Jump to content

Ποιό τροφοδοτικό μεχρι 100 ευρω (συμπ. ΦΠΑ)?

HighT3ch

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα PSU για το συστημα μου και δινω μεχρι 100 ευρω (συμπ. ΦΠΑ) θα ηθελα μια ωριμη γνωμη για το ποιο PSU ειναι καλο. Σας ενημερωνω πως "παιζω" καλο overclocking με AMD (Barton), εχω GF 6800 NU (αλλα OCed) 2 σκληρους και 2 CD/DVDs. Περιμενω τις προτασεις σας (ξαναλεω ομως ωριμες ).

Ευχαριστω :)

Φιλτατε 3 λυσεις προτεινω εγω.....:

1. Tagan 480... δοκιμασμενη λυση απο αρκετους χρηστες εδω μεσα

2. Ενερμαξ 480... --------------------------//---------------------------------

3. Φορτον 400αρη

Οι 2 πρωτες λυσεις ειναι γυρω στα 100, ισως και λιγο παραπανω και η 3 λυση γυρω στα 70 αν θυμαμαι καλα

Εμενα προχθες μου εστειλαν ενα φυλλαδιο απο το e-shop κι εχει μεσα το tagan 105 ευρω μαζι με το φπα.Δοκιμασμενη λυση και η καλυτερη τιμη που ειδα τελευταια.

Εγω θα σου προτεινα να βαλεις αλλα 20 ευρω και να παρεις το fortron 460W απο Πλαισιο.

To tagan420W i-xeye δουλευει μια βδομαδα τωρα στο συστημα της υπογραφης με αριστη συμπεριφορα και καλες τασεις, και ειναι και πολυ μουρικο!

Αρχική απάντηση από HighT3ch [Χθες, στις 20:03]

Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα PSU για το συστημα μου και δινω μεχρι 100 ευρω (συμπ. ΦΠΑ) ...... Σας ενημερωνω πως "παιζω" καλο overclocking με AMD (Barton), ..... (ξαναλεω ομως ωριμες ).

...lol

Ο Zarras η προσωποποιηση της ωριμοτητας μας διαφωτισε και αποστομωσε ολους με την απάντησή του. Οι υπολοιποι οπως καταλαβατε πρεπει να πατε να κρυφτειτε στα "λαγουμια" σας.

Αρχική απάντηση από HighT3ch

Ο Zarras η προσωποποιηση της ωριμοτητας μας διαφωτισε και αποστομωσε ολους με την απάντησή του. Οι υπολοιποι οπως καταλαβατε πρεπει να πατε να κρυφτειτε στα "λαγουμια" σας.

Έλα βρε, μην παρεξηγήσε :)

Είτε κάποιο από τα Tagan είτε το Fortron θα σε καλύψουν :)

Αρχική απάντηση από HighT3ch

xa!xa!Μα τα lol....kυριως τα 520 κ τα 600 psu ειναι τα καλυτερα της αγορας....!:p

Αρχική απάντηση από unstoppable

Διευκρινησε τι εννοεις "καλο" overclocking στον Barton.

Εχω τον XP2500 (Barton οχι mobile default στα 1833MHz) και τον τρεχω στα 2500-2600MHz με αρκετο ρευμα που κυμαινεται στα 2-2,03+ μνημες σχεδον οριακα (3-3-2-2) και αυτες με ρευμα, γενικα ολα τα ρευματα ψηλα. Απο κει και περα οπως ειπα εχω μια 6800NU αλλα ειναι ολα ανοιγμενα (pipeline/vertexes) και φυσικα ειναι OCed και αυτη αρκετα, 2 σκληρους, 2 CD/DVDs και 2 Fanακια αυτα προς το παρον.

Eδω τα παιδια δινουνε 150+ ευρω για Psu και μετα ζητανε και δευτερο γιατι δεν φτανει...

και συ ζητας να παρεις καλο Psu με 100ε?!?!

για....σοβαρο οπως λες overclocking?

εεεε ξανα lol λοιπον....

Αρχική απάντηση από HighT3ch [Σήμερα, στις 16:15]

.... ειναι ολα ανοιγμενα (pipeline/vertexes)

:blink: πως ακριβως ανοιγουν τα vertex????? :blink:

Αρχική απάντηση από Zarras

εεεε ξανα lol λοιπον....

Mπορει να μην ειναι αστειο...αλλα εγω γελαω 5 λεπτα με την απαντηση σου αυτη....νευρικο με επιασε...

Αρχική απάντηση από Zarras

:blink: πως ακριβως ανοιγουν τα vertex????? :blink:

Χτυπας το κουδουνι κ ανοιγουν...ελα βρε Ζαρρα...χαλαρωσε λιγακι.....:coax: χε!χε!:p

βασιλη αν γνωριζεις πες μου πως ανοιγουν τα...vertex!

αν οχι ασε να απαντησει ο ανθρωπος....

επισης αν θελει μπορει να μου πει και τι ψυξη εχει επανω

:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.