Jump to content

χαμηλοβαθμες σχολες πληροφορικης

clumsy paws

Recommended Posts

καλησπερα. βγηκαν τα αποτελεσματα των πανελλαδικων και εχω 12.958 μορια. σκεφτομουν να ασχοληθω με την πληροφορικη. γενικα μου φαινεται ωραια η ιδεα του game designing η να σχεδιαζω γενικοτερα στο πισι.

σκεφτομουν τις σχολες : μηχανικων σχεδιασης προιοντων και συστηματων στην συρο , το ΤΕΙ πληροφορικης στην αθηνα και γενικα πληροφορικη σε επαρχια. μπορει κανεις να με βοηθησει; δεν ξερω τι να επιλεξω και τι ταιριαζει σε αυτο που θελω. προτιμω software

Μπορούν να έχουν και στα 2 κλίση. Μετά εξαρτάται από σένα το τι θα ακολουθήσεις. Και φυσικά μην περιμένεις από τη σχολή να σου μάθει τα πάντα. Τα περισσότερα και τα σημαντικότερα θα τα μάθεις μόνος σου με γκούγκλισμα και διάβασμα.

Ολα τα ΤΕΙ πλέον, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων έχουν πάνω κάτω τα ίδια τα ίδια μαθήματα. Η υποδομή/οργάνωση αλλάζει μόνο.

Δεν θα το έλεγα - το όνομα είναι ίδιο - στο πρόγραμμα δεν υπάρχει συνενόηση

εκτός αν κάποια υιοθέτησαν το νέο πρόγραμμα άλλων (έχει συμβεί και στο παρελθόν).

Οι διαφορές θα εντοπίζονται λογικά στα μαθήματα επιλογής (5ο εξαμ και πάνω)

όπου παίζει ρόλο το πεδίο στο οποίο δραστηριοποιούνται οι διδάσκοντες.

[MENTION=5804]neuromancer[/MENTION] Αμα μπούμε σε λεπτομέρειες ναι, αλλά οπως είπα πανω-κατω :p Το λέω έτσι για να μη μπερδεύεται ο OP.

Ας βρεί μια σχολή πληροφορικής(αφου αυτό θέλει) κοντά στο σπίτι του και να μην σκοτίζεται για το ποια είναι πιο καλή.

Δεν αξίζει πλεον να μετακομίσεις αλλου και να πας σε σχολή που υπάρχει ήδη στην πόλη σου*--> εφόσον έχεις τον βαθμό να περάσεις και στις 2.

οοπα σορρυ βλακεια μου. οχι ηλεκτρολογων μηχανικων. μηχανολογων μηχανικων!!

Οι σχολες ΤΕΙ που εχουν στο τιτλο Ηλεκτρολογος σε σπουδαζουν αυτο το πραγμα καμια σχεση με το Πολυτεχνειο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.