Jump to content

Aνοιγμα Ports

JohnnyX

Recommended Posts

Ρε παιδια πως ανοιγουν τα μαμιμενα to ports στο jetspeed 500/500i ?

To azareus δε δουλευει καθολου και πολλα αλλα προγραμμα τον περνουν

Ποια ειναι η ακριβής διαδικασία ?

εύκολο ανοίγεις το browser σου(εξπλορερ ή φαιρφοξ)

πληκρολογεις την διευθυνση 192.168.1.1

πατας στο security (κάτω αριστερα) δίνεις το κωδικο

στο Security Interfaces έχει μια επιλογή Advanced NAT Configuration το πατάς (κάτω)

μετά πατας (και αυτό κάτω) το Add Reserved Mapping.

στο Global IP Address τα αφήνεις 0.0.0.0 για να στα αλλάζει όταν αλλάζεις κι εσύ διεύθυνση.

στο Internal IP Address βάζεις την ΙΡ του υπολογιστσή σου.(αν δεν την ξέρεις πας εναρξη εκτέλεση cmd enter. σου εμφανίζει ενα dos παραθυρο. πληκτρολογής την εντολή ipconfig και enter. εκεί που λέει διεύθυνση ΙΡ είναι αυτό που ζητάς) βάζεις λοιπόν την ΙΡ σε αυτο το σημείο.

στο Transport Type διαλέγεις τη είδος πρωτόκολλο επικοινωνιας θα έχεις(συνήθως αυτό είναι tcp ή udp) το διαλέγεις

και στο Port Number βάζεις την πόρτα που θες να ανόξεις..

Όταν τα συμπληρώσεις αυτά πάς στο system (κάτω αριστερα) και το πατας.

στο δεξιό τμήμα πατας το Save Config επάνω περιμένεις να σώσει τις ρυθμήσεις και το κλείνεις το παράθυρο. κάνεις μια επανεκίνηση modem και πρόγραμμα και είσαι έτοιμος. Αυτά μετά από ουζοκατάνοιξη ο΄ποτε αν έκανα λάθος κάτι μην βαράτε

To περιμενα οτι θα μου ελεγες και εσυ το ιδιο

Αυτην ακριβως την οδηγια την εχω ξανακουσει αλλα....κοιτα τη περνω απο το modem

An error occurred while processing the form.

Error log (most recent errors first; times are in seconds since last reboot):

1980719 webserver webserver:Error adding NAT reserved mapping pool item0

Τι εκδοση firmware εχεις ?

"στο Transport Type διαλέγεις τη είδος πρωτόκολλο επικοινωνιας θα έχεις(συνήθως αυτό είναι tcp ή udp) το διαλέγεις

και στο Port Number βάζεις την πόρτα που θες να ανόξεις.." Και Add reserved mapping μετά system

Αν πάλι σου βγάζει error, καλύτερα να το επαναφέρεις στα factory defaults (System/default config) . Μετά ξαναφτιάξε την σύνδεση απο την αρχή και συνέχεια με το port fwrd.Δεν είναι θέμα firmware, εγώ ακόμα εχώ την 7.2.6.1 χωρίς προβλήματα.

εκανα upgrade

η μονη διαφοροποιηση ειναι οτι πλεον σου δινει port range και αν ειναι internal η external

Φωσικα ομως...δε δουλευει και το error παει συννεφο

Μηπως υπάρχει κάποια προβληματική ρύθμιση στα setting του connection και το εμποδίζει αυτο ?

λοιπόν ακολούθησε κανονικά την διαδικασία αςτο το ρημάδι να σου βγάζει λάθη. Εσύ βάλε κανονικά τα πορτ και μετά απλά κάνε save. κάνε και μια επανεκίνηση το router. και ξανα μπες μέσα στο 192.168.1.1 Αν θυμάμε καλα την πρώτη φορά κι εμένα μου έβγαζε λάθη αλλά όταν το έκανα επανεκίνηση είχαν μπει τα πορτσ κανονικα. δοκίμασε το δεν έχεις τίποτα να χάσεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.