Jump to content

Τελικη αποφαση...6800Ultra VS X800XT Platinum ??

fanisk

Ποια απο τις 2?  

86 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Μου φαίνεται ότι η ψηφοφορία να γίνει ανάμεσα στην 6800GT και στις υπόλοιπες. Και εγώ προτείνω GT γιατί έχει και αυτή καλές επιδόσεις και δεν χρειάζεται πολλή μεγάλο τροφοδοτικό όπως η Ultra και κράτα τα 100 για να πάρεις κάτι άλλο.

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Johny [Σήμερα, στις 19:03]

Μου φαίνεται ότι η ψηφοφορία να γίνει ανάμεσα στην 6800GT και στις υπόλοιπες. Και εγώ προτείνω GT γιατί έχει και αυτή καλές επιδόσεις και δεν χρειάζεται πολλή μεγάλο τροφοδοτικό όπως η Ultra και κράτα τα 100 για να πάρεις κάτι άλλο.

Αφήστε τις Nvidia και πάρτε καμιά ΑΤΙ να ανοίξουνε τα μάτια σας!!:D:cool:

Αρχική απάντηση από XTCgr

εγώ βλέπω οτι είναι με nvidia πάντως ....κάτι χαλαρά δεκαχίλιαρα στο 05 ;)

Δεν μιλαμε για SLI κατηγορια....ετσι???Γιατι εκει που κοιτας οι 4 πρωτες ειναι sli κ οι υπολοιπες που τις πανε απο πισω ειναι ολη η σελιδα γεματη Χ800ΧΤ PE......Βαρεθηκα να κοιταξω παρακατω για nvidia...!

http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectsearch

Για κοιτα κ στο 2003......μια gt sli επιασε μονο το ματι μου στις 20 καλυτερες καταχωρησεις....οχι για να μην λες....

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 23:52]

Δεν μιλαμε για SLI κατηγορια....ετσι???Γιατι εκει που κοιτας οι 4 πρωτες ειναι sli κ οι υπολοιπες που τις πανε απο πισω ειναι ολη η σελιδα γεματη Χ800ΧΤ PE......Βαρεθηκα να κοιταξω παρακατω για nvidia...!

Για κοιτα κ στο 2003......μια gt sli επιασε μονο το ματι μου στις 20 καλυτερες καταχωρησεις....οχι για να μην λες....

είτε δεν ξέρεις οτι στο 03 παίζει αρκετό ρόλο η CPU είτε δεν είσαι αρκετά παρατηρητικός....διαλέγεις και παίρνεις!

τα top scores που είναι με Ati έχουν A64 στα 3.1 -3.5 Ghz ενω το SLI συνοδεύεται με Α64 στα 2.5Ghz

μάλλον αγνοείς κάποια βασικά πράγματα:p

είτε δεν ξέρεις οτι στο 03 παίζει αρκετό ρόλο η CPU είτε δεν είσαι αρκετά παρατηρητικός....διαλέγεις και παίρνεις!

μάλλον αγνοείς κάποια βασικά πράγματα:p

Η εγω αγνοω μερικα πραγματα η δεν ειμαι καθολου παρατηρητικος η εσυ...!Στο 2001,cpu+vga παιζουν περιπου ισαξιο ρολο.....στο 2003 η cpu ελαχιστο κ η vga τον περισσοτερο κ στο 2005 σχεδον μονο η vga..!

τα top scores που είναι με Ati έχουν A64 στα 3.1 -3.5 Ghz ενω το SLI συνοδεύεται με Α64 στα 2.5Ghz

το θεμα ειναι ομως οτι οι ati ειναι στην κορυφη....ειτε το θελουμε ειτε οχι....!Ειδες οτι στο 2005 που παιζει ρολο μονο η vga....kαμια ουλτρα δεν περναει χτ στην κορυφη...παραμονο 2 μαζι σε sli περνανε μια χτ....η οποια τις εχει απο κοντα ...ακομα τουλαχιστον...!

εμένα πάντως όχι

για δωσε ενα προσωπικο σου παραδειγμα.....δεν μιλαμε για ελαχιστη διαφορα....αλλα για αρκετουτσικη...!Οπως πχ στο 2001!

