Jump to content

Αγορα μητρικης απο ebay

QuadCore

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια οπως εχω αναφερει και σε ενα αλλο θεμα μου ψαχνω την EVGA 780i για να κανω μια αναβαθμιση στο pc μου.Αν και εχω ακουσει οτι η συγκεκριμενη θα ερθει Ελλαδα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει τιποτα.Σκεφτηκα λοιπον να τιν παρω απο ebay Αμερικη.

http://cgi.ebay.com/EVGA-780i-SLI-132-CK-NF78-A1-Triple-SLI-nib_W0QQitemZ130198759464QQihZ003QQcategoryZ108978QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Το θεμα ειναι οτι εχω ακουσει πως υπαρχει το θεμα του εκτελωνισμου και μπορει ι τιμη να διπλασιαστει.Μπορει καποιος να με διαφωτισει?

Ευχαριστω!

Για να διπλασιαστεί δύσκολα, υπολόγιζε περίπου ένα 50άρι γι αυτή την αξία.

Υπάρχει βέβαια και ο τρόπος να ζητήσεις να σου στείλουν το πακέτο σαν "Gift" αλλά πολοί δεν το κάνουν γιατί είναι παράνομο... Λογικό έτσι?

Και ο πωλητής είναι κατάστημα οπότε ακόμα ποιό δύσκολα...

Λοιπον μολις γυρισα απο multirama και μου ειπαν πως δεν φερνουν μητρικες evga

οποτε παω στη λυση ebay με τελωνεια κλπ

Παντως αν βρειτε κατι απο Ελληνικο e-shop ενημερωστε!

Φιλε δεν ξερω ακριβως τον λογο αλλα εχω κολλησει με την evga!xD

Μηπως ξερεις την ημερομηνια που ερχεται Ελλαδα?

Δεν είναι και η καλύτερη μητρική που έχει βγεί από την Asus, και ειδικά στο o/c είναι τελείως διαφορετική. Μετά από διάφορες δοκιμές αποδείχτηκε, αρκετά ελλειπής...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.