Jump to content

ADSL - To ιστορικό μιας επιτυχίας ....

Dagalidis

Recommended Posts

Λοιπόν εδώ είμαστε.......

Ηρθε η ώρα για να πάμε σε ADSL επιτέλους αλλά δυστιχώς ακόμη δεν μπορώ να συνδεθώ και δεν καταλαβαίνω αρκετά από τις παραμέτρους που χρειάζεται.....

Θα πάρω αύριο ένα DEMO Acccount από την FORTHNET για να δώ εαν μπορώ να συνδεθώ.....

Οσοι γνωρίζετε και καταλαβαίνετε μπορείτε να μου πείτε και εμένα τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω....

Σας δίνω μερικά SCREEN και περιμένω βοήθεια....... :(

post-153-1416071368,9888_thumb.jpg

Eίμαι περίπου 40 μέτρα σε ευθέια από το κέντρο του ΟΤΕ της ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ και πιστεύω να μην έχω θόρυβο αλλά δεν ξέρω αν τελικά θα πετύχω καλά PING και Downloads.....

Exω πεθάνει από την αγωνία αλλά μάλλον αύριο θα έχω επιτέλους την κανονική μου σύνδεση...... :D

Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 07:54]

Mε demo ασχολείσε ρε συ? :p Μπές στα βαθιά.... :p lol

Aπό σήμερα ή την Δευτέρα θα έχω την κανονική σύνδεση της Forthnet ADSL in a Box ...... :D

Πρέπει να είμαι από τα πρώτα Ports που συνδέονται στο νέο dslam Alcatel της Κων/πόλεως της Πάτρας......:T:

Ομως δεν ξέρω τι ρυθμίσεις να κάνω από εδώ και πέρα για να βελτιώσω την σύνδεση......:giveup:

Αρχική απάντηση από Dagalidis

...............

Πρέπει να είμαι από τα πρώτα Ports που συνδέονται στο νέο dslam Alcatel της Κων/πόλεως της Πάτρας......:T: ........:

Να ευχεσε να διατηρηθει η ταχυτητα σε αυτα τα επιπεδα αν και το βλεπω λιγο δυσκολο

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 13:49]

Να ευχεσε να διατηρηθει η ταχυτητα σε αυτα τα επιπεδα αν και το βλεπω λιγο δυσκολο

ΩΧ...... Γαμώτη μου .....

Τα ίδια είπες και στον HELLY σ'ενα από τα meeting και το παιδί από τότε έχασε το ADSL του..... :(:p

DJD..... Τhanks man..... :daisy:

Αρχική απάντηση από Dagalidis

ΩΧ...... Γαμώτη μου .....

Τα ίδια είπες και στον HELLY σ'ενα από τα meeting και το παιδί από τότε έχασε το ADSL του..... :(:p ....

Εγω για το καλο σου τα λεω για να μην απογοητευτεις στην συνεχεια περισσοτερο:hehe: :hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.