georgeks78 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2004 Εχω στα χερια μου μια 9600ΧΤ της ASUS που μαλλον εχει πεθανει. Στην αρχη κολλαγε καθε φορα που ανοιγα το word , εσβηνε η οθονη και τιποτα μονο ρεσετ για να επανελθει. Τωρα δεν αναβει καν το pc. Που μπορω να βρω το οριτζιναλ βιος για να το ξαναπερασω και με ποιο προγραμμα? Ειχε κανεις παρομοια εμπειρια με τετοια καρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Νοέμβριος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 απο πλαισιο την πηρεςΓιατι να φταιει το ΒΙΟΣ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Νοέμβριος 25, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 τη πηρε φιλος απο φλεα, φοβαμαι μην ειχε κανει μαιμουδιες ο προηγουμενος ιδιοκτητης. Απλα για να ειμαι σιγουρος θελω να περασω το κανονικο της βιοςΣτο site της Asus δεν υπαρχει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Νοέμβριος 25, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Για δες εδω,κατι εχει!!http://www.unoid.net/9600pro/bios.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Νοέμβριος 25, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 THX θα το δοκιμασω αμεσως. Την ειχα βαλει πανω στο πισι τωρα και δεν αναβε καν. Με λιγη ταλαιπωρια εβγαλα τη ψυκτρα της ASUS και εβαλα μια προχειρη δικη μου. Το μηχανημα πηρε μπρος αλλα μετα τη πρωτη οθονη (γενικες πληροφοριες , bioς κτλ. σβηνει η οθονη) Πατωντας delete για να μπω στο βιος μπαινει κανονικα χωρις να σβησει και βλεπω υο βιος. Σβηνει μολις παει να περασει την πρωτη οθονη. Τι στο διαολο ειναι αυτο πρωτη φορα το βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Νοέμβριος 25, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Το σιτε εχει ολα τα βιος εκτος της ασους. ΓΜΤ. Θα δοκιμασω με αυτο της ΑΤΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.