DJ-JK Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2014 Καλησπέρα παίδες,Έχω το nexus 5 και επειδή το πήρα μεταχειρισμένο, ο τύπος το είχε κάνει root με twrp και εγώ δεν ξέρω με τι άλλο. Επειδή έχω ένα dead pixel θέλω να το επιστρέψω πίσω όσο είναι ακόμα σε εγγύηση. Επομένως, πρέπει να το κάνω unroot και να περάσω το official rom. Εϊχα βρει κάτι nexus 5 tools (κάπως έτσι λεγόταν) αλλά δεν μπορώ να τα βρω τώρα. Γνωρίζει κανείς τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Η ακόμα καλύτερα έχει κανένας κανένα how-to που να δουλεύει σωστά;Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sPi Ιούλιος 8, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2014 Νομίζω αυτό ψάχνεις:[TOOLKIT] SKIPSOFT ANDROID TOOLKIT - NEXUS 5… | Google Nexus 5 | xda-developersΤις δουλειές που θές, τις κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούλιος 11, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Flash το official image απο Google και θα φυγουν ολα (root, twrp, unlocked bootloader) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-JK Ιούλιος 11, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Με αυτό έκανα unroot και πέρασα την official rom και μετά το κλείδωσα. Nexus Root Toolkit v1.8.4 | WugFreshτώρα όμως στον file explorer έχω έναν φάκελο TWRP που φαίνεται άδειος. Τον έσβησα και είχε μέσα ένα αρχείο 1.29ΚΒ. Ελπίζω να έγινε σωστά το flash.πάντως στο boot δεν βγάζει την κλειδαριά που δείχνει ότι είναι ξεκλείδωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούλιος 12, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2014 yeap gtg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.