c.w.u.d.k Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Εχω προβλημα με την καρτα γραφικων μου και θελω να παρω καινουργια, καποια οικονομικη και καλη. Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει, δινοντας μου καποιες επιλογες-λυση γιατι δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις? Η καρτα που ειχε πανω ο υπολογιστης ηταν η geforce 8600gt 512mb ddr2. Ολα της τα χαρακτηριστικα ειναι στο ακολουθο λινκ :http://www.hwcompare.com/4465/geforce-8600-gt-512mb-ddr2/Ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmail115 Ιούλιος 2, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 Φίλε μου για αρχή θα πρέπει να μας βοηθήσεις κι εσύ αναφέροντας μας και ταυπόλοιπα εξαρτήματα του pc σου, καθώς και το διαθέσιμο μπάτζετ σου και για πιο σκόπο σκοπεύεις να την χρησιμοποιείς, πχ. για παιχνίδια, για home cinema κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.w.u.d.k Ιούλιος 2, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 Φίλε μου για αρχή θα πρέπει να μας βοηθήσεις κι εσύ αναφέροντας μας και ταυπόλοιπα εξαρτήματα του pc σου, καθώς και το διαθέσιμο μπάτζετ σου και για πιο σκόπο σκοπεύεις να την χρησιμοποιείς, πχ. για παιχνίδια, για home cinema κλπ...Αυτα γράφει η μητρική:Κωδικό- 7G6117 04839Fc GIGABYTE QUAND GA-946GMX-S2, CORE CPU SUPPORTΕχω windows 7- 64bit , και το μηχανημα ειναι 4 πυρηνο με 1 tera σκληρο. Σε βοηθουν αυτα καθολου? Το διαθεσιμο μπατζετ μεχρι 50-60ευρω περιπου και η χρηση ειναι πιο πολυ ιντερνετ και ταινιες παρα τα παιχνιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmail115 Ιούλιος 2, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 Τότε δεν χρειάζεσαι κάτι το ιδιαίτερο. Γιατί δεν ξεκινάς ρίχνοντας μια ματιά στις αγγελίες του φόρουμ; Πάντα βρίσκονται πολύ καλές περιπτώσεις και απο αξιόπιστα άτομα, άσε που μπορεί να βρείς κάποια και με υπόλοιπο εγγύησης! Προσωπικά θα σου πρότεινα αφού την θέλεις για τόσο απλή χρήση να πας σε μεταχειρισμένη... ρίξε μια ματιά κι εσύ και θα κάνω μια έρευνα αγοράς κι εγώ και επανέρχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
c.w.u.d.k Ιούλιος 2, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 οκ ! προτιμω να σου πω την αληθεια να παρω καινουρια. Θα ριξω μια ματια στις αγγελιες που λες προς το παρον και βλεπουμε .. ! ευχαριστω πολυ παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.