JimmyFox Νοέμβριος 26, 2004 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Kαλορίζικο το Honda φίλε μου... Mαμάει το V-tec ε? Δε κάνει τρομερό ήχο??Θα σου πρότεινα να μη κάνεις βιαστικές αγορές. Το H-RV μου το παρκάρω στη στιγμή. Είναι ώσπου να συνηθίσεις το μέγεθός τοτ. Don't worry, just enjoy it... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Νοέμβριος 27, 2004 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Ρε συ Φάνη, άτοπο, τι λες; Του 'πα του παιδιού να πάρει φιμέ γιατί θα τον βοηθήσουν; έλεος παλίκάρι. Απλά είναι πεταμένα λεφτά. Δηλαδή με συχωρείς όλοι αυτοί που έχουν Jeep και γενικά μεγάλα αμάξια τρέχουν στο φαναρτζή, γιατί δεν έχω δει και πολλά τέτοια gadgetakia. Και όταν εσύ παρκάρεις το γκαζόνεις και ότι πάρει σβάρνα; Σιγά μην το πας στο φαναρτζή . Απλά ο φίλος με το HRV έχει αγχωθεί που είναι καινούργιο. Σιγά το τρομερό που είναι το παρκάρισμα. Το πολύ πολύ να παιδευτεί λιγάκι στην αρχή μέχρι να μάθει τις γωνίες. Τι άγχος είναι πάλι και τούτο. Εμένα παντως με βοήθησε το ύψος του αμαξιού στο παρκάρισμα σε ενα GRAND CHEROKEE. και παρεπιμπτόντως συνήθος οδηγώ ένα seicento. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 27, 2004 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Ισως να φταει η αλλαγη κ με εχει αγχωσει! @Jimmyfox Ανοιξα προχτες με ενα αλλο πιο παλιο civic και τον δαγκωσα. Τι υπεροχος ηχος θεε μου.....τεσπα, αυτα σε άλλο forum.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Νοέμβριος 27, 2004 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Tα παλιά Civicάκια ήταν τα πιο απολαυστικά.... με 100 άλογα στο λίτρο τα άνοιγες στην ευθεία και κ@υλωνες.... Ήταν και πολύ χαμηλά με σπορ στήσιμο και πανέμορφα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 27, 2004 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Mobster Ρε συ Φάνη, άτοπο, τι λες; Του 'πα του παιδιού να πάρει φιμέ γιατί θα τον βοηθήσουν; έλεος παλίκάρι. Απλά είναι πεταμένα λεφτά. Δηλαδή με συχωρείς όλοι αυτοί που έχουν Jeep και γενικά μεγάλα αμάξια τρέχουν στο φαναρτζή, γιατί δεν έχω δει και πολλά τέτοια gadgetakia. Και όταν εσύ παρκάρεις το γκαζόνεις και ότι πάρει σβάρνα; Σιγά μην το πας στο φαναρτζή . Απλά ο φίλος με το HRV έχει αγχωθεί που είναι καινούργιο. Σιγά το τρομερό που είναι το παρκάρισμα. Το πολύ πολύ να παιδευτεί λιγάκι στην αρχή μέχρι να μάθει τις γωνίες. Τι άγχος είναι πάλι και τούτο. Εμένα παντως με βοήθησε το ύψος του αμαξιού στο παρκάρισμα σε ενα GRAND CHEROKEE. και παρεπιμπτόντως συνήθος οδηγώ ένα seicento. Δεν ειπα οτι ειπες οτι θα τον βοηθησουν τα φιμε...απλα αφου τωρα το πηρε, καλυτερα να δωσει χρηματα για ουσιωδεις λυσεις προστασιας ας πουμε, τα φιμε τα βαζει κ μετα κ γινεται πιο ομορφο κ το καλοκαιρι εισαι μια χαρα ανετος...κ δινεις πχ 200...αλλα πιο πολυ θα τον βοηθησει αυτο το συστημα... Αν ομως μεχρι να μαθει να το παρκαρει οπως πχ με το Peugeot ε μου φαινεται πως τουλαχιστον στην αρχη θα εχει ζημιες ο πισω προφυλακτηρας... Εμενα μου φαινεται χρησιμο αυτο το συστημα, κ στην τελικη αν σου σπασει τα νευρα απενεργοποιησε το κ υστερα πουλα το! Κ οπως ειπα αν δεν του αρεσει το πουλαει... Φιλικα εεεεε!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.