DarkSaga Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2014 Από Android Galaxy S3 i9300 έχασα κάποια αρχεία encrypted με ένα Lock gallery ,¨οχι κάτι σοβαρό. Ξαφνικά η κάρτα μου λέει θέλει format (και στο κινητό και στο pc) έχω δοκιμάσει ανεπιτυχώς τα Get Back Data (δε βρίσκει αρχεία) Test Hard Disk (δεν υποστηρίζει το rfs της Samsung) για Rebuild partition table Recuva (δε βλέπει καν το partition)Rescue images (δεν βρήκε κανένα αρχείο)Partition Guru Pro (trial δε βρήκε κανένα αρχείο)Easeus Data Recovery (δεν κατάφερα να παίξει)Mini Tool Power Data Recovery (δεν βρήκε τίποτα)και 2-3 trial ακόμα για Android specific recoveryκανένα δεν βρήκε κανένα φάκελο και κανένα αρχείο,πολύ περίεργο...καμια γνώμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 2, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 Λευτέρη, παίζει η microSD να είναι Transcend? Πολλά S3, S4, και Note II στα καλά καθούμενα έκαιγαν τις SD. Είναι γνωστό θέμα δυστυχως. Φοβάμαι ότι την έβγαλε off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 2, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 Μου το έκανε και εμένα το note2 με μια Sandisk class10. Είχα παγώσει την εγγραφή video και το ξέχασα έτσι. Όταν μετά έτρεξα το ES FileExplorer (με root) κόλησε το κινητό οταν προσπάθησα να κάνω browse την κάρτα. Αποτέλεσμα σαν και το δικό σου. Τα βρήκα & έσωσα όλα με το getDataBack for FAT αλλά το format δεν το γλύτωσα. Από win/linux φαινόταν σαν να είναι raw χωρίς partition. Αυτό πριν 3 μήνες αλλά δεν έχει φανεί άλλο προβλημα από τότε. Εσύ όμως είχες κρυπτογραφηση εε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 3, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 kingston 16GB sdc10/16gbN05080001.A01LF έχει πελαγώσει με τις SD, και στη nikon την compact και στα κινητάαπό φάβα σε φάβα σε πάω.... ψωνίζω με βάση την εγγύηση ,και καλά lifetime άρα παίζει και να αντέξει αλλά έχω χάσει πολύ υλικό τελικά...P.S. έχετε κάτι αξιόπιστο να προτείνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 3, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 Λευτέρη σε S3/S4 έχω 2 και χρησιμοποιώ απο αυτές (32άρες)[ame]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005FY61EK/ref=oh_details_o08_s02_i00?ie=UTF8&psc=1[/ame]Μέχρι στιγμής ΚΑΝΕΝΑ θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιούλιος 3, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 σε samsung και εγώ με transend 16GB class10 όταν αυτές ήταν το γρηγορότερο microSD της αγοράς το ίδιο θέμα. Με format επανερχόταν η κάρτα αλλά bye-bye στα δεδομένα. Τελευταία χρησιμοποιώ sandisk android έκδοση (κόκκινο-γκρί χρώμα) και δεν έχουν δείξει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Δοκιμάστηκαν κατά διαστήματα σε κινητά-tablets και δεν είχα θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούλιος 7, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2014 [MENTION=559]vagsk[/MENTION] και να μην την έκαψε,δεν την έχω φορμάρει ακόμα, άχρηστο μου κάνει τα δεδομένα μου όντως bye bye όπως τα λες...δεν είμαστε για τέτοια κάθε τρεις και λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.