YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2004 Πηρα το αμαξακι (HR-V), ολα καλα, πανεμορφο και γρηγορο (vtec rulezzzz). Εχω ομως ενα μεγαλο προβλημα. Δεν μπορω να παρκαρω ευκολα. Σε σχεση με το 106 1.1 που ειχα, αυτο ειναι σαν τανκς. Ειδα αυτο και σε απιστευτη τιμη, την ωρα που υποδιεστερα εχουν κοντα 300 εδω. Αξίζει? Πως σας φαινεται ???
RootX Νοέμβριος 26, 2004 #2 Νοέμβριος 26, 2004 Καλορίζικο το hondaki φίλε αν και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με τέτοια gadgets(?), μια χαρά μου φαίνεται .
voudas Νοέμβριος 26, 2004 #3 Νοέμβριος 26, 2004 Γιαννάκη καλορίζικο, πότε θα μας πας βόλτα?άστα αυτά ρε και σκίστο στις βόλτες και τα παρκαρίσματα να το συνηθίσεις!
YDinopoulos Νοέμβριος 26, 2004 Author #4 Νοέμβριος 26, 2004 Thanks παιδια....Κωστα αφου με ξερεις......που να τρεχω τωρα.........
JiMeS Νοέμβριος 26, 2004 #5 Νοέμβριος 26, 2004 Νομίζω πως είναι θέμα συνήθειας τώρα αμα νομίζεις πως μέχρι να το συνήθησεις θα το βαρέσεις σε κανένα τοίχο πάρτο. Καλορίζικο και καλοτάξιδο και από εμένα:T:
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 26, 2004 #6 Νοέμβριος 26, 2004 1ον Δεν γνωρίζεις την αξιοπιστία του.2ον Όποιος το τοποθετήσει θα το κάνη για πρώτη φορά, και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να σου κάνη ζημιά.Καλοτάξιδο.
YDinopoulos Νοέμβριος 26, 2004 Author #7 Νοέμβριος 26, 2004 Σιγουρα. Το συγκεκριμενο μαγαζι, λειτουργει κ στο ebay με πανω απο 700 θετικεςε αξιολογισεις, που το θεωρω πολυ σημαντικο. Αυτος που θα μου το βαλει, ειναι γνωστος σε ειδη ηχειων κ ηλεκτρικων εγκαταστασεων (πανελς κ τετοια)και τον εμπιστευομαι με τυφλά ματια!@Jimes....με φοβαμαι κ δεν με εμπιστευομαι ! Ηδη εχω δωσει ενα φιλακι σε ενα αμαξι, αλλα ευτυχως ουτε γρατσουνια-βαθουλωμα....
JiMeS Νοέμβριος 26, 2004 #8 Νοέμβριος 26, 2004 Μη το φοβάσε ρε, μασάνε ρε οι λαμπήτες και οι λαμπτήτισες?Πάρε του τον αέρα και θα θα δείς τα αλογάκια του να υπακούνε μόνο σε εσένα
fanisk Νοέμβριος 26, 2004 #9 Νοέμβριος 26, 2004 Καλογεροπουλος μου μυριζει Γιαννη....σωστα?Στο 4πορτο RAV4 ειναι αψογο!Δεν εχεις κ τοσο καλη ορατητα κ αυτο σε σωζει απο ζημιες...Οσο πλησιαζεις τοσο πιο συχνο γινεται το μπιπ κ οταν αρχισει να φτανει στο οριο ασφαλειας ας πουμε κανει ενα συνεχομενο Μπιιιιιιιιιιιιιιιιπ δλδ σου λεει σταματα! λολ
YDinopoulos Νοέμβριος 26, 2004 Author #10 Νοέμβριος 26, 2004 Καλα λες. Στο ελληνικο, εχει 280 (με φπα-τοποθετηση) και εχει 4 σενσορες πισω και τα μπιπ. Αυτο που θα παραγγειλω εχει 6 σενσορες (4πισω/2 μπροστα) ηχητικη-οπτικη ειδοποιηση καθως και φωνητικα μυνηματα.
