naz Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2004 επιδεχεται καθολου overclocking to συγκεκριμενο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Νοέμβριος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Δυστυχως τιποτα. Ουτε βγηκε ουτε θα βγει firmware για μεγαλυτερες ταχυτητες εγγραφης για το εν λογω μοντελο. Το παρατησανε το θεμα μολις διαπιστωσανε οτι περα απο την δυσκολια ξεκλειδωματος του, δεν εχει και τις εργοστασιακες προυποθεσεις για μεγαλυτερες ταχυτητες εγγραφης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Κριμα γμτ κ εγω αυτο εχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Νοέμβριος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Μια απο τα ίδια χάλια και εδώ. Πολύ δύστροπο στα media (άλλα τα γράφει με 2Χ άλλα με 4). Δοκίμασα ότι firmware κυκλοφορεί κανένα αποτέλεσμα.Ηδη ψάχνω για καινούργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Νοέμβριος 27, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 kριμα ρε γμτ....και φαινεται αρκετα ποιOτικο εξωτερικα τουλαχιστον....μεχρι 4χ δεν γραφει σε+ /- αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz1416003173 Δεκέμβριος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Ναι θεωρητικά μιλωντας η ταχύτητα του drive είναι 4χ, αλλά τόσο μου γράφει μόνο τα TAYIO YUDEN. Στα υπόλοιπα ενώ μου δίνει τη δυνατότητα για 4χ, η εγγραφή κρατά μισή ώρα, δηλαδή 2χ.Παλιότερα πάντως είχα γράψει και απλά princo 4χ (15 λεπτά), αλλά κάποια στιγμή και μετά δεν γράφει πουθενά σε 4χ (ούτε TDK, ούτε Verbatim, ούτε Sony, you name it) εκτός από τα Tayio.Όλα τα παραπάνω έχουν δοκιμαστεί με διάφορα firmware.Καλή τύχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz1416003173 Δεκέμβριος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Παρεμπιπτόντως μήπως είμαστε σόι;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.