xdoc Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2014 Εχω ενα UPS Powerware 9120 στο οποίο παρέδωσε πνεύμα ενα απο τα 2 ανεμιστηράκια που έχει. Η ερώτηση ειναι επειδή δεν μπορώ να βρώ ιδίων χαρακτηριστικών ως προς τα Αmper ανεμιστηράκι μπορώ να το ανικαταστήσω με κάποιο με λιγώτερα Αmper? (Τα χαρακτηριστικά ειναι 92χ92χ25 12vdc 0.43A 2πινο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούλιος 3, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 Εχω ενα UPS Powerware 9120 στο οποίο παρέδωσε πνεύμα ενα απο τα 2 ανεμιστηράκια που έχει. Η ερώτηση ειναι επειδή δεν μπορώ να βρώ ιδίων χαρακτηριστικών ως προς τα Αmper ανεμιστηράκι μπορώ να το ανικαταστήσω με κάποιο με λιγώτερα Αmper? (Τα χαρακτηριστικά ειναι 92χ92χ25 12vdc 0.43A 2πινο)Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιούλιος 3, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 Από τα Α του εργοστασιακού ανεμιστήρα εκτιμώ ότι αυτός είναι πολύστροφος. Οπότε αυτός που θα περάσεις φρόντισε να είναι παραπλήσιας ισχύος για να μην εχεις θέματα υπερθέρμανσης καλοκαιριάτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιούλιος 3, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 Από τα Α του εργοστασιακού ανεμιστήρα εκτιμώ ότι αυτός είναι πολύστροφος. Οπότε αυτός που θα περάσεις φρόντισε να είναι παραπλήσιας ισχύος για να μην εχεις θέματα υπερθέρμανσης καλοκαιριάτικα. Οπως τα λές ειναι,(~ 3500-4000 rpm) δυστυχώς δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό :cry: και ψάχνω τωρα να βρω κάποιον κοντα στα εργοστασιακά Α (ειναι και δυσεύρετοι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιούλιος 3, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 Εδώ είσαι - ZALMAN ZM-F2 PLUS 92MM SILENT FAN - Έχω τέτοιους καμμιά 6-7 χρόνια τώρα. Στροφάρουν περίπου 3000-3100 αλλά εννοείται ότι σε τέτοιες στροφές θα έχεις και θόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιούλιος 6, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2014 Πιο κοινός ανεμιστήρας απ αυτό που περιγράφεις δεν υπάρχει, απλώς ψάχνεις σε λάθος είδος μαγαζιού. ..Πας σε ηλεκτρονικαδικα όχι κομπιουτεραδικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.