Darap21 Αύγουστος 1, 2014 Author #142 Αύγουστος 1, 2014 Το άλλαξα θέση..Έχει κανα 2 χιλιοστά κενό με την ram..
Nick74 Αύγουστος 2, 2014 #143 Αύγουστος 2, 2014 γιατι εχω την εντυπωση πως εχεις μισο χιλιοστο αποσταση απο το βραχυκυκλωμα της καρτας γραφικων?χμμμ επισεις η ροη αερα ειναι λιγο περιεργη... τα ανεμιστηρακια της cpu πρεπει να τουμπαρουν ωστε να βγαζει αερα προς την εξοδο του κουτιου (θα μπορουσε βεβαια να αντιστραφει το ανεμιστηρακι στο κουτι, αλλα σε κλειστο κουτι αυτο δε θα ηταν καλυτερο)
HellhammeR Αύγουστος 2, 2014 #144 Αύγουστος 2, 2014 γιατι εχω την εντυπωση πως εχεις μισο χιλιοστο αποσταση απο το βραχυκυκλωμα της καρτας γραφικων?χμμμ επισεις η ροη αερα ειναι λιγο περιεργη... τα ανεμιστηρακια της cpu πρεπει να τουμπαρουν ωστε να βγαζει αερα προς την εξοδο του κουτιου (θα μπορουσε βεβαια να αντιστραφει το ανεμιστηρακι στο κουτι, αλλα σε κλειστο κουτι αυτο δε θα ηταν καλυτερο)είναι πολύ κοντά λόγο του όγκου αλλά δεν έχει πρόβλημα η κάρτα, είχα και εγώ την d14 και ήταν οριακά. Οι γομαρόψυκτρες έτσι είναι όλες.
GdamprXP Αύγουστος 5, 2014 #145 Αύγουστος 5, 2014 Αλάνια συγχαρητήρια ήταν το πιο απολαυστικό θέμα που έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό. Μου φτιάξατε την μέρα πολλά συγχαρητήρια και χαρά στην υπομονή σας. Σόρρυ για το off topic αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ
Nick74 Αύγουστος 6, 2014 #146 Αύγουστος 6, 2014 είναι πολύ κοντά λόγο του όγκου αλλά δεν έχει πρόβλημα η κάρτα, είχα και εγώ την d14 και ήταν οριακά. Οι γομαρόψυκτρες έτσι είναι όλες.Ε κοιτα, κι εγω γομαροψυκτρα εχω αλλα ενα εναμισι εκατοστο το εχω σς αερα... εδω ΑΝ δεν κανω λαθος λογο φωτο νομιζω η αλοσταση ειναι κανα δυο χιλιοστα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.