Dagalidis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2004 Λοιπόν εδώ είμαστε....... Ηρθε η ώρα για να πάμε σε ADSL επιτέλους αλλά δυστιχώς ακόμη δεν μπορώ να συνδεθώ και δεν καταλαβαίνω αρκετά από τις παραμέτρους που χρειάζεται..... Θα πάρω αύριο ένα DEMO Acccount από την FORTHNET για να δώ εαν μπορώ να συνδεθώ..... Οσοι γνωρίζετε και καταλαβαίνετε μπορείτε να μου πείτε και εμένα τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω.... Σας δίνω μερικά SCREEN και περιμένω βοήθεια....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 25, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Είμαι συνδεμένος ή ΟΧΙ ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 25, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Μερικές ακόμη λεπτομέρειες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 25, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Τώρα να θεωρίσω θετικό το γεγονός ότι με βάλανε στο νέο DSLAM ALCATEL και όχι στο παλιό φορτωμένο DSLAM Της INTRACOM ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 25, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Eίμαι περίπου 40 μέτρα σε ευθέια από το κέντρο του ΟΤΕ της ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ και πιστεύω να μην έχω θόρυβο αλλά δεν ξέρω αν τελικά θα πετύχω καλά PING και Downloads..... Exω πεθάνει από την αγωνία αλλά μάλλον αύριο θα έχω επιτέλους την κανονική μου σύνδεση...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 25, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Παιδιά συνδέθηκα...... :worship: :worship: :worship: :T: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 25, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Σαν αρχή είπα να δοκιμάσω DownLOAD και πραγματικά πετάει ........ :D Ας ελπίζω να κρατήσει τους ρυθμούς του και μετά το πέρας της βδομάδας...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Νοέμβριος 25, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Aντε welcome to club Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 25, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Ειμαι με DEMO 3 ημερών και πιθανότατα αύριο ή την Δευτέρα θα έχω κανονικό account..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Νοέμβριος 25, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 και εγω εβαλα το adsl box απλα κορυφη!!!τωρα πηρα και ενα us robotics ρουτερακι...modem :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 26, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Ωραίο πράγμα το DSL ..... Εχθές κατεύασα το NFSU2 Demo σε 2 ώρες και 25 λεπτά περίπου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Νοέμβριος 26, 2004 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Mε demo ασχολείσε ρε συ? Μπές στα βαθιά.... lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Νοέμβριος 26, 2004 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Welcome to ADSL club. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpyNet Νοέμβριος 26, 2004 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 που μπορουμε να βρουμε ενα προγραμμα που να μας δινει τετοιες πληροφορίες όπως του crypto π.χ. για alcatel 530 συνδεμενο με lan στον υπολογιστη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 26, 2004 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Καλωσ ηλθες στην πιο "γρηγορη" παρεα..... (τωρα και στο 090χχχχχχ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 26, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 07:54] Mε demo ασχολείσε ρε συ? Μπές στα βαθιά.... lol Aπό σήμερα ή την Δευτέρα θα έχω την κανονική σύνδεση της Forthnet ADSL in a Box ...... Πρέπει να είμαι από τα πρώτα Ports που συνδέονται στο νέο dslam Alcatel της Κων/πόλεως της Πάτρας...... Ομως δεν ξέρω τι ρυθμίσεις να κάνω από εδώ και πέρα για να βελτιώσω την σύνδεση......:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 26, 2004 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Καλορίζικη και καλοκατέβαστη. Είναι άλλη φάση το μόνιμο net σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 26, 2004 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis............... Πρέπει να είμαι από τα πρώτα Ports που συνδέονται στο νέο dslam Alcatel της Κων/πόλεως της Πάτρας...... ........: Να ευχεσε να διατηρηθει η ταχυτητα σε αυτα τα επιπεδα αν και το βλεπω λιγο δυσκολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 26, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 13:49] Να ευχεσε να διατηρηθει η ταχυτητα σε αυτα τα επιπεδα αν και το βλεπω λιγο δυσκολο ΩΧ...... Γαμώτη μου ..... Τα ίδια είπες και στον HELLY σ'ενα από τα meeting και το παιδί από τότε έχασε το ADSL του..... DJD..... Τhanks man..... :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 26, 2004 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Dagalidis ΩΧ...... Γαμώτη μου ..... Τα ίδια είπες και στον HELLY σ'ενα από τα meeting και το παιδί από τότε έχασε το ADSL του..... .... Εγω για το καλο σου τα λεω για να μην απογοητευτεις στην συνεχεια περισσοτερο :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.