August21 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2014 Καλημέρα, First time poster, long time lurker, που λένε και οι αγγλοσάξωνες, και με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τα παιδιά του site, γιατί φτιάχνω πρώτη φορα υπολογιστή μονος μου και το site με έχει βοήθησει παρα πολύ. Στο ζήτημα μας τώρα, θέλω να αγοράσω ένα monitor 27", μέχρι 350 Ευρώ. Μέχρι τώρα, εχω καταλήξει σε αυτό: iiyama (γύρω στα 310 Ευρώ)και σε εκείνο:Monitors & Projectors - MX279H - ASUS (γύρω στα 320 Ευρώ)Η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω πολλά για τα monitor, γι'αυτό θα ήθελα την συμβουλή κάποιου/κάποιας που ξέρει. Δηλαδή, ποιο απο τα δυο είναι καλύτερο; Ή μήπως υπάρχει κάποιο ακόμα καλύτερο (σε αυτή τη τιμή) που εγώ δεν το ξέρω; Η χρήση θα είναι...γενική. Λίγο gaming (ξέχασα να αναφέρω οτι η οθόνη θα πρέπει να έχει τουλάχιστον μια είσοδο HDMI, γιατί θέλω να βάλω και την κονσόλα), λίγο επεξεργασία φωτογραφιών (ήμι-επαγγελματικά), λίγο web browsing, λίγο παρακολούθηση ταινιών. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά η κάρτα μου είναι αυτή:Graphics Cards - GTX770-DC2OC-2GD5 - ASUSΕυχαριστώ!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.