Vagouridis Νοέμβριος 28, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Μενει να δω και τι γινετε στα 225 Μηζ μεσα στα Win .Σε αυτο το σημειο να ευχαριστω παρα πολυ τον κ.Χριστοφορη Αποστολο και την εταιρεια Unique για την ευγενικη χορηγεια των μνημων για "σκισιμο".Τωρα καιρος να πανε για rma μην τις παρει κανας δυστηχως και τρεχει ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 28, 2004 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 @enduracellτο MSI εχει τσακωθει με τα BH-5 (τουλαχιστον τα δικα μου που ειναι double sided 2x512)παντως endu δεν ειναι λιγοι αυτοι που το δουλευουν με τρελη επιτυχια σε ΒΗ-5 (onepagebook, oppainter) θελω να δω παντος αν η xtra ταση απο ενα booster θα βοηθησει την κατασταση ...@vagouridis κανε ενα link στο thread με το MSI Neo2 μιας και αυτο ειναι το mobo σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 28, 2004 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από esdee @enduracell το MSI εχει τσακωθει με τα BH-5 (τουλαχιστον τα δικα μου που ειναι double sided 2x512) παντως endu δεν ειναι λιγοι αυτοι που το δουλευουν με τρελη επιτυχια σε ΒΗ-5 (onepagebook, oppainter) θελω να δω παντος αν η xtra ταση απο ενα booster θα βοηθησει την κατασταση ... Εχεις σκεφτει ισως οτι τα δικα τους μπορει να ειναι καραδιαλεγμενα....ετσι κ αλλιως αυτοι που ανεφερες δεν ειναι χρηστες.....κινουμενες διαφημησεις ειναι.... παρ'ολα αυτα σε αυτους που αναφερομουν στο προηγουμενο ποστ μου ηταν κ αυτοι οι 2 μεσα....χε!χε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 28, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 το pcb τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 28, 2004 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 15:41] Εχεις σκεφτει ισως οτι τα δικα τους μπορει να ειναι καραδιαλεγμενα....ετσι κ αλλιως αυτοι που ανεφερες δεν ειναι χρηστες.....κινουμενες διαφημησεις ειναι.... παρ'ολα αυτα σε αυτους που αναφερομουν στο προηγουμενο ποστ μου ηταν κ αυτοι οι 2 μεσα....χε!χε! το αν ειναι καραδιαλεγμενα η οχι εχει κανει με το ποσο θα ανεβουν, το κακο ειναι οτι οχι μονο σε εμενα δεν ανεβαινουν αλλα ουτε 'αναβουν' εχω δει το bootblock καμια 10αρια φορες με MSI Neo2 + BH-5, μολις πεταξω τα ocz 3200 plat EL rev 1.1 ολα καλα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Νοέμβριος 28, 2004 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 παίδες εγώ δε λέω οτι έχει να κάνει με το IMC+ICs αλλά BIOS+SPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 28, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Τα αποτελεσματα στα 225 μεσα στα win ...Το πριμε χτυπαει αρκετα γρηγορα ενω το μεμτεστ συνεχιζει ακαθεκτο οποτε καπου εκει ειναι και τα ορια τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Νοέμβριος 28, 2004 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Mπραβo Vagoura... Ax και να ειχες καμια P4P800 να βλεπαμε ποσο πανε και σε Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 28, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από sokiAx και να ειχες καμια P4P800 να βλεπαμε ποσο πανε και σε Intel E κατι θα γινει το αλλο ΣΚ εαν δεν εχω βρει μνημες θα αλαξω πλατοφορμα λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Νοέμβριος 28, 2004 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Mπραβο αλλη μια φορα στον Παρη για το τεστάκι και για τον χρονο που αφιέρωσεΝα σημειωσω οτι οι μνημες που εδωσα στον Παρη δεν ειναι ιδιες (dual kit)Ειναι μεν ΒΗ-6 αλλα διαφορετικών εταιριων Transent η μια Xyper X η αλλη Στην Αβιτ μου (αλλα και σε Asus 875) αυτο δεν τις εμποδισε να πανε με σφιχτα timings σε καλες συχνοτητες με 1/1 κυριως αλλα και 5/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Νοέμβριος 30, 2004 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Εμενα παντως τα Bh-5 (2*512MB double sided) παιζουν μια χαρα μεχρι και 258 που δοκιμασα με 2-2-2-5 αλλα θελουν 3,4 ταση! Με το 2,85 που δινει το msi μονο με διαιρετη και 215 2-2-3-6 δουλεψαν σωστα.... Σε λιγες μερες θα εχω πιο αναλυτικα αποτελεσματα μιας και δρομολογηθηκε ο αντικαταστατης του booster! