Jump to content

Benq 2720z

ison

Recommended Posts

Εδώ είσαι...

Προσωπικά προτιμώ το χειροκίνητο καλιμπράρισμα από τα έτοιμα profiles. Στη δική μου τα έτοιμα προφίλ από το tft central ρόζιαζαν.

[MENTION=1146]ison[/MENTION]

Ακόμα και το AMVA όσο απομακρύνεσαι από την ευθεία έχει αξιοσημείωτη διαρροή φωτός.

Τώρα που αναγκάστηκα να αλλάξω οθόνη και πήρα την gw2450hm, βλέπω βελτίωση σε σχέση με την παλιά-και κορυφαία σε default χρωματική ακρίβεια- LG W2442PA στη διαρροή φωτός, αλλά όχι κάτι το συνταρακτικό. Δηλαδή, στις ταινίες π.χ. τα μαύρο στα άκρα της οθόνης λαμπυρίζει λίγο όπως και με το TN*.

Οπότε ρίξε τη φωτεινότητα κοντά στα 120cd/m2, να μην κουράζεις και τα μάτια σου, και παίξε μετά με καλιμπράρισμα.

Καλύτερα καλιμπράρισμα από το dynamic range compression(ουσιαστικά) του μαύρου που ακούει στο όνομα black equalizer.

*Φαντάζομαι το τί γκριζάρισμα έχουν φάει στη μάπα οι κάτοχοι των "δεν υπάρχει επιστροφή" ips. Έχω δει ιστορίες φρίκης στο νετ με πανάκριβα ips.

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Ευχαριστω για τα Links [MENTION=3917]Petrossortep[/MENTION]

Δεν εκανα το calibration διοτι...

...Προχωρησα σε αντικατασταση μεσω amazon και θα μου στειλουν νεα οθονη μες στην εβδομαδα...εχω περιέργεια να δω αν οντως θα ειναι καλύτερη ή εγω ειμαι λιγο απαιτητικος απο την τεχνολογια tn.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.