fanisk Νοέμβριος 26, 2004 #11 Νοέμβριος 26, 2004 Χμμμ...εγω λεω να το παρεις!!!!!ΥΓ:Πρεπει να σου κανω κ τα κονε με τους Redliners...εχει πολλους "γειτονες"!χεχεχεΑυριο εχουμε F2F III...GTC κ Redliners...κ αλλα πολλα clubs...αλλα GTC Rulez!!
JiMeS Νοέμβριος 26, 2004 #13 Νοέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Δεν ξερω για τις υπολοιπες ,αλλα εγω μασαω... λολ
Mobster Νοέμβριος 26, 2004 #14 Νοέμβριος 26, 2004 Περιττά μου φαίνονται αυτά. Για παππούδες ίσως. Και μαμακία να κάνεις στο παρκάρισμα, άντε να γρατσζουνιστεί λιγάκι ο προφυλακτήρας. Σιγά τα λάχανα. Απλά πιστεύω ότι έχεις αγχωθεί λιγάκι επειδή είναι καινούργιο. Μήπως και το πρώτο σου αμάξι; Σε κανένα χρόνο που θα το χώσεις σε κανένα βουνό, χώμα, χιόνι έλα πες μου πόσο πολύ προσέχεις το τουτου. Κράτα τα λεφτά, ή πάρε κάτι άλλο για το τουτού. πχ. φιμέ, λέμε τώρα.
YDinopoulos Νοέμβριος 26, 2004 Author #16 Νοέμβριος 26, 2004 Οχι. ειχα ενα 106 κοντα 5 χρονακια. Αλλα ειναι το πρωτο που το οικονομικο το εχω επιβαρυνθει εξ ολοκληρου εγω...Μπαινει γυρω στις 3800
Artist_ Νοέμβριος 26, 2004 #17 Νοέμβριος 26, 2004 Καλορίζικο το honda φιλε. Καλός ήρθες στο club τον hontaκιδον. Vtec rulezzzz:banging:
aqua Νοέμβριος 26, 2004 #18 Νοέμβριος 26, 2004 Χε χε,δεν μπορεις να παρκαρεις ε?Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω απο fiat punto σε jeep wrangler,στην αρχη μου φαινοταν πολυ δυσκολο λογω υψους πιο πολυ, δεν μπορουσα να υπολογισω καθολου,αλλα μετα συνηθισα και το παρκαρω καλυτερα και απ το punto.Γνωμη μου μην το παρεις το gadgetaki που εδειξες αχρηστο ειναι,ασε που στην τελικη θα σε δυσκολεψει πιο πολυ πιστευω. Καλοριζικο το εργαλειο.
JiMk Νοέμβριος 26, 2004 #19 Νοέμβριος 26, 2004 Ένα ρε Γιάννη, άμα είσαι driver δε χρειάζεσαι τέτοια μπιχλιμπίδια..... απλά θες λίγο χρόνο να γνωριστείς με το αυτοκίνητο. Όταν κατέβω θέλω βόλτα ε
fanisk Νοέμβριος 26, 2004 #20 Νοέμβριος 26, 2004 Ρε τι λετε του παιδιου?????Εχετε δει ποσο δυσκολο ειναι απο χαμηλο να παρκαρεις το τανκ?Πχ απο Hyundai Coupe σε RAV4...η μερα με τη νυχτα ειναι!Στα τζιπ δεν βλεπεις πισω οπως βλεπεις με ενα χαμηλο...Μεχρι να μαθει το χρωμα πισω κ ο προφυλακτηρας θα εχουν γινει σκ@τα!Δλδ λεφτα στον φαναρτζη...Δλδ τα φιμε θα τον βοηθησουν περισσοτερο?Ας συνελθουμε...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.