Borg Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2004 Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας για ποια ψήκτρα είναι καλύτερη Από την μια πλευρά η slk είναι από χαλκό αλλά διαβάζω ότι και η XP-90 αυτή η μ@λ@κια με τους σωλήνες κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά Ποια προτείνετε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 26, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 εγω ειδα απο κοντα πανω σε Asus K8N-E Deluxe την ΧΡ-90..........απιστευτη κατασκευη.....τρομερος σχεδιασμος και αντιληψη ως προς την απαγωγη........γενικα με εντυπωσιασε.....απο θερμοκρασιες οντως κανει τρελη δουλεια και χωρις σαματα απο το φουρφουρι......μονο μειονεκτημα που ειδα ειναι η δυσκολια στην εγκατασταση εαν εχεις στριμωγμενο κουτι..........καταλαμβανει μεγαλο ογκο αν και δεν ειναι ιδιαιτερα βαρια.αν ειχα το οικονομικο θα την τσιμπαγα......ειναι πολλα ομως τα ευρωπουλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 26, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 thanx γιώργοΞέρω είναι πακέτο η εγκατάσταση μιας και είχα την slk800uΘυμάσαι τι θερμοκρασίες είχε το άτομο και στα πόσα έτρεχε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Παντως η τιμη της ειναι αρκετα τσιμπημενη ειδικα για λυση αεροψυξης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 26, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 mr paradise lost η SLK-948U ειναι σε καλη τιμη ... αλλα δυσκολα τα πραγματα για ποια , η να μαζεψω κανενα φραγκο για νερο ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 26, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Μιλαω για την xp-90.Aν ψηνεσαι για την xp-90 δωσε κατι παραπανω και βαλε νερακι.Προσωπικα δεν θα εδινα τοσα λεφτα για αεροψυξη.Η 948U πιστευω οτι ειναι η σωστοτερη επιλογη, βαση αποδοσης-τιμης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Νοέμβριος 27, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Σωστος...Δωσε λιγο περισσσοτερα και βαλε υδροψυξη...Αθορυβη και αποτελεσματικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Δεκέμβριος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 greekfragma την δικια μου xp-90 ειδες...και σε ειδα πως την ζαχαρωνες... :P Θερμοκρασιες: A64 3200 @11x230 -1,600 volt room temp = 23-25c idle temp (net surfing 1 hour) =39-40c full load temp (nfsu2 1 hour) =46-47c 1000% καλυτερη απο slk...5-10% χειροτερη απο xp-120...και μλκ μου ,γιατι η xp-120 ηταν μονο 7 ευρω πιο ακριβη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 7, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2004 για όποιον ενδιαφέρεται, έχω μία XP-90 στο κουτί της αχρησιμοποίητη και επειδή δεν βλέπω να προλαβαίνω να την βάλω την δίνω 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gel Δεκέμβριος 11, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 Η 948U σίγουρα είναι μια πολύ καλή ψύκτρα! Πρέπει βασικά να δείς πόσο θόρυβο αντέχεις από τον ανεμιστήρα που θα της βάλεις διότι μπορεί να χρειάζεται περισσότερη ροή αέρα για να διώξει την θερμότητα από τον χαλκό, που σημαίνει οτι ο ανεμιστήρας θα δουλεύει πιό γρήγορα και θα παράγει περισσότερο θόρυβο! Δεν ξέρω επίσης αν χρειάζεται να βγάλεις το back panel πίσω από τη motherboard για να βάλεις το δικό της...Οπότε ακολούθησα τη σίγουρη λύση και προχθές έβαλα μια ΧΡ90. Πραγματικά κορυφαία! Εύκολη στην εγκατάσταση και εντελώς αθόρυβη με τον 90άρη ανεμιστήρα που έβαλα! Λόγω της μεγάλης επιφάνειας δεν χρειάζεται πολύ δυνατό αέρα και έτσι τον έχω και δουλεύει στις 1000-1200 rpm!Πάντως και η 948U είναι πολύ φημησμένη και σε καλύτερη τιμή, αλλά επειδή δεν την έχω δοκιμάσει δε μπορώ να σου πώ....Θερμοκρασίες: Με διπλό Prime maximum 48 C! :worship: Πρίν με την stock ψύκτρα και κάτω από τις ίδιες συνθήκες έφτανα τουλάχιστον 62 C :nuke: και έκανε και σαν μοτοσακό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 11, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2004 η 948 κανει και για 939?Την εχω βαλει στο 754 που εχω αλλα τοτε δεν ειχαν βγει τα socket939 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper18 Δεκέμβριος 13, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2004 Παρε XP 90 .Τα αξιζει τα λεφτα της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.