Jump to content



Flash Player κολλήματα στον ήχο.


darthtony

Recommended Posts

Πριν από μερικές μέρες, ξαφνικά ο Flash player άρχισε να έχει προβλήματα στον ήχο. Όταν παίζω ένα οποιοιδήποτε βίντεο στο youtube, ο ήχος κολλάει και κάνει σπασίματα. Αυτό μου συμβαίνει και στον chrome και στον firefox. Έχω δοκιμάσει να απεγκαταστήσα και να ξαναεγκαστήσω το flash, και τους browsers αλλά καμία διαφορά. Τι μπορώ να κάνω?

Link to comment
Share on other sites

έχω το ιδιο προβλημα με εσενα ,,, οταν εβαλα τα windows 8.1 οι drivers της καρτας ήχου μου (onboard) ειναι μεχρι τα widnows 7 με αποτελεσμα να μου δημιουργει προβληματα.. συνηθως με ενα restart στρωνει,,:TD:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Λοιπόν παιδία σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Σε μένα το πρόβλημα δεν είναι ο flash player απότι κατάλαβα, αλλά κάτι παίζει με τον driver της κάρτας γραφικών.(Τα κολλήματα υπάρχουν μόνο όταν βλέπω βίντεο και όχι αν απλά παίζει στο backround).

Το πρόβλημα γενικά μπορεί να το προκαλέσει ο οποιοσδήποτε προβληματικός driver, και με ένα εργαλείο όπως το DPC Latency checker μπορείτε να δείτε αν το πρόβλημα στον ήχο προκαλείται απο latency. Απο κεί και πέρα, αν ψάξετε μπορείτε να βρείτε ποιος driver το προκαλεί. Στη δικιά μου περίπτωση μετά απο πολλές επανεγκαταστάσεις των drivers της GPU, μου φαίνεται οτι το πρόβλημα έχει σταματήσει.

How to Diagnose and Fix High DPC Latency Issues with WPA (Windows Vista/7/8) - Sysnative Forums

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.