Jump to content

Εκλαπη αυτοκινητο (Θεσσαλονικη)

Chosen

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από dfragos

Μόλις μπήκα απο ρεμπετάδικο... είμαι λιώμα από το "κόκκινο γλυκο κρασί"... αύριο ελπίζω να είμαι σε θέση να απαντήσω.... :upside:

γιατί πίνεις Διονυσάκο? ποιος σε πλήγωσε? LOOL

Τελικά με 5 ώρες ύπνο είμαστε ΟΚ..... αν και εξακολουθώ να θεωρώ ότι είμαι φρίκη στις φωτογραφίες(άρα όντως είμαι φρίκη :hmm: )....

BTW Τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά χτες.... (είναι γλείψιμο όπως καταλαβαίνετε για να μην βρεθεί καμιά αδέσποτη φωτογραφία απο χτες εδώ.... :look: )

Αρχική απάντηση από XTCgr

ιταλική φιλολογία? :innocent:

Επ που τα έμαθες εσύ??

Αρχική απάντηση από dfragos

Τελικά με 5 ώρες ύπνο είμαστε ΟΚ..... αν και εξακολουθώ να θεωρώ ότι είμαι φρίκη στις φωτογραφίες(άρα όντως είμαι φρίκη :hmm: )....

BTW Τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά χτες.... (είναι γλείψιμο όπως καταλαβαίνετε για να μην βρεθεί καμιά αδέσποτη φωτογραφία απο χτες εδώ.... :look: )

Είστε τυχεροί που δεν είχε μπαταριές η ψηφιακή.......

Αρχική απάντηση από XTCgr

λολ... εγώ περιμένω απάντηση απο chosen....

Χαζος ειναι ο Chosen? Ασε τα παιδια να ποσταρουν οσες φωτογραφιες εχουν, δυσκολοι καιροι ερχονται... ;)

Αρχική απάντηση από Chosen

Χαζος ειναι ο Chosen? Ασε τα παιδια να ποσταρουν οσες φωτογραφιες εχουν, δυσκολοι καιροι ερχονται... ;)

Ωχ Ωχ, μας βλεπω να τρεχουμε και να μη φτανουμε.

Προβλεπεται τρελο ownage...

Παιδιά το θρέντ είναι από τα κορυφαία πιστεύω στον Λάμπη.Για να ξέρουμε με τι κουμάσια μιλάμε όχι τπτ άλλο...Ακόμα γίνονται έρευνες από τους αρμόδιους για τις σχέσεις μεταξύ Chosen - Οπαδού της Σοβαρότητας...Σκοτεινά συμφέροντα διαπλέκουν τον Λάμπη...Εξουσία,χρήμα,έρωτες,μίση,water cooling και ένα κλεμμένο ροζ/λευκό mini cooper.Το μυστήριο περιπλέκεται...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.