eleozz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2014 The Witcher Επιτραπεζιο παιχνιδι βασισμενο στο The Witcher και σε ηλεκτρονικη μορφη, ειναι λιγο νωρις ακομα αλλα ακουγεται ενδιαφερον [ame] [/ame][ame] [/ame]
eleozz Ιούλιος 4, 2014 Author #2 Ιούλιος 4, 2014 για να κανετε sign-up για το closed multiplayer beta μπειτε εδω Galaxy - GOG.comγια περισσοτερες πληροφοριες εδω News - Closed Beta Launch: The Witcher Adventure Game - GOG.com
EraserheadX Αύγουστος 7, 2014 #3 Αύγουστος 7, 2014 Μου ήρθε σήμερα invite αλλά με το λίγο που το κοίταξα μου φάνηκε αρκετά πολύπλοκο και το λιτό tutorial που έχει δεν με βοήθησε και πολύ να καταλάβω πως παίζεται.Δεν βοήθησε και το γεγονός ότι σε 1 game που προσπάθησα να παίξω έκαναν quit και οι 3 άλλοι παίκτες σχεδόν αμέσως.
eleozz Αύγουστος 8, 2014 Author #4 Αύγουστος 8, 2014 το δοκιμασα και εγω και μου φανηκε αρκετα ωραιοτο δευτερο κλειδι που δινουν δωστε το σε καποιον ωστε να παιξετε μεταξυ σας 1-2 παιχνιδια για να μαθετε λιγο το παιχνιδι καθως το tutorial δεν βοηθαει τοσο πολυ.
eleozz Νοέμβριος 10, 2014 Author #5 Νοέμβριος 10, 2014 Pre-orderThe Witcher Adventure Game ● GOG.comThis game will be available for download on approximately Nov. 27
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.