karakokas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2004 Λοιπον, ακουσα οτι γινεται να φτιαξεις ψυγειο(σε μαστορα εννοειται).Δεν ξερω αν ισχυει αλλα εστω οτι γινεται ,ενταξει?Απο οτι καταλαβαινω το σημαντικο σε ενα ψυγειο ειναι το μεγεθος για καλυτερη απαγωγη.Ελα ομως που θελω να το βαλω μες το κουτι οποτε ο χωρος περιοριζεται.Με ενα μικρο και κανα ανεμιστηρι κανεις δουλεια?Βασικα θελω ησυχια αλλα και λιγο οβερκλοκιν διοτι νεος στο χωρο να μη παω αποτομα σιγα σιγα καλυτεραΝα μου πεις εχει και ετοιματζιδικα αλλα ειναι καλα?(ο παραγοντας κοστος παιζει κι αυτος τον ρολο του ε. δηλ 80-100 ευρωπουλα ειναι μπολικα μονο για ψυγειο).θελω να δωσω το πολυ 200 για το συνολο αλλα με δυο μπλοκς cpu gpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Νοέμβριος 25, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Εγώ έχω 3 ανεμιστήρια στο ψυγειάκι μου και είναι αθόρυβα. Τα ψυγείο βρίσκεται στο πάνω μέρος του κουτιού. Τα 2 ανεμιστήρια φυσάνε αέρα προς το ψυγείο και το τρίτο και στη άκρη βγάζει αέρα. Δεν είναι custom το κουτί μου. Δες www.koolance.com μπας και σε βοηθήσει να πάρεις καμιά ιδέα.Πάντως είναι αθόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 25, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 δες για το all time classic ψυγείο από καλοριφέρ από ford transit 87περίπου 15χ28χ5cm, με πολύ καλή απόδοση και σωστό μέγεθος για 2x120mm fans...αν σου χωράει δε θα χρειαστεί να κοιτάξεις άλλο...60 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Νοέμβριος 25, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 χμμ ford transit ε?ναι το λενε κι αλλοι.καμια ιδεα που το βρισκουμε κατα Σαλονικη μερια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Νοέμβριος 25, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από karakokas [Σήμερα, στις 18:55] χμμ ford transit ε?ναι το λενε κι αλλοι.καμια ιδεα που το βρισκουμε κατα Σαλονικη μερια? Κιρκινέζης στη Λαγκαδά λίγο πάνω από την Εγνατία. Πωλούνται και μεταχειρισμένα βέβαια στη Θεσσαλονίκη από μέλη του φόρουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Νοέμβριος 25, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 ωραιος!φχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Νοέμβριος 25, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 α και κατι αλλο.με ενα φορντ τρανζιτ 87 και μια λ20 για cpu και gpu ειμαι ενταξει?blocks λεω απ το δικο μας το παιδι τον 11.του στειλα χθες αλλα δεν απαντα.μιχαλη?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Νοέμβριος 25, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από karakokas [Σήμερα, στις 19:06] α και κατι αλλο.με ενα φορντ τρανζιτ 87 και μια λ20 για cpu και gpu ειμαι ενταξει?blocks λεω απ το δικο μας το παιδι τον 11.του στειλα χθες αλλα δεν απαντα.μιχαλη?:...: Τα ίδια έχω συν ένα τανκ και είναι μια χαρά η L20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Νοέμβριος 25, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 Αν εισαι Θεσσαλονίκη τοτε τα πραγματα ειναι λιγακι πιο απλαΜπορουμε να βρεθουμε να τα πουμε και απο κοντα να γνωρισεις και τα αλλα παιδια Κλασικο σημειο συνάντησης εδω και πολυ καιρο το καφε Εγκωμιο στην πλατεια ΜελενικουΟπως ειπε και ο προλαλήσαντας η Λ20 ειναι υπεραρκετη για τα 2 μπλοκ + το Transit Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Νοέμβριος 25, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 ειμαι στο Σταυρο καμια 70χμ μακρια.Κατεβαινω ομως συχνα το κανονιζουμε ανετα να βρεθουμε.Συνηθως μαζευεστε βραδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Νοέμβριος 25, 2004 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 κατα τις 6 το απόγευμα αρχίζει η προσέλευση! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakokas Νοέμβριος 25, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2004 ok θα τα πουμε συντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.