Jump to content

Τελικη αποφαση...6800Ultra VS X800XT Platinum ??

fanisk

Ποια απο τις 2?  

86 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από knight_77

Παρε την GT και με τα 100-150ευρο παρε δωρακια

στους δικους σου για τα Χριστουγεννα...;)

Ουτως ή αλλως κατι θα τους επαιρνα...ετσι για τη χαρα του "ειμαι ο αγιος Bill" λοοολ...

Αλλα με τα 100-150+ θα παρω κατι ακομα καλυτερο:p

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 17:58]

Τι να πω ρε παιδες...το διαβασα κ το ξαναδιαβασα κ μου φαινεται τελικα οτι για τη χρηση που τη θελω εγω (games), επειδη δεν με ενδιφερουν τοσο πολυ τα μετροπρογραμματα, συμφερει τελικα η 6800GT@Ultra...

Σωστος ο Φανης...

ούτε ο DJD τόσο αναποφάσιστος βρε Φάνη.....

σε βλέπω να το σκέφτεσαι και να έχει βγει στο ενδιάμεσο 6900 - Χ900

:D

Χαχαχαχα Συριε μου ετοιμασου!!!!!χεχεχε...δωσε μου λιγο χρονο ακομα....

Μεχρι να παρω τα στο χερι...

Χεχεχε....ααα καθαρισα τα πμ μου επειδη μου ηρθε ειδοποιηση οτι προσπαθησες να μου στειλεις...

Περιμενω ενα email κ μερικες ωριτσες μπλαμπλα κ σου λεω προχωρα!!!!!χεχεχε!

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Γνωρίζει κάποιος αυτή τη μάρκα; eVGA

Γνωστή είναι. Χρησιμοποιεί εδώ και καιρό τσιπάκια της nvidia για την κατασκευή των καρτών της, αλλά στην Ελλάδα δεν είναι διαδεδομένη. Στο εξωτερικό δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό, αλλά ούτε και διθυράμβους.

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 19:54]

Γνωστή είναι. Χρησιμοποιεί εδώ και καιρό τσιπάκια της nvidia για την κατασκευή των καρτών της, αλλά στην Ελλάδα δεν είναι διαδεδομένη. Στο εξωτερικό δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό, αλλά ούτε και διθυράμβους.

Ευχαριστώ DJD, δεν ξέρω τι με έπιασε και παρήγγειλα την ΕΕ.

Μακάρι να μην το μετανιώσω.

Αρχική απάντηση από pcfreak [Σήμερα, στις 11:24]

@ Γιαγκ

απο που???

απο οτι εχω διαβασει δεν θα το μετανιωσεις...;)

σορυ για το :OT:

Από εδώ http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv

Δεν την έχουν πλέον, προφανώς πήρα την τελευταία.

Αρχική απάντηση από spc

μιας και βλέπω ότι διανύεις φάση GT@ULTRA :D, τσέκαρε αυτή που έπεσε στα χέρια που μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση (arctic cooling + χρονισμοί 370/1000 αντί 350/1000)

http://www.vrforums.com/showthread.php?p=581765

Τελεια....τιμουλα στο περιπου?????

Χαίρεται , σε όλους ,.

Ίσως και να είναι το πρώτο μου post , , ,

Eίμαι της εξής λογικης . . .

Μήν δίνεις λεφτά [και ιδίως σε τόσο μεγάλη αγορά] σε εταιρία που έχει μονοπώλιο πολύ καιρό [ΑΤΙ] , γιατί δεν εξελίσει τα προιόντα της οπως οι άλλες, εταιρίες [βλέπε NVIDIA]. επειδή εχει τον αέρα του πρωταθλητή.

Η ΑΤΙ έβγαλε την εμπορικότητα της έως ότου μπήκε στην Κορυφή [με το r300 κοινώς raDEON 9700 αργότερα 9500 πιο φθηνη εκδοση του] απο κεί και πέρα χερετα μας τον πλατανο σε κοινη Ελληνική . Κάνει ότι θέλει . Εγώ παράδειγμα τότε αγόρασα 9500np όλως τυχαίως και 2 μέρες αργότερα σε ένα Ρώσσικο SITE είδα το mod 9500<9700pro [πριν βγεί σε riva tuner , omega drvrs. δεν υπήρχαν καν. Μέ κάρτα 200 ευρώ δηλαδή παιζω FAr cry - doom3 - hl2 ακόμη και σήμερα σχετικά άνετα .

Τελειώνοντας θελω να καταλήξω ότι η επόμενη αγορά μου θα είναι NVidia και αν αυριο πηγαινα για ψωνια θα έπαιρνα 6800gt και όσο πάει μνήμη και πυρήνας......

Και η Χ800χτ κάλη είναι είπαμε μην τα ισωπεδώσουμε όλα ,

αλλά και το Value for money kalo έιναι .

• 1 month later...

Η πιο φτηνή και αξιόπιστη λύση για

X800ΧΤ

και

6800GT

αυτήν την στιγμή στην Ελληνική αγορά αντίστοιχα ποια είναι;

κι εγω προτεινω ωσ καλυτερη αγορα την 6800 GT...με λιγο orerclocking aγγιζει την κορυφη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.