Jump to content

PC-θύμα κακοποίησης �

R@tNET

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

PC ήταν θύμα κακοποίησης

Σήμερα ένα φιλαράκι μου, έφερε τον υπολογιστή του για να το κοιτάξω γιατί (μου είπε) δεν ανοίγει καθόλου.

Μόλις μου το έφερε τι να πω; Είχε το μαύρο του το χάλι. Τον ρώτησα γιατί είναι έτσι δηλαδή αν του έπεσε από τον τρίτο όροφο και άλλα τέτοια αλλά δεν ήταν αυτό. :blink:

Το παλικάρι μια μέρα δεν του άνοιγε και το άρχισε στις κλοτσιές μια δυο τρις φορές μετά δεν ξανάνοιξε. :blink:

Τώρα εγώ την να του πω

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;;;

ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ;;;

:whistling

-Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!!!

post-1513-1416071369,0817_thumb.jpg

Αυτο δεν ειναι τιποτα.

Εγω απο τα νευρα μου μια μερα του ανοιξα ολοκληρη τρυπα(μποτα με σιδερο μπροστα) και στην συνεχεια σταματησε πανω στο καλοριφερ που ειχα διπλα στο γραφειο.

Περιττο να πω οτι διαλυθηκαν ολα.:clap: :clap:

:mad: Πρέπει να καταδικάζονται αυτή οι χρήστες

αυτή οι βάρβαροι

αυτή οι άσπλαχνοι.

:dots:

post-1513-1416071370,1966_thumb.jpg

Είχα δώσει ένα παλιό υπολογιστη σε ένα φίλο μου (486) πριν 3-4 χρόνια και επαιζε κανα παιχνίδακι(ότι σήκωνετο pc). Μια μέρα σε τελικο CL αν θυμάμαι καλα pao-real στο Cm 2000-2001 έχασε με μεγάλη διαφορά γκολ. Τελικα την πλήρωσε το μηχάνημα. Ανοιξε με κλωτσια την μητρική στα δυο.

Τώρα έχει νέο μηχάνημα αλλα ευτυχώς δεν έπαιξε ακόμα το FM 2005 είναι φαντάρος

Αυτό ήταν παίδες, το μηχάνημα δεν ανοίγει έτσι όπως είναι :confused: και μάλιστα όπως είδα έχει κόψει καλώδια από το τροφοδοτικό !!!!!

Δεν πάει καλά ο κόσμος...

:banging:

Αρχική απάντηση από RootX

Στην θέση του, θα είχα την υπομονή να ασχοληθώ με κάθε υποσύστημα ξεχωριστά.

LMAO......τι εκανε ο τρελος.....!Μετα ο σκληρος δισκος λειτουργουσε...απλα ειχε μερικα bad sectors.....χε!χε!

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

To καημενο.....Εχει αναγκη απο ζεστασια και θαλπωρη! Ερχονται και Χριστούγεννα......

:rofl::rofl::rofl:

Εγώ φερόμουν έτσι σε ένα παλιό κηνιτό.Τελικά το κινιτό τα έφτυσε αλλά τέτοια κτηνωδία στο pcaki μου δεν κάνω ακόμα και αν βγώ 2ος στο nfsu2 για ελάχιστα εκατοστά του δευτερολέπτου:p

Αρχική απάντηση από JiMeS [Σήμερα, στις 16:19]

:rofl::rofl::rofl:

Εγώ φερόμουν έτσι σε ένα παλιό κηνιτό.Τελικά το κινιτό τα έφτυσε αλλά τέτοια κτηνωδία στο pcaki μου δεν κάνω ακόμα και αν βγώ 2ος στο nfsu2 για ελάχιστα εκατοστά του δευτερολέπτου:p

:OT:

Τρομερό το nfsu2... δεν παίζεται..

:worship: :worship: :worship: :worship:

Kαμία σχέση με το ένα... :T:

:OT:

Αρχική απάντηση από RootX

Στην θέση του, θα είχα την υπομονή να ασχοληθώ με κάθε υποσύστημα ξεχωριστά.

Ελπίζω εσύ να έχεις καλύτερο σημάδι. Τρεις βολές και δεν πέτυχε το κέντρο. :p

Τουλάχιστον ας του έκανε ένα χαμόγελο από τρύπες.

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

To καημενο.....Εχει αναγκη απο ζεστασια και θαλπωρη! Ερχονται και Χριστούγεννα......

Πες τα πές τα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.