Jump to content

Ποιό τροφοδοτικό μεχρι 100 ευρω (συμπ. ΦΠΑ)?

HighT3ch

Recommended Posts

Zarras απ'οτι βλεπω εισαι ο ενοχλητικος της παρεας αλλα δεν πειραζει παντα υπαρχουν ατομα σαν και σενα. Anyway θα σου απαντησω σε ολες σου τις ερωτησεις. Λοιπον πρωτον και κυριον το οτι αν καποιος δινει 150 και 200 ευρω για τροφοδοτικο ποσως με ενδιαφερει, εγω ζηταω κατι να κανω την δουλεια μου τωρα με την παρουσα κατασταση. Τωρα χρησιμοποιω 2 τροφοδοτικα οχι επωνυμα (modded να ανοιγουν και να κλεινουν μαζι) ενα 300W + 250W. Το συστημα ψυξης που χρησιμοποιω ειναι ιδιοκατασκευη με δεξαμενη 25 λιτρων (απιονισμενο νερο και 5 λιτρα αντιψυκτικο υγρο υψηλων προδιαγραφων -37 βαθμους) με ενα καταψυκτη "βουτηγμενο" μεσα στην δεξαμενή. Μεσα στην δεξαμενη υπαρχει αντλια 1000 λιτρων/ωρα και δυνατοτητα ανυψωσης 1,48 μετρα η οποια στελνει το νερο μεσα απο σωληνες σιλικονης σε ενα water block της Swiftec. Το ολο συστημα των σωληνωσεων καθως και το block και η γυρω περιοχη στον επεξεργαστη ειναι μονωμενα με armaflex και τσιχλα (αυτη που ερχετε με το Mach). Οι θερμοκρασιες που εχω κυμαινονται απο 1-3 βαθμους μεχρι 10-15 αναλογα το load στην CPU. Τι αλλο με ρωτησες... αα ναι περι vertex processors. Χρησιμοποιησα το RivaTuner 2.0 RC15.2. Αυτο υποθετω πως το ξερεις απλα κανεις "λαμογιέ" ερωτηση. Ελπιζω οι απαντησεις μου να πλησιαζουν εστω τα δικα σου standards.

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 16:25]

Mπορει να μην ειναι αστειο...αλλα εγω γελαω 5 λεπτα με την απαντηση σου αυτη....νευρικο με επιασε...

Χτυπας το κουδουνι κ ανοιγουν...ελα βρε Ζαρρα...χαλαρωσε λιγακι.....:coax: χε!χε!:p

...εμπρος....ποιος ειναι.........?? ο mr vertex......let me in..........:D :D :D :D

...Περα απο την πλακα με ενα tagan 480 θα εισαι μια χαρα με το συστημα που αναφερεις....απλα να ξερεις οτι οταν εχεις τσιτα ολα τα ρευματα....ειναι πολυ πιθανο να χρειαστεις και καποιο mod....και ξαναλεω αυτο δεν ειναι standar.....

Να σου πω και εγω για Tagan το βλεπω πηγα σημερα και ειδα το 420W με το window στο πανω μερος και με εντυπωσιασε η ποιοτητα κατασκευης του και γενικα το συνολο. Οποτε μαλλον βλεπω να παιρνω το Tagan 480W για να ειμαι καλυμενος.

Αρχική απάντηση από xylokastro [Χθες, στις 23:40]

ocz 520 watt με 115 τελικη

Φιλε που την βρηκες αυτη τη τιμη? Γνωριζει κανενας αν το εχει φερει κανενα μαγαζι στην Ελλαδα

Αρχική απάντηση από xylokastro

ρωτα τον spc

Πως τα πετας ολα ετσι χυμα??????λοοοολ....

Ριξε κ εδω μια ματια....!

Overboost LTD.

83 IMITTOU STR. 15235 VRILISSIA ATHENS, GREECE

Tel +30 210 810.5004

Fax +30 210 810.5297

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 15:01]

Πως τα πετας ολα ετσι χυμα??????λοοοολ....

Ριξε κ εδω μια ματια....!

Overboost LTD.

83 IMITTOU STR. 15235 VRILISSIA ATHENS, GREECE

Tel +30 210 810.5004

Fax +30 210 810.5297

:rofl: :rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.