Passenger57 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2014 Καλημέρα.Εχω VIVA στο σπιτι ip τηλέφωνο και χρησιμοποιώ το linksys pap2 συνδεδεμένο με το router της HOL για πρόσβαση στο Ιντερνετ.Το pap2 εχει μια συγκεκριμένη ip που μπαίνω μεσω browser και κάνω ρυθμίσεις.Δεν την θυμάμαι και επειδή μαλλον εχει κολλήσει και δεν εχω viva θελω να μάθω ποια είναι αυτή η IP.Μπορώ να δώ μεσω του router ποια ειναι η IP που χρησιμοποιεί το pap2 για να μπώ και να του κάνω reset? Υπο κανονικές συνθήκες πληκτρολογείς εναν κωδικό στο τηλέφωνο και σου απαντά το pap2 φωνητικά την ip προσβασης ( τώρα μετά τις διακοπές ρεύματος ειναι κολλημένο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 5, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2014 Κατεβασε ενα ip scanner και βρες το. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούλιος 5, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2014 δυστυχως δεν φαινεται να εχει παρει IP το pap2 και ειναι κολλημενο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 6, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2014 Αν παίρνει IP από το dhcp server του modem μπορείς να το βρεις στις αντιστοιχήσεις MAC-IP στη σελίδα του dhcp. Αν δεν παίρνει, αναγκαστικά δοκιμάζεις reset στις εργοαστασιακές ρυθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούλιος 6, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2014 δεν παίρνει ip... αλλα δεν ξέρω πως να γυρίσω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αφού δεν μπορώ να μπώ στο browser στο περιβάλλον ελεγχου του και να κάνω reset... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 7, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2014 Δε γίνεται απομακρυσμένα, πρέπει να πας εκεί που είναι το pap και να το κάνεις reset με το κουμπί που έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούλιος 7, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2014 μα δεν έχει κουμπί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 8, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2014 Λάθος μου. Σήκωσε το ακουστικό και πάτα 4 φορές *. Μόλις σου απαντήσει το IVR πάτα 7 3 7 3 8 # που σημαίνει R E S E T #Ελπίζω να σου παίξει έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούλιος 8, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2014 Αυτό σχολίασα και πιό πάνω...ΔΕΝ ανταποκρίνεται το pap2 με οποιοδήποτε τηλέφωνο και αν συνδέσω επανω του.....εχει κολλημενα-αναμμένα 2 λαμπακια του ethernet kai to phone2 και δεν ανταποκρίνεται....υπάρχει καποιος άλλος τρόπος να του κάνω hard reset? εστω και με βραχυκύκλωμα σημείων στην πλακετα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 8, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2014 Απ' όσο είδα στα εγχειρίδια δεν έχει άλλο τρόπο. Με βραχυκύκλωμα ίσως γίνεται με τον τα πινάκια που έχει απ' όσα είδα εδώ.Κατά τ' άλλα εγγύηση δεν έχει, end of support είναι, οπότε δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούλιος 8, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2014 δυστυχως δεν υπαρχουν αυτά τα πίνς στην πλακέτα μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.