liakjim Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2014 Παιδιά έχω πρόβλημα. Αγόρασα το router του θέματος , δηλαδή αυτό : ASUS DSL-N10 B1 WIRELESS N150 ADSL PSTN MODEM ROUTER ANNEX A - DSL - To σύνδεσα, εκανα update στο firmware και εφάρμοσα τον οδηγό adsl σύνδεσης , όπου μου βήκε ότι είμαι pppoe_8_35 και έβαλα το username και password. Το θέμα είναι ότι δεν είναι σταθερό στην σύνδεση ( μου βγάζει συνέχεια "The telephone cable is not plugged in" ) ενώ όταν καταφέρνει κ συνδέεται ανοίγουν οι σελίδες, πάρα πολύ αργά (ταχύτητα έως 5~5KB/s!!!) Φυσικά συνδέοντας το ZTE της WIND , όλα καλά. Χρειάζομαι βοήθεια. Προς υποβοήθηση , βάζω κ τις ρυθμίσεις (εντύπωση μου κάνει η ώρα/ημερομηνια) στο system log) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Ιούλιος 1, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2014 παιξε με το Stability Adjustment που εχεις στην πρωτη εικονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 6, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2014 Αν δεν έχεις βγάλει ήδη άκρη γύρνα το πίσω ως ελαττωματικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.