Jump to content

6600gt agp

Διόνυσος

Recommended Posts

Καλησπέρα. Βρήκα αυτήν την κάρτα από μια σελίδα. Ήθελα να ρωτήσω, αξίζει να την πάρω τώρα από εκεί και να περιμένω να ερθεί και να χρεωθώ επιπλέον για την μεταφορά η να περιμένω να τη φερουν εδω; Να σημειώσω ότι η κάρτα έχει 1000ΜHz στη μνήμη και όχι 900 όπως οι άλλες. Θέλω τη γνώμη σας. Ιδού και το link:

http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1121824&Sku=P450-8529&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Το σαιτ είναι Αμερικη...οπότε θα έχεις τα μεταφορικά συν Τελωνείο!

Ειμαστε διάφοροι καμμένοι από το τελωνείο εδω μέσα με αποκορύφωμα τον φίλο Zarras...

Αν βιάζεσαι δες κανα μαγαζι Αγγλία ή Γερμανία που δεν παίζουν τελωνεία στη μέση.

Αμερικάνικη εταιρία που έφτιαχνε τουφέκια και καραμπίνες. Πολλες από αυτές έχουν πρωταγωνιστήσει σε άπειρα γουέστερν!

(είναι και η κωδική ονομασία των Α64 κατασκευής 90μ )

Αρχική απάντηση από darkCount

Αμερικάνικη εταιρία που έφτιαχνε τουφέκια και καραμπίνες. Πολλες από αυτές έχουν πρωταγωνιστήσει σε άπειρα γουέστερν!

(είναι και η κωδική ονομασία των Α64 κατασκευής 90μ )

Να πω αληθεια εγω παντα προτιμουσα τα Colt και Smith&Wenson.

Εγω γιατι πιστευω οτι η 6600 GT θα κανει πολυ πανω απο 200 ευρω. Δεν εχω εμπιστοσυνη στους μαγαζατορες.

Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 13:42]

Να πω αληθεια εγω παντα προτιμουσα τα Colt και Smith&Wenson.

Εγω γιατι πιστευω οτι η 6600 GT θα κανει πολυ πανω απο 200 ευρω. Δεν εχω εμπιστοσυνη στους μαγαζατορες.

Και εγώ αυτής της γνώμης είμαι. Ειδικα για καμιά ΜΣΙ. Η ΜΣΙ πάντως δεν έχει βγαλει ακόμα 6600gt agp, από ότι φαίνεται στη σελίδα τους.

Αρχική απάντηση από JohnnyX

εχει το οverclockers.co.uk 6600 gt agp η οποιες σημειωτεον ολες ειναι στα 900 mhz χρονισμενες ( οι μνημες)

εκτός απο την xfx που ειναι στα 1000

και την gainward golden sample που ειναι στα 1100 ή 1200 νομιζω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.