FANISTELROOY Ιούλιος 6, 2014 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2014 Δεν είναι ότι με νοιάζει αν κάποιος βάλει και πλύνει το αμάξι του, αλλά εγώ θέλω να είμαι σωστός και να μην μου πει κανείς τίποτα. Εγώ στον δεύτερο με 30 μέτρα βολεύτηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 6, 2014 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2014 Δεν είναι ότι με νοιάζει αν κάποιος βάλει και πλύνει το αμάξι του, αλλά εγώ θέλω να είμαι σωστός και να μην μου πει κανείς τίποτα. Εγώ στον δεύτερο με 30 μέτρα βολεύτηκα.Kαλα ουτε εμενα με νοιαζει. Αλλωστε το κοστος στο νερο της ΕΥΔΑΠ ήταν αστειο... 5,80€. Και οι ανθρωποι εχουν βαλει "πιστολι" στην άκρη για να μην σπαταλιέται το νερο, και πλενουν τα αυτοκινητα τους ανα 1-1,5 μήνα, δεν εχουν βρει τους μαλακες να πληρώνουν και κανουν τρελή κατάχρηση. Απλά οταν ανοιξα το θέμα γυριζα απο το γραφειο και συναντησα την μια απο τις 3 καρακαξες που γρινιαζουν, και μου λεει "Τι θα γινει με αυτους; Τι θα κανουμε; Το ξερεις οτι το νερο ήρθε παλι 5€ παραπανω;" Και σκέφτομαι οτι για ενα πραγματικα αστειο ποσο, πως μπορεις να γινεις εχθρικος με ατομα που μενετε στην ιδια πολυκατοικια, που μπορει να τους χρειαστεις σε μια δυσκολη στιγμή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.