artyom Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2014 Παιδια καλησπέρα, ψάχνω καλώδιο απο τροφοδοτικο σε gpu, 2χ8pin θέλω, αλλά να κάνει και για 6pin, δλδ να ειναι 6+2 αποσπωμενα.Εγώ έχω thermaltake toughpower 750w , δεν γνωρίζω αν κάνουν της corsair πχ.Δε θέλω να δώσω πολλά αλλά θέλω να ειναι πάνω απο 55cm.Eυχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 1, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2014 εχεις χάσει τα μαμα καλώδια;Και όχι δε κάνουν τα corsair κατά 99,99% Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιούλιος 1, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2014 Οχι, δε τα έχω χάσει. Αλλά κοίτα τι θέλω να κάνω. Εχω αυτό το κουτι με το παραπάνω τροφοδοτικο που λέω. Τυχαία, ειχα γραψει στο google το παραπάνω κουτί και απο διπλα modded και έβλεπα εικόνες. Και έπεσα σε μια στην οποια btw ήταν απτο thelab, ο συμφορουμίτης είχε το ιδιο τροφοδοτικο και τα καλώδια για τη gpu τα πήγαινε απο πισω και τα έφερνε απτη τρύπα διπλα στα sata. πχ δες εδώ αυτός πχ τα gpu καλώδια τα φέρνει απο μπροστά.Και εγώ έτσι τα έχω τώρα. Εγώ τα θέλω μεγαλύτερα καμια 15cm για να τα φέρω από πίσω αλλιώς δε φτάνουν. Βρήκα κατι extensions στο eshop αλλά ειναι 45cm. 45cm + 50cm αυτό που έχει τώρα, φτάνει το 1m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 1, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2014 τα extensions έτσι παίζουν 30 και 45 συνήθωςΉ θα μοντάρεις αυτά που έχεις ή θα επικοινωνήσεις με κατάστημα όπως αυτόmodDIY Pre-made 18AWG Sleeved Electrical Wire (White) - modDIY.comΝα σου κάνουν custom καλώδια ή θα βρεις κάποιον να στα φτιάξει.Οταν θες συγκεκριμένα πράγματα υπάρχουν δυστυχώς περιορισμένες επιλογές Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιούλιος 1, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2014 Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 1, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2014 btw μιας και με τρώει αυτά είναι 14 εκατοστά αλλά όχι sleeved 5pcs 5 5in PCI Express 6 Pin Male to Female Vidoe Card Power Extension Cable | eBay Αυτό είναι 25 NZXT 25cm 6 2 Pin PCI E Premium Extension Cable Black | eBay Ψάξε το λίγο αν θες. Νομίζω κάτι θα βρεις κοντά σε αυτό που ψάχνεις @ebay edit: http://eworld.com.gr/products/details/1267/VoltStorm-6-Pin-to-6+2-Pin-PCI-Express-VGA-Adapter 15cm ακριβώς. Απλά δεν έχεις sleeve. Δε ξέρω γιατί αλλά τρώω φλασιές με αυτό το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιούλιος 3, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 Ευχαριστώ, τελικά κατέληξα στην πιο ομορφη λυση.Ενα καλωδιο απτην αρχη απτo moddiy.Thermaltake TR2 RX Modular PSU Sleeved PCIe 8-Pin to 6-Pin Cable - modDIY.com2 των 70cm μου βγαινει 30€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 3, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 πολλά δεν είναι 30Ε ??? o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 3, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 6+2 δεν ήθελες; Επίσης αυτά κάνουν για το τροφοδοτικό σου σίγουρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούλιος 3, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 Πάρε extension μη κλαις τα χρήματα σου. 2 τέτοια καλώδια θα σου πάνε πιο ακριβά από 2 bitfenix sleeved από το e-chop. Και είναι πιο όμορφα και μπορείς να τα κρύψεις ευκολότερα (τα άλλα δε λυγίζουν εύκολα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιούλιος 3, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 πολλά δεν είναι 30Ε ??? o.OΠολλά ειναι.Θα το σκεφτώ το τι θα κανω.6+2 δεν ήθελες; Επίσης αυτά κάνουν για το τροφοδοτικό σου σίγουρα;Τους εστειλα το τροφοδοτικο μου και αυτοι μου στειλαν το λινκ.Με 8pin συνδεεται πανω στο τροφοδοτικό και απο τι βλέπω ειναι σωστα.Αλλά εν τέλη ισως κάνω αυτο που λεει ο Volrath. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 3, 2014 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 δε ξέρω αν τα 2 psu έχουν το ίδιο lay out στους connectors και στα καλώδια, οπότε θα πάω πάσο.Για το άλλο θέμα σου είπα ότι εσύ ζήτησες 6+2. Αυτό το καλώδιο μπαίνει στο psu με 8 και βγαίνει με 6. Δεν έχεις 6+2 με απλά λόγια όπως ήθελες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιούλιος 3, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 Μα έχει επιλογή. εγώ εξ αρχης ηθελα απο 8 pin σε 6+2.Kαι υπαρχει κανονικότατα.Μηπως μπερδευτηκαμε κάπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 3, 2014 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 Α οκ πάσο έμεινα στη φωτογραφία που το είχε 6pin.Γράψε λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.