 και πήγαινα να αγοράσω Α64, δεν θα ήμουν υποκριτής φίλτατε, αλλά μ@λ@κ@ς ( εφόσον δεν είχα σοβαρό λόγο για μια τέτοια αγορά ). Από πότε σου είπα ότι έχω άποψη για το ΗΤ? Τώρα βάζεις εσύ λόγια στο στόμα μου. Μια ζωή μπερδεμένος ήμουνα. Την μία άκουγα ότι υπάρχει διαφορά στην απόκριση των Win την άλλη έβλεπα laptop με τριάρι ΗΤ enabled επεξεργαστή να έχει φάει κόλλημα από το Excell. Μετά βλέπω άτομα να λένε ότι τα Windows κάτω από Α64 πετάνε σε σχέση με τον Pentium 4 και άλλους να πουλάνε τους Α64 για να ξαναπάρουν Intel. Τελικά όλα είναι σχετικά με εμάς και τις ανάγκες μας.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.