DJD Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9, 2014 Ειναι σαν τα arduino/raspberryWindows on DevicesΔε ξέρω αν στέλνουν κι Ελλάδα αλλα δοκιμάστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 9, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2014 Παίζει ΚΑΙ linux !:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 9, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2014 Περιμενω το Intel Minnowboard των 5w και 99$ πως και πως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιούλιος 10, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2014 Εκανα κι εγω sign up, περιμενουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 10, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2014 ενδιαφερον [MENTION=23]DJD[/MENTION] επιδη εσυ μιας και παρουσιασες το γεγονος , ισως ξερεις και κατι παραπανω και εγω δεν εχω ασχολιθει καν ουτε με arduino .αυτο το νεο μαραφετι (και γενικα τετοιου ειδους) ειναι σε θεση να προγραμματιστουν απο εναν ερασιτεχνη ασχετο σαν εμενα ( αμα κατσω και ασχολιθω ) με σκοπο να περνουν Ι/Ο , η και αναλογηκες ενδειξεις , και μετα μεσω καποιου προγραμματος να βγαζεις τα αποτελεσματα σε καποιες εξοδους ,με σκοπο να οδηγησεις καποια ρελε και τα συναφη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 10, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2014 Αυτός είναι ίσως και βασικός σκοπός ύπαρξης αυτών των boards.... Π.χ το arduino που έχω δοκιμασει προγραμματίζεται πανευκολα και έχει πολλες βιβλιοθήκες για σύνδεση και έλεγχο κάθε λογής hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 11, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Αυτός είναι ίσως και βασικός σκοπός ύπαρξης αυτών των boards.... Π.χ το arduino που έχω δοκιμασει προγραμματίζεται πανευκολα και έχει πολλες βιβλιοθήκες για σύνδεση και έλεγχο κάθε λογής hardware.ποσες εισοδους/εξοδους μπορεις να διαχειριστεις με αυτο ? τιμες? επισης και το gsm module .... φαινεται πως αυτο που παρουσιασαν παραπανω το εχει ενσωματωμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 11, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Αναλογως το μοντελο, αλλα ακομη και ενα μικρο να παρεις οπως το Uno και χρειαστεις περισσοτερες αργοτερα μπορεις να προσθεσεις μεσω shift register. Google -> 74HC595 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.