DMylonas Νοέμβριος 27, 2004 #21 Νοέμβριος 27, 2004 Όλο για AMD και AMD!!! Τί να πω.... Μια φορά στην ζωή μου είχα AMD και όταν κάεικε έτσι απλά και εύκολα δεν ξαναπήρα... Ενώ Intel... Και χωρίς fan αν τον βάλεις μπροστά δεν καίνετε, απλά κολλάει ή επανεκκίνηση... Οπότε αυτό εγώ το θεωρώ ένα πολύ καλό υπερ! Τώρα εμείς που έχουμε Intel τί μπορούμε να κάνουμε?! Στην καλύτερη περίπτωση μπορούμε να αγοράσουμε μια μητρική με dual CPU και να βάλουμε 2x3.6GHz με Overclocking και να φτάσουμε σε ένα PC τα 8GHz!!! Όντος έχει ο καιρός γυρίσματα... Ξέχασε η AMD που έβαζε το λογότυπό της Intel επανω στις CPU της.... Ανεξάρτητη βλέπεις... ’ ρε Cyrix που σας χρειάζετε
voudas Νοέμβριος 27, 2004 #22 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas Όλο για AMD και AMD!!! Τί να πω.... Μια φορά στην ζωή μου είχα AMD και όταν κάεικε έτσι απλά και εύκολα δεν ξαναπήρα... Ενώ Intel... Και χωρίς fan αν τον βάλεις μπροστά δεν καίνετε, απλά κολλάει ή επανεκκίνηση... Οπότε αυτό εγώ το θεωρώ ένα πολύ καλό υπερ! για επιδόσεις δε μιλάμε? μήπως να κάνουμε και τοπ30 λίστα με χρόνους shutdown από thermal protection?
Kostas7GTR Νοέμβριος 27, 2004 #23 Νοέμβριος 27, 2004 Ναι να κάνουμε μιά τέτοια λίστα με το πόσο μακρυά εκσφενδονίστηκε το HS του Presccot χωρίς φαν.... λολ
Zarras Νοέμβριος 27, 2004 #24 Νοέμβριος 27, 2004 Γιωργο σκεψου οτι αν πεσει στα χερια σου ενας FX55, με την καταλληλη περιποιηση θα τον φτασεις στο θεο.Βρες εναν, και συμβιωσε μαζι του λιγες μερες, νομιζω μεταδεν θα υπαρχει γυρισμος... θα δεις...
Chosen Νοέμβριος 27, 2004 #25 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Kostas7GTR Ναι να κάνουμε μιά τέτοια λίστα με το πόσο μακρυά εκσφενδονίστηκε το HS του Presccot χωρίς φαν.... λολ Ασε τις ειρωνιες γιατι αυτος ειναι που παει τους Prescott στα εξιμισυ γιγα με αερα και αμα θελει σε κανει σκονη...Κοιτα που το ειδαμε κι αυτο, εν ετη 2004 καποιος ακομα χρησιμοποιει επιχειρηματα θερμοκρασιας, χωρις ακομα να μπορει να συνειδητοποιησει οτι ακομα και στις τοστιερες, εχουν αντιστραφει οι ρολοι...@hipro: Γιωργο, ασε τα κολληματα με τα brands, αν καποιος απο δω μεσα πρεπει να βλεπει μονο "νουμερα" και οχι "μαρκες" αυτος εισαι εσυ.[ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ]Εκτος κι αν δεν ασχολεισαι με Α64 λογω πολυπλοκοτητας (ΗΤΤ, διαιρετες, κλπ) οποτε καταλαβαινουμε και δεν απαιτουμε να ασχοληθεις με τα δυσκολα...[/ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ]Ρε που καταντησαμε, οι AMDαδες να περιμενουνε ακομα καλυτερα καινουρια steppings και οι Intelαδες να περιμενουνε το καινουριο patch για το SuperPi που θα τους δωσει αλλα 2" και την χαμενη περηφανια τους πισω...
Borg Νοέμβριος 27, 2004 #26 Νοέμβριος 27, 2004 Βρε Γιώργο αφού και εσύ τα λες ότι η amd πάει πάρα πολύ καλά είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι και νομίζω είναι χαζομάρα αυτό το κώλυμα , δεν νομίζω αυτοί που είναι ανοιχτόμυαλη άμα η intel βγάλει κατά καλύτερο (λεμέ τώρα :whistling ) δεν θα πάρουν intel Επίσης πολύ intelαδες έχουν γυρίσει σε amd :flower: Επίσης γιατί δεν παίρνεις από κανέναν amd σύστημα να το δοκιμάσεις και μετά παίρνεις αποφάσεις ( αν και νομίζω έχεις ήδη δοκιμάσει ) Επίσης γιατί δεν παίρνεις και έναν amd μαζί ( λεφτά έχεις :devil: ) Φιλικά ο συνονόματος Γιώργος
zyx Νοέμβριος 27, 2004 #27 Νοέμβριος 27, 2004 δεν ηξερα οτι με 2 cpu φτανεις τα 8 γιγα. χμμμ φαντασου δλδ με 4 τι εχει να γινη
RootX Νοέμβριος 27, 2004 #28 Νοέμβριος 27, 2004 Ρε, μην το ξεφτυλίζετε το θέμα... χιουμοριστικό thread, αν δεν έχετε χιούμορ μην ποστάρετε....