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Νοέμβριος 30, 2004 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα, τα 2χ256 με 3.4(πολυμετρημενα) prime-ιζουν στα 255 επ-απειρο ενω ενα 512αρι που εχω πηγε μια απο τα ιδια(ακριβως) μονο του, οποτε δεν ξερω αν τα φτυνουν οι μνημες ή κανενας memory controller.Ενδεικτικα με 3.6 ηταν 32μ spi σταθερες στα 262.5 , και απο εκει και πανω το χαος, , αλλα μπορει να ειναι και το 0408Α2 chipset Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 30, 2004 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από papatsonis [Σήμερα, στις 23:33] ... αλλα μπορει να ειναι και το 0408Α2 chipset αααααααααουτς αυτο πολυ πιθανον να σου κοβει ψηλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Νοέμβριος 30, 2004 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 γαμωτο , αυτο πιθανολογώ , και ειχα προετοιμαστει ψυχολογικα για 270++ 2-2-2-5 edit: βεβαια ολα μια ιδεα ειναι... υπαρχει και το vdd mod που βοηθα αποδεδειγμενα στο να ξεπεραστει και αυτος ο σκοπελος... αλλα δε θελω να πειραζω εγγυησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Νοέμβριος 30, 2004 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από papatsonis γαμωτο , αυτο πιθανολογώ , και ειχα προετοιμαστει ψυχολογικα για 270++ 2-2-2-5 Λες ε??? Ε ρε βολτ που περιμενουν τις μνημουλες!!!:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 30, 2004 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 λολ , καλα ας μην πουμε για τι ειχε προετοιμαστει καθενας πριν απο καθε OC, παντως TCCD rule το MSI και φαινεται πως ειναι η ποιο (στατιστικα) αξιοπιστη λυση...... εν αναμονη OCZ VX (παναγια μου κανε να μην πεσουν στα χερια του hipro5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Νοέμβριος 30, 2004 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 γενικα και τα 512αρια ανεβαινουν , -οχι το ιδιο βεβαια- αλλα τα 260-265 για prime , θα τα εχεις με 3.6-3.7 περιπου , μενει μονο να αποδεχτεις ...τα 3.7 αν θα τα δινεις για καθε μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Νοέμβριος 30, 2004 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από papatsonis γενικα και τα 512αρια ανεβαινουν , -οχι το ιδιο βεβαια- αλλα τα 260-265 για prime , θα τα εχεις με 3.6-3.7 περιπου , μενει μονο να αποδεχτεις ...τα 3.7 αν θα τα δινεις για καθε μερα Τι λες βρε αθεοφοβε 3,7 για καθε μερα?? Τις θελω να ζησουν λιγο καιρο. Παντως και τα TCCD δεν δινουν ολα τα αναμενομενα. Ειναι πολλα αυτα που δουλευουν ψηλα, μονο με gay timmings. Να δουμε τι θα λενε και τα OCZ VX.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Νοέμβριος 30, 2004 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 tccd ειναι η πιο αξιοπιστη λυση , αν θες να πας ψηλα -απο σχετικα εως πολυ- και με λιγη -σχετικα- ταση, αλλα τα winbond ειναι αλλο κεφαλαιο... , τα 2-2-2-5 + τα timmings που αντεχουν στον tweaker, δεν πιανονται με τπτ , ΑΝ δεν εχεις προβλημα να δωσεις ταση π.χ. με αυτες τις ρυθμισεις ετρεξε το prime στα 255 , που για να εχει ιδια αποδοση σε εφαρμογες -και οχι για sandra bench π.χ.- με 2.5-3-3-5 θες απο 300+ με τις tccd και ΑΝ πανε 300 με 2.5-3-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Νοέμβριος 30, 2004 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Daidalos [Σήμερα, στις 00:04] Τι λες βρε αθεοφοβε 3,7 για καθε μερα?? Τις θελω να ζησουν λιγο καιρο. μη φοβασαι , η μητρικη αντεχει και ...παραπανω volt ..δοκιμασμενο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.