Jump to content

Headphones Max. 70E

pantelis20

Recommended Posts

εχεις ακουστικα τωρα? αν ναι και ειναι καπως της προκοπης προτείνω μια κάρτα ηχου πρώτα

αλλιως μια επιλογη ειναι superlux 668hd ,aurvana live! και 2 αλλα που δε θυμαμαι

sennheisser , audio technica, grado, denon,beyerdynamic ειναι απο τις καλες μαρκες, εμπειρία εχω με αυτα που ανέφερα πάνω (και πολλα χειροτερα μετα :p).

για τα m50 εχω ακουσει πως ειναι και αυτα πολυ καλα νομιζω θα σε ικανοποιησουν! :) (ειναι κλειστου τυπου(closed) =δεν αφηνουν να περασει-βγει ηχος στο περιβαλλον, υπαρχουν και semiopen - open η καθε κατηγορια εχει τα +- της σε περιπτωση που θελεις να το ψαξεις λιγο παραπανω ) αναλογα και με τι μουσικη ακους κλπ .

Να ξερεις οτι με το κυκλωμα ειχου της μητρικης σου δε κανεις πολλα- ιδικα αμα τα ακουστικα εχουν μεγαλη αντισταση. Αμα θελεις να δεις πραγματικη αλλαγη χρειαζεται και καρτα ηχου. ( εχω μια soundblaster z προσωπικά) [http://www.overclock.net/t/997468/differences-between-on-board-and-a-sound-card ]

Να κοιταξω για τα μεταχειρισμενα audio technica που ανεφερα η να παρω τα denon με 60 ευρω?(αρχικη εχουν 190 :o)

denon d1100 = creative aurvana live με αλλο αυτοκολλητο

ΔΕΝ χρειαζεσαι κατι το ιδιαιτερο για τα συγκεκριμενα, αν θες surround για τα games / ταινιες παιρνεις αργοτερα μια audigy FX στα 30 ευρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.