Chris2004 Νοέμβριος 27, 2004 #29 Νοέμβριος 27, 2004 Εγώ την Intel βλέπω να είναι ακόμα μπροστά στα Benchmarks....
RootX Νοέμβριος 27, 2004 #30 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 Εγώ την Intel βλέπω να είναι ακόμα μπροστά στα Benchmarks.... Lol, κάνε ένα refresh στα γυαλάκια σου, είναι ένα χρόνο πίσω :P (πλάκα κάνω έτσι, μην μου παρεξηθείς).
SLN Νοέμβριος 27, 2004 #31 Νοέμβριος 27, 2004 Εγω δεν μπορω να καταλαβω την... απελπιδα προσπαθεια να δωθει ταυτοτητα/προσωπικοτητα στους χρηστες Ιντελ. Μαζα εισαστε!! Το 85%+ της αγορας εχει Ιντελ... Χου ρε!! Εδω εμεις χωραμε σε ενα ποστερ!!!! Αυτο ειναι statement!!!! :banging:
Chris2004 Νοέμβριος 27, 2004 #32 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από BorgΕπίσης πολύ intelαδες έχουν γυρίσει σε amd :flower: Εγώ απο την άλλη ξέρω ένα σωρό AMDάδες που απο Α64 το γύρισαν σε Prescott. Γιατί όταν δοκιμάσανε να τρέξουν 2 βαριές εφαρμογές μαζί πήραν το μπ....Ας μη πώ για αυτούς που κατεβάζουν τακτικά με τη DSL και συμπιέζουν αποσυμπιέζουν συνέχεια τι τραβήξανε με τους Α64...
Chris2004 Νοέμβριος 27, 2004 #33 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Lol, κάνε ένα refresh στα γυαλάκια σου, είναι ένα χρόνο πίσω :P (πλάκα κάνω έτσι, μην μου παρεξηθείς). Μάλλον πρέπει να κοτάξεις στη Database του PI. Εντάξει στα Games όντως. Αλλά με τα τέρατα 6800GT και Χ800ΧΤ που έχουν βγεί....λίγο ρόλο παίζει.
RootX Νοέμβριος 27, 2004 #34 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 Εγώ απο την άλλη ξέρω ένα σωρό AMDάδες που απο Α64 το γύρισαν σε Prescott. Γιατί όταν δοκιμάσανε να τρέξουν 2 βαριές εφαρμογές μαζί πήραν το μπ....Ας μη πώ για αυτούς που κατεβάζουν τακτικά με τη DSL και συμπιέζουν αποσυμπιέζουν συνέχεια τι τραβήξανε με τους Α64... Man, μην συνεχίζεις την γνωστή τακτική σου.... είχα 64άρη, είχα adsl συμπίεζα και αποσυμπίεζα τα άπειρα και δεν τράβηξα απολύτως τίποτα....Stay on the ********* topic.
RootX Νοέμβριος 27, 2004 #35 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 Μάλλον πρέπει να κοτάξεις στη Database του PI. Εντάξει στα Games όντως. Αλλά με τα τέρατα 6800GT και Χ800ΧΤ που έχουν βγεί....λίγο ρόλο παίζει. Να δω τι στην database??? έναν amd από έναν άνθρωπο που κάνει τα πρώτα του βήματα στο phase και τον έδωσε στεγνά στα έμπειρα intel.....
zyx Νοέμβριος 27, 2004 #36 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Ρε, μην το ξεφτυλίζετε το θέμα... χιουμοριστικό thread, αν δεν έχετε χιούμορ μην ποστάρετε.... ok sory
RootX Νοέμβριος 27, 2004 #37 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από zyx ok sory Το ότι η απάντησή μου είναι κάτω από την δική σου δεν σημαίνει ότι το είπα για σένα... θα σε έκανα quote αν ήταν
Chris2004 Νοέμβριος 27, 2004 #39 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Να δω τι στην database??? έναν amd από έναν άνθρωπο που κάνει τα πρώτα του βήματα στο phase και τον έδωσε στεγνά στα έμπειρα intel..... Ακρίβώς.....τον 1 και μοναδικό άνθρωπο με AMD να δείς....Όσο για το Multitasking η AMD είναι Αιώνες πίσω, και δεν είναι τακτική, είναι πραγματικότητα.
vdeseris Νοέμβριος 27, 2004 #40 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 17:31] Ακρίβώς.....τον 1 και μοναδικό άνθρωπο με AMD να δείς....Όσο για το Multitasking η AMD είναι Αιώνες πίσω, και δεν είναι τακτική, είναι πραγματικότητα. Ξεκόλλα...........
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.