paspartou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2014 Καλησπέρα φίλοι μου.Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.Κατά την αναπαραγωγή βίντεο, η εικόνα κάνει κάτι γραμμές οριζόντιες σαν σπασίματα. Θα τραβήξω ένα στιγμιότυπο για να καταλάβετε ακριβώς τί εννοώ γιατί δεν γνωρίζω την ορολογία.Θέλω να μάθω εάν είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών γιατί την αγόρασα πρόσφατα.Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen.of.Drama Ιούλιος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2014 με ποια εφαρμογη ? δοκιμασες αλλη (vlc, mpc, media center) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartou Ιούλιος 9, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2014 Στο youtube το κάνει ακόμη και στις διαφημίσεις πρίν τα βίντεο.Στο vlc που έβαλα τώρα μερικές ταινίες δεν μπορώ να παρατηρήσω κάτι. Λες να φταίει το flash; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen.of.Drama Ιούλιος 9, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2014 :whistle2: maybe ! doκιμασε και άλλον plαyer Link to comment Share on other sites More sharing options...
geatle Ιούλιος 10, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2014 drivers ή υψηλες θερμοκρασιες. αφου το κανει και στο youtube αλλα και offline τοτε σημαινει οτι δεν φταιει ουτε το flash player αλλα ουτε το media player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartou Ιούλιος 10, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2014 Βλέπω πως το κάνει και στο browsing. Όταν μια σελίδα δεν χωράει στην οθόνη και κατεβαίνω προς τα κάτω, βγαίνει πάλι αυτό. Δεν ξέρω και πώς να τραβήξω βίντεο να πάρει για να εξηγήσω τί ακριβώς κάνει.Απο θερμοκρασίες δεν έχω θέμα. Στη cpu idle έχω 38-40 βαθμούς και σε load 50-52. Στη gpu απο 40 - 55,56.Τώρα απο drivers τί μπορεί να φταίει;Απο bios ξέρω πως είμαι καλυμένος. Στη gpu έχω τους τελευταίους.Εμένα ο φόβος μου είναι μήπως έχει θέμα η κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geatle Ιούλιος 10, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2014 το κανει συνέχεια ή μια στο τοσο ? εγω ειχα ενα παρομοιο προβλημα αλλα το εκανε το πολυ μια-δυο φορες την ημερα και τελικα εφταιγε οτι η καρτα ψηνοταν στους 70 βαθμους. αλλα εσυ εισαι ενταξει απο θερμοκρασιες και απο'τι λες εισαι ενταξει και απο drivers. κατα 99% θα ελεγα οτι φταιει η κάρτα. ειναι καινούργια ή μεταχειρισμένη ? και για να βεβαιωθουμε οτι δεν ειναι θεμα λογισμικου αν μπορεις κατεβασε ενα live cd linux και δες αν παρουσιαζει το ιδιο προβλημα και εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 10, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2014 Καλησπέρα φίλοι μου.Θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.Κατά την αναπαραγωγή βίντεο, η εικόνα κάνει κάτι γραμμές οριζόντιες σαν σπασίματα. Θα τραβήξω ένα στιγμιότυπο για να καταλάβετε ακριβώς τί εννοώ γιατί δεν γνωρίζω την ορολογία.Θέλω να μάθω εάν είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών γιατί την αγόρασα πρόσφατα.Ευχαριστώ πολύ.Είναι χρήσιμο να είσαι λίγο πιο αναλυτικός, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε πιο απoτελεσματικά.* Η κάρτα είναι η Gigabyte 770 της υπογραφής σου;* Ποια έκδοση drivers έχεις περασμένη; Τελευταία κανονική ή beta;* Λειτουργικό σύστημα; Αν είναι Win 7, έχεις δοκιμάσει να απενεργοποιήσεις το Aero; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartou Ιούλιος 10, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2014 Ωραία ας τα πάρουμε αναλύτικα τα δεδομένα.Καταρχήν να ευχαριστήσω για τη βοήθεια σας στο πρόβλημα μου.Η κάρτα είναι καινούρια και είναι της υπογραφής. Οι drivers που έχω είναι η έκδοση 337.88.Το πρόβλημα το παρουσιάζει πάντα σε βίντεο του utube καθώς και στο σερφάρισμα όταν πλοηγούμε με το ποντίκι πάνω κάτω.Τα windows που έχω είναι τα 7άρια στα 32bit γιατί τη μονή μνήμη που έχω στην υπογραφή την έβγαλα.Τώρα όσον αφορά τη δοκιμή με Linux, μου έχουν δώσει ένα cdάκι αλλά δεν έχω ιδέα το τί πρέπει να κάνω και τί να δοκιμάσω.Ελπίζω να ήμουν όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός.:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 10, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2014 Ως πρώτο βήμα, πάτα δ. κλικ στην επιφάνεια εργασίας > Personalize και διάλεξε ένα θέμα από τα Basic Themes (πχ Windows 7 Basic). Αν με αυτόν το τρόπο λύνεται προσωρινά το πρόβλημά σου, είναι σημαντικό να δεις αν οι γραμμές εμφανίζονται και όταν τρέχεις πχ παιχνίδια ή GPU benchmarks.Για το linux, αν έχεις -όπως είναι πιθανό- ένα ubuntu live cd, απλά ξεκίνα τον υπολογιστή σου από εκεί. Αμέσως μετά την επιλογή της γλώσσας, θα σου δώσει τη δυνατότητα "Try Ubuntu without any change to your computer". Σε λίγα λεπτά θα είσαι στην επιφάνεια εργασίας. Εκεί μπορείς να ανοίξεις Firefox και να δεις άν έχεις τα ίδια προβλήματα.Επειδή δεν είναι προφανές αν έχεις θέμα μόνο σε flash/μόνο σε HTML5/και στα δύο, δεν είναι κακή ιδέα να βάλεις την τελευταία έκδοση του flash (Adobe - Install Adobe Flash Player).Ως τελευταίο βήμα, μπορείς να δοκιμάσεις και beta drivers από την NVIDIA. Αν σε όλα τα παραπάνω έχεις πρόβλημα, είναι πολύ πιθανό να φταίει η κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queen.of.Drama Ιούλιος 10, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2014 ειναι λιγο δυσκολο να γινει εγκατασταση του flash οταν μπαινεις με λινουξ live cd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartou Ιούλιος 10, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2014 Έχω την τελευταία έκδοση του flash εγκατεστημένη. Δοκίμασα να αλλάξω το θέμα, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε.Παρατήρησα όμως κάτι και αυτό ίσως μου δίνει μια σχετική ελπίδα, εάν δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου.Το πρόβλημα το παρουσιάζει στον Firefox. Όταν δοκιμάζω στις ίδιες σελίδες απο Chrome δεν βλέπω να κάνει κάτι.Αύριο θα δοκιμάσω και με το Linux το οποίο είναι το mint 15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geatle Ιούλιος 11, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 εαν στις ταινιες offline δεν εχει προβλημα και με διαφορετικο browser ειναι οκ τοτε φταιει το flash. θα εφταιγε η καρτα εαν το εκανε παντου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.