Τρεξε ενα 2001 σε default ολα κ μετα ολα οσο πανε....

κανε το ιδιο κ με το 2003...κ ποσταρε το αποτελεσμα με screenshots....!

αυτά που λες ούτε αναιρούν αλλά ούτε είναι διαφορετικά απο αυτά που είπα πιο πάνω....το "ελάχιστο" είναι σχετικό

όσο για το 05 είναι θεμα drivers - μάλλον η nvidia έχει αποροφηθεί εξολοκλήρου στο SLI

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9291&perpage=20&pagenumber=2

δες την πρώτη απάντηση

γι'αυτο κ καποιος του ειπε.......αμα θες για bench=ATI αλλιως nvidia...!;)

αν και στα παιχνιδια ελαχιστες διαφορες θα υπαρχουν κ παντα δεν θα τις βλεπουμε με γυμνο ματι.....μην πει κανενας οτι με ps3 ειδε διαφορα απο μια χ800χτ παραδειγματος χαρη...

αυτά που λες ούτε αναιρούν αλλά ούτε είναι διαφορετικά απο αυτά που είπα πιο πάνω....το "ελάχιστο" είναι σχετικό

το ελαχιστο ειναι παντα ελαχιστο...!Ποση διαφορα σε ποντους ειδες σε 2003 με default κ με clockαρισμενο cpu????

Αρχική απάντηση από Βασιλης

για δωσε ενα προσωπικο σου παραδειγμα.....δεν μιλαμε για ελαχιστη διαφορα....αλλα για αρκετουτσικη...!Οπως πχ στο 2001!

Τρεξε ενα 2001 σε default ολα κ μετα ολα οσο πανε....

κανε το ιδιο κ με το 2003...κ ποσταρε το αποτελεσμα με screenshots....!

βασικά δεν κατάλαβα, διαφωνείς ή συμφωνεις με αυτό που λέω? όπως απάντησες φαίνεται να συμφωνείς μαζί μου

δεν ξέρω τι κάνει ο icy και δεν βλέπει διαφορά ενω είναι 800mhz πάνω,,μάλλον αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία

τεσπα

επειδή βαριέμαι να τραβάω bench και έχω το μουλάρι να κατεβάζει θα σου πρότεινα να διαβάζεις reviews στα οποία κοντράρονται διαφορετικών συχνοτητων επεξεργαστές σε διάφορα μετροπρογράμματα

πχ εντελώς τυχαία δες αυτό

http://www6.tomshardware.com/cpu/20041019/athlon64_4000-10.html

P4 3.2 στο 03 >>> 11.052

3.4 11.185

200mhz επάνω >>> 130marks δεν είναι διαφορά?

αρκετά με το offtopic

Δεν συμφωνω,ουτε κ διαφωνω καθετα...απλα σου λεω οτι τα mhz στο cpu δινουν σχεδον μηδαμινες διαφορες...!Οι vga παιζουν τον σημαντικοτερο ρολο κ στο 2003...!

130 marks?οχι,προσωπικα δεν το θεωρω διαφορα...

ναι σίγουρα δεν είναι "ουααααου" διαφορά αλλά πρόσεξε οτι είναι μόνο 200mhz επάνω ενω στο orb 03 οι διαφορές είναι της τάξης του 1Ghz (και άλλη πλατφόρμα φυσικά)

το σταματάω εδώ

Για να δουμε....ολοι μαζι:p

Που ειναι καλυτερη η μια κ που η αλλη...το ρεζουμε ολου του θεματος δλδ!!!!!

nVIDIA

-Pixel Shader 3.0

-OpenGl

ATi

-DirectX

-Λιγοτερο ρευμα/Θερμοκρασια

Τι να πω ρε παιδες...το διαβασα κ το ξαναδιαβασα κ μου φαινεται τελικα οτι για τη χρηση που τη θελω εγω (games), επειδη δεν με ενδιφερουν τοσο πολυ τα μετροπρογραμματα, συμφερει τελικα η 6800GT@Ultra...

Κ αφου διαβασα το ποστ του Vagouridi που τις εχει δοκιμασει κ τις δυο κ προτεινει 6800GT...

Χμμμ:unsure: :unsure: :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.