john.the Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2014 Γεια σας! Είμαι καινούργιο μέλος του φόρουμ. Θεωρώ ότι είναι το κατάλληλο μέρος για να εκθέσω τις "ανησυχίες" μου Λοιπόν, τη στιγμή αυτή, καλούμαι να συμπληρώσω το μηχανογραφικό μου. Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι έχω τη δυνατότητα να επιλέξω μόνο κάποια σχολή της Αθήνας . Αρχικά, ως πρώτη επιλογή, θα βάλω τη σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών, του ΕΜΠ. Ωστόσο, αναμένεται μεγάλη άνοδος των βάσεων και μπορεί να μην καταφέρω την εισαγωγή μου σε αυτό. Αμέσως μετά, σκέφτομαι να βάλω ως δεύτερη επιλογή, το τμήμα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ. Με τα μόρια που συγκέντρωσα περνάω σίγουρα στο συγκεκριμένο. Απλώς θέλω κάποιος να με πληροφορήσεις σχετικά με το αν είναι αξιόλογο το τμήμα αυτό, συγκριτικά με τα υπόλοιπα τμήματα πληροφορικής στην Αθήνα. Επίσης, αν γνωρίζει κάποιος: Ο τίτλος του τμήματος αναφέρει και τις τηλεπικοινωνίες. Ωστόσο στα διάφορα φόρουμ, μου δίνεται η εντύπωση ότι δεν καλύπτεται αρκετά ο συγκεκριμένος τομέας. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά με αυτό; Ευχαριστώ
Γιωργος_Μ Ιούλιος 6, 2014 #2 Ιούλιος 6, 2014 Καλυτερα να μπεις κατευθειαν σε φορουμ της σχολης που σε ενδιαφερει να τους ρωτησεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.