piasonas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2004 ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ GX20?ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 WWW.MYPHONE.GR ισως ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewnidas Νοέμβριος 26, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 μπα φιλαρακο με τιποτα το εχω ψαξει και εγω και δυστυχως δεν μπορεις να κανεισ upload java,mono apo vodaphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 26, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 gsmforum.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Νοέμβριος 26, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 Και εγω που εψαχνα κατι τετοιο πριν κανα δίμηνο δεν κατάφερα να βρω κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpyNet Νοέμβριος 26, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2004 www.9volto.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annoula Δεκέμβριος 4, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2004 εγω που το ειχα ψαξει(για αλλη συσκευη βεβαια)...ανακαλυψα οτι το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να παραγγειλεις απο το εξωτερικο μια συσκευη που θα στο ξεκλειδωσει,υποτειθεται!ψαξτο παντως κι αλλο...για ενα μοτορολα που ειχα υπηρχαν κατι προγραμματα του στυλ "format"..για δες το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2004 Ενας φιλος μου το πηγε στην vodafone κ ζητησαι να το ξεκληδωσουν....εδωσε κατι ευρα νομιζω κ ηταν ξεκλειδωτο υστερα απο κανα 2ημερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.