Jump to content

Τελικη αποφαση...6800Ultra VS X800XT Platinum ??

fanisk

Ποια απο τις 2?  

86 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Παιδες ποια απο τις 2????? Αποφασισα πως αφου θα τα δωσω που θα τα δωσω τα γιουργια, ας τα δωσω μια κ καλη...

Ξερω οτι οι διαφορες ειναι μαλλον ελαχιστες...αλλα ποια απο τις 2?????

Θελω αντικειμενικη απαντηση...κ τεκμηριωμενη αν εχετε χρονο:T:

Επισης να δωσω παραγγελια τωρα ή να μεινω με την 9600 του LAW μεχρι τις Χριστουγεννιατικες εκπτωσεις????? (spc εκει αλλαζουν οι τιμες που ειπαμε ή οχι?????)

Παιδες ειναι το τελευταιο θεμα που κανω σχετικα με την επιλογη καρτας γιατι το εχω κουρασει πολυ...

Ποια εταιρια να προτιμησω κ ποτε να δωσω την παραγγελια????? Αυτες τις μερες ή να περιμενω τις εκπτωσεις?????

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Βασιλης

Ο πρωτος ψηφος ηταν ο δικος μου Φανουλη...!χε!χε!ΑΤΙ all the way for me...!

Thanx για την ψηφο Billακο...

Κ ποτε να κανω την παραγγελια?(Συριε ετοιμασου! χεχεχε)

Αυτες τις μερες ή να περιμενω τις εκπτωσεις...κ ποτε αρχιζουν αν ξερετε?????

Ακουσα οτι απο φετος οι εκπτωσεις αρχιζουν φεβρουαριο κ οχι ιανουαριο(σε ειδησεις κ ραδιο)....τωρα για τα ηλεκτρονικα ειδη δεν ξερω....

Αλλα ρε Φανη....νομιζω οτι x800xt PE τσιπακια δεν βγαινουν πια...σταματησε η παραγωγη...μονο απλες xt εχω την εντυπωση οτι βγαινουν.....τωρα αμα κοιταξεις στο εξωτερικο ολο κ καπου θα βρεις αλλα σε τι τιμη......αμα κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος...

Αφού πήγες στην κορυφαία κατηγορία, ΧΤ και από εμένα (έχε υπόψιν ότι η επόμενη παραλαβή ΧΤ από Δευτέρα θα είναι σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή ~445)

Εκπτώσεις στα ηλεκτρονικά και ειδικότερα σε υπολογιστές δεν υπάρχουν.

Νvidia απο εμενα λογω κυριως Pixel Shader 3.0.

Xτυπα μια 6800GT που κανει 100ευρο φθηνοτερα απο

τις αλλες δυο,κλοκαρισε την ανετα σε ultra

και θα εχεις κανει την καλυτερη επιλογη για μενα.

Αρχική απάντηση από spc

Αφού πήγες στην κορυφαία κατηγορία, ΧΤ και από εμένα (έχε υπόψιν ότι η επόμενη παραλαβή ΧΤ από Δευτέρα θα είναι σε σημαντικά χαμηλότερη τιμή ~445)

Εκπτώσεις στα ηλεκτρονικά και ειδικότερα σε υπολογιστές δεν υπάρχουν.

Αυτο λεω κ γω,στην μεγαλη κατηγορια η ΧΤ ειναι καλητερη.Αν ισουνα για Pro θα σου ελεγα να παρεις 6800.

Ασχετο,καλα ρε συ μολις περνω εγω κατι πεφτει η τιμη του??WTF? :turn:

Αρχική απάντηση από Samael

Αυτο λεω κ γω,στην μεγαλη κατηγορια η ΧΤ ειναι καλητερη.Αν ισουνα για Pro θα σου ελεγα να παρεις 6800.

Ασχετο,καλα ρε συ μολις περνω εγω κατι πεφτει η τιμη του??WTF? :turn:

Χεχεχε σαματς κ τι?????λοοοοοοοοοοοοολ

Ποσο την πηρες κ ποσο κανει τωρα?????

Ρε συ βαλε την (_ι_)αρα τι μας κοτσαρες τον γαιδαρο στο αβαταρ?????

Αρχική απάντηση από Τακας

6800 και οτι νανε γιατι εχει Renders Που ουτε στα ονειρα της δεν τα εχει η ATI

μπορει να μην τα δει ουτε στα ονειρα της αλλα.....μπες στο ORB να δεις τα καρυφαια scores με τι καρτουλες ειναι κ τα λεμε μετα...

Φιλικα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.