varet Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2004 Καλησπέρα,Είπα και εγώ να μεταφέρω το raid μου από τον intel controller στον Silicon Image του Abit μου.Μετά την εγκατάσταση των Windows δεν λειτουργεί η κάρτα γραφικών με error code: 12Αν βάλω τους δίσκους σε Ιντελ Σατα τότε όλα καλά! Όταν όμως ενεργοποιώ τον Σιλικον... καταστρέφονται όλα πάλι μέχρι να τον απενεργοποιήσω...Πάει το μυαλό σας κάπου;Κανω εγκατάσταση Windows XP Pro sp2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Kαποιο conflict γινεται μαλλον.Δοκιμασες να κανεις clear cmos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Νοέμβριος 27, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Καποιο βιος προβλημα μαλλον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Νοέμβριος 27, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 ισως λεω βλακειες...αλλα υπαρχει περιπτωση να ειναι το ρευμα της καρτας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 27, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Χωρίς το SP2 αλλά μόνο SP1 δοκίμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
varet Νοέμβριος 29, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Το πρόβλημα το έλισα!Όταν ενεργοποιώ την Εσωτερική κάρτα δικτύου.... τότε η Κάρτα γραφικών δεν αναγνωρίζετε από τα Παράθυρα του Μπίλι.... ενώ με κλειστή τη Εσωτερική Γίγαμπιτ κάρτα. Όλα καλά.... και έμαθα πως και με άλλες Εν-βίντια 6800 κάνει παρόμοια πράγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.