chris2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2014 Γεια σε ολους τους συμφορουμιτες.Επειδη ειμαι με την onboard του 3570κ και για καποια απλα παιχνιδακια ειναι ισα ισα ,εχω στο μυαλο μου εδω και καιρο για κατι καλυτερο .Τυχαια ομως επεσε πανω σε αυτο που μου φαινεται value for money. 40E για μια καρτα μεσαιου επιπεδου(νομιζω ) πιστευω ειναι μια χαρα .Δεν ξερω για την ποιοτητα αλλα τι λετε αξιζει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragontech Ιούλιος 6, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2014 χχμμμμ..ισως θα επρεπε να μεινεις μακρια απο αυτην την προσφορα..ο λογος? δες εδω: [bUYER BEWARE] Nvidia GeForce GTX 650 Ti 2GB 384Bit DDR3 PCI-E - $69.59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούλιος 6, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2014 Βρωμαει κινεζιλα απο μακριαπιθανον να ειναι καμια gt 630 η χειροτερη Link to comment Share on other sites More sharing options...
naxianjim Ιούλιος 11, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Ιδια με την 630 ειναι απλα η δικια μου λεει msi